Şimdi Ara

Yine mağdur olacaklar galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Görünen o ki ekonomi bilinçli olarak bu hale getirildi. Sanki amaç halkı tam anlamıyla patlatmak.


    “Tepki göstersinler de 2. gezi eylemleri diyelim, mağdur olalım sonra seçimde şansımız artsın”


    Düşünce tam olarak buna benziyor.


    ve...


    Son gelen haberlere göre halk protestoya başlamış. Benim tahminim kıvılcımı çıkaran da akapenin ta kendisi. Tavsiyem ölü taklidi yapmanızdır.



    Buyrun size büyük resim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 23 Kasım 2021; 19:46:20 >



  • İşte Örnek-1

    Sen Türk milletini Fransız milletimi zannediyorsun ?

    Sen gidersin eylemine düzgünce , çıkar bir tane dhkpc'li aranızda sonra nasıl karışıyor ortalık izle

    Bu kadar kararsız seçmen varken yapılcak bir şey değil, her türlü provoke edilebilir bu olaylar.

    Bu arada eylemlerde demokratik ülkelerde olur☺️😙

    seçimle gelen seçimle gider lafı demokratik ülkeler için geçerlidir. Adliyesinden, idaresine; özel sektöründen, silahlı kuvvetlerine kadar ele geçirmiş bir oluşumu seçimle göndermeyi beklemek avallıktır. Oldu gülüm evimizde oturup twitterdan ağlayamaya devam edelim. Kim umursuyor orayı? Yarın sosyal medyayı da kapatsalar n'apıcaz?

    Tabii olacaklar...Bu tür protesto olaylarına aşırı sol gruplar özellikle terör örgütleriyle bağlantılı kişiler muhakkak dahil olur ve kısa sürede protestoları amacından saptırırlar.Adamların kafaları 1917'de kalma...Peki 1917'de ne oldu?Rus halkı hem I.Dünya savaşından hem de ekonomik sıkıntılardan dolayı ayaklandı.Özellikle St.Petersburgdaki askeri birliklerde halkı bastırmak yerine halkın yanında yer alınca Çar rejimi düştü.Ancak bu düşüş esnasında oldukça az sayıda olan ve ayaklanmalara sonradan katılan Bolşevikler sadece aç oldukları için ayaklanan Rus halkını kısa sürede komünist devrime doğru çevirdiler.


    Türkiye'de ki aşırı sol gruplar ve sol terör örgütleri en ufak toplumsal kıpırdanmaları kendi ideolojik devrimleri için bir başlangıç yapma gayrentinde olmaları bundandır.Adamların hayali 1917'de Rusya'da yaşanılan benzer bir devrimi burada da yapmak.Gezi olaylarını saptıranlarda onlardı.Boğaziçi Üniversitesine yapılan hukuksuz rektör atamasına karşı yapılan protesto gösterilerinide saptıranlar onlardı...


    Mesela bugün doların artmasından ötürü Türkiye'nin bazı illerinde insanlar sokaklara çıkıp protesto gösterileri yapmaya başladılar.Genelde tencere-tava çalan bu insanların arasında bir süre sonra yeşil parkalı,kirli sakallı,saçları uzun ve yine yeşil parkalı genç kızlar karışıp komünist sloganlar atmaya başladılar.Kısa sürede protestoları amacından saptırdılar.Hatta İstanbulda böyle bir grup;


    1-LGBT haklarının iyileştirilmesini

    2-Cezaevlerinde tutuklu kendi grup mensuplarının tahliyesini

    3-Selahattin Demirtaş ve diğer terör örgütleriyle ilişkili gazetecilerin tahliye edilmelerini


    isteyen bir basın açıklaması bile yaptılar...Bu açıklamanın görüntüleri şuan twitterda floresan partililer tarafından sürekli paylaşılıyor ve ''biz sizin gerçek niyetinizi zaten biliyorduk.doların yükselmesi bahane'' diyorlar.Kısacası yine 'mağdur'lar...


    Bu ülkede aşırı sol gruplar her daim bu millete zarar vermiştir.Zira sokağa çıkan bu güruhlar sadece ortalığı yakıp yıkmayı,karşı tarafında ekmeğine yağ sürmeyi becerir.


    Protesto gösterilerine gelince...Bu dönemde herşeyin başı sabırdır.Protestolar sadece demokratik bir ülkede hak olarak görülür.Türkiye'de ise özellikle son 10 yılda bir parti kendini devlet yerine koymaya çalıştığına şahit oluyoruz.Trollerinin tagları bile ''hükümetimin yanındayım'' şeklinde değil ''devletimin yanındayım'' şeklinde...Tabi şuanki ekonomik krizde 'devletinin yanında'' olan bu güruh 2002'de nedense devletinin yanında olmamıştı.Bunu daha sonra konuşuruz asıl dikkat çekmek istediğim bu güruhun kendi beceriksizliklerini ''vatan,millet,sakarya,bayrak,din,iman,ezan''laflarıyla örtmeye çalıştığıdır...Bu güruhla şuan en iyi mücadele herşeyi oluruna bırakmak şeklinde olur.2018'den beri her türlü yetkiye sahip oldukları halde ekonomiyi nasıl batırdıkları ortada...Bundan sonrada düzeltmelerine imkan yok zira düzeltmek gibi bir niyetleri yok.Planları yok.O halde 2023 seçimlerine kadar halka özellikle bunların kitlesine ekonomik krizin nedenlerini düzgün birşekilde anlatmak gerekiyor.Siz bakmayın anlamamazlığa geldiklerine onlarda her marketlere gidişlerinde etiket fiyatlarını görüyorlar,maaşlarının yetmediğine şahit oluyorlar,düğüne giderken takacak altın alamıyorlar...Yani onlarda yokluğu artık hissediyorlar...Bunların yani floresan partililerin telaşı bundan...Her seçim anketlerinde eriyorlar,gençleri kaybetmiş vaziyetteler...Aslında muhalefetin hiçbir şey yapmasına gerek yok...Kendi kendine çökmeye başlayan bir idare anlayışıyla karşı karşıyayız..


    Bu dönemde yapılacak en doğru strateji sabırlı olmak ve halka özellikle floresan partili kitleye ulaşabilmektir.Floresan partili kitleden hemen umudu kaybetmeyin.Haziran 2019'da yenilenen İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğluna gelen fazla oyların Floresan partiden ve minnak ortaktan geldiği gerçeği karşımızda duruyor.İmamoğlu elinden mazbatası alındığında halkı sokaklara çıkarsaydı sizce Yıldırımı tarihi bir farkla yenebilir miydi?


    Böyle dikta yönetimlerde bazen hiçbir şey yapmamak çok şey yapmaya bedeldir...


    Sabırlı olalım,aşırı sol grupların ve terör örgütleriyle bağlantılı grupların protesto gösterilerine dahil olmayalım.


    Muhalefette 81'ilin 81'ilinde 2023 seçimlerine var gücüyle hazırlanmaya ve halka ekonomik sıkıntının gerçek nedenini anlatmaya odaklanmalı.

    Harbiden yeter artık. Şu düşünceden arının. Ülke batmış ama bir iki kelam eden yok. "Yeter" diyen yok. Neymiş efendim? mağdur olurlarmış. Şaka mısınız siz?

    Üke batıyor ülke.


    Protestolar yapılır. Sol gruplar da bu protestolara destek verir çünkü solun olayı bu? Gerçi bir bok olacağını sanmıyorum ya.

  • protestoların içine teröristler karışmazsa niye olsun devlet malını yakıp yakmadan yaparsalar gayet yerinde, gezi bir saatten sonra pkk ve dhkpc showuna dönmüştü.

  • İbrahim Sertyoutube
    yeter artık nedir bu be
    https://www.youtube.com/watch?v=VbNEHzEIYks
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Karışır. Bu ülke de sol örgütler özellikle büyük halk ayaklanmalarını severler. Şimdi muhalifler toplanacağız deseler muhaliflerden önce sol örgütler meydanda hazır bekliyor olurlar :)

  • herhalde magdur olacaklar ilginc henuz aciklama yapmadilar, kur sokunun chp yuzunden demediler. Sasirdim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt

    kesin evlerinde molotof hazırlamaya başlamıştır köpekler,muhalif protestocular uyanık olup aralarına sokmaması gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Kasım 2021; 19:56:4 >
  • Ses çıkarsak suç, çıkarmasak suç ne yapacak bu millet? Aman sokağa çıkmayın iktidarın işine gelir, bunu kullanırlar diye diye yıllardır yapmadıkları kalmadı. Böyle tepkisiz millete az bile yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt

    iki tarafın birleşip çıkması lazım sokağa anca o zaman olur ne olacaksa.

  • Daha bu saatten sonra mağdur muhabbeti iş yapmaz
    Adamın evinde tenceresi kaynamıyorsa dinde milliyetcilikte umrunda olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Krizi fırsata çevirme konusunda gerçekten ustalar.
    Baktılar kriz kendi kendine çıkmıyor, “biz çıkartalım o zaman” dediler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra gezi vb olaya karışanlar ya süzme beyinsizdir yada aktroll tayfasının işidir.Bu tür bir olay ak partinin ekmeğine öyle böyle yağ sürmez.Onu bekliyorlar zaten.

  • şen yine mi mağdursun?

    şeni yine mi gandırdılar?

    agididi gugudi şeni gidi şeni gugugugu

  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    Amaçlarıda buydu zaten gündem değişmesini sağlamak
    Bu tip olaylar çıkıp ordan mağduriyet kasmak
    Umarım öncekilerde olduğu gibi durumu leyhlerine çevirip protesto edebleri terörist ilan etmezler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk Ankara'ya saraya yürüyecek bunun başka yolu yok. Yeter artık çoluk çocuğumuz da perişan olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor be canım.
    İş gezideki gibi değil akp'lilerde fakirleşiyor. Zaten öyle büyük protesto olursa yapanlar dar gelirli mahallelerdekiler olacak.

    Bir şeyde olmaz sadece akp biraz zor dolaşıp oy ister artık. Saçma sapan polis korumasında taşıma adamla miting toplantı falan yapacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Kasım 2021; 21:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de toplumsal infal olması ve olağanüstü hal ile seçim iptali ardından bir katakulli padişahlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt

    Ne birleşmesi yahu. Rte yüksek döviz yatırım istihdam sağlar diyor. Seçmeni diyor ki dövize dışarıdan müdahale var.


    Peygamber kalksa gelse bu adam fikrini değişmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden yeter artık. Şu düşünceden arının. Ülke batmış ama bir iki kelam eden yok. "Yeter" diyen yok. Neymiş efendim? mağdur olurlarmış. Şaka mısınız siz?

    Üke batıyor ülke.


    Protestolar yapılır. Sol gruplar da bu protestolara destek verir çünkü solun olayı bu? Gerçi bir bok olacağını sanmıyorum ya.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.