Şimdi Ara

Yks ayt matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmbijk1903 -- 11 Temmuz 2022; 23:38:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ben senin yerinde olsam günde 2 3 bazen 4 saat mat çalışırım,ödf3 al bence zamanın var babalar gibi ayt matın olur vallahi 1.5 2 ayda rahat rahat bitirirsin çek yanına karekök 3d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 15 Mart 2022; 20:6:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıyıklı matematik konuyu oturtmak için baya faydalı oluyor bence ayt matematiğin kilit sınıfı 11.sınıf bu sene bıyıklı mat + acil fasikül ve saydığın kaynaklardan git temelini bilmiyorum ama 11.sınıf konularını iyi bir tempoyla 3-4 aya bitirirsin eylüle kalmaz trigonometri fonksiyon analitik baya önemli konular ltinin temeli katı cisimlere de 11 de iyi çalış her sınavda 2 soru fix geliyor diğer konuları orta+ seviyeye gelsen yeter zaten 12 de bolca soru çözersin konuyu düzgün öğrenirsen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmbijk1903 G kullanıcısına yanıt
    inşallah dostum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özel ders almayın zaten. youtube'da bir sürü kaliteli hoca var. ders alacağınız hoca onlardan daha iyi ise ders videoları satıp zengin olabilir ama öyle bir şey yapmayacak çünkü büyük ihtimalle onlardan iyi kalır hiçbir yanı olmayacak. o yüzden youtube'da alanında uzmanlaşmış hocaları tercih ediyorum özel ders yerine. hoca kötü çıkarsa paramı boşa harcamış olmak istemiyorum. anlamadığım konuda başka hocaya geçebiliyorum youtube'da. üstelik tamamen ücretsiz. acil fasikülleri de sıfırdan çözülebilir seviyedeler (dilci olmama rağmen çözebiliyorum) merak etmeyin. bilmiyorum belki benim kapasitem yüksektir ama o kadar da zor değildi bence fasiküller. rehber öğretmeninizi fazla kafaya takmamanızı öneririm. mesela acil fasikül seti yerine tekli satılan acil fasiküllerini tercih edebilirsiniz. 11 setinden çok daha detaylı ve çok daha geliştirici olacaktır. yayındenizi konusunda şüpheleniyorum şu an sadece. fazla kullanılan bir kaynak değil. genelde acil, apotemi, karekök, 3d gibi kaynaklar tavsiye edilir matematik için. sizdeki kitabın soru kalitesinden emin olamadığım için yorum yapmak bana düşmez. aynısı full mat için de geçerli. bıyıklı + acil fasikül + sarmal ile ilerlerdim ben olsam (her konudan fasikül çözmeye de gerek yok bu arada. fonksiyon için mutlaka çözün yine de başlangıç olarak. ayt'nin kilit konusu olacak o). fazla korkmanıza gerek yok nitekim bu yaz bi çılgınlık yapıp 12 konularını bile bitirebilirsiniz isterseniz. yeni başlıyorum diye kendinizi korkutmayın asla. yerinizde olsam tatile çıkmayıp tüm yaz tatilimi derslere harcardım (ailem izin vermedi zorla tatil yaptık). yaz tatili çok önemli bence çünkü okula gitmeyip tüm gününüzü derslere ayırabiliyorsunuz. iyi çalışmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 23 Nisan 2022; 4:54:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.