Şimdi Ara

Yine Hepsiburada yine sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 21 mart outdoor indiriminden bisikletim için bir kaç ürün aldım gelenler ile sipariş ettiklerim arasında farkları görünce Hepsiburada ile ilgili düşüncelerim tamamen değişti ve diğer siparişlerimi de iptal ettim gelenleri iade ettim alırken 1 kez değil 10 kez düşüneceğim satıcısı hb olan da bile sıkıntı var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 23 Mart 2017; 18:3:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Foruma resim eklemede sıkıntı var sanırım
    Yine Hepsiburada yine sorun

    Yine Hepsiburada yine sorun

    Yine Hepsiburada yine sorun

    Yine Hepsiburada yine sorun

    Yine Hepsiburada yine sorun

    Yine Hepsiburada yine sorun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 23 Mart 2017; 18:3:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Almayın, aldırmayın. HepsiBurada'dan uazak durun....
  • özellikle farklı satıcıdan alıp hepsiburadaya laf atıldımı sinirleniyorum. Kardeşim aldığın ürünlerin hepsi farklı satıcı. AMAZON BİLE destek vermiyor kendi satmadığı ürüne. Gittigidiyor ya da n11den bir şey alınca sitelere mi laf ediyorsunuz. Gidip satıcıya ediyorsunuz. Burada da gidin satıcılara laf edin. Siteye değil.
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    hepsiburada mat almış yine yanlış gelmiş.
  • Hepsiburada'nın çok acil farklı satıcılı sistemden vazgeçmesi gerekiyor, bu işi N11 ve gittigidiyor'a bıraksın. Ne zaman çok satıcılı sisteme geçtiler ondan sonra dağıldılar.
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    quote:

    satıcısı hb olan da bile sıkıntı var
    dikkat ederseniz hb de de sıkıntı var yazdım ama hb nin en büyük sıkıntısı firmalara bir yaptırım uygulamıyor firmalar yanlış ürün gönderiyor diyorum kusura bakmayın özür dileriz diyor uyarı var mı yok yaptırım var mı yok geçiştirme var diğer yorumdaki arkadaşa katılıyorum hb farklı satıcı işini beceremiyor ürünü sipariş ediyorsun ürün hazırlanıyor aşamasına gelene kadar iade ettin ettin sonrasında ürünün gelmesini bekleyeceksin iade için
  • elnino19 kullanıcısına yanıt
    Mopateks Blackline' iade ettiğin iyi olmuş. Çok kötü bir yatak, ben kullanıyorum şuan alalı 3 ay oldu ama en yakın zamanda atacağım. Böyle konforsuz bir yatak görmedim.
  • Satıcısı HB olmayan Karagöz Hacivat seti aldım, pilates çemberi göndermişlerdi. Neyse sorunsuz iade oldu.
    Şimdi tek problem 11 martta aldığım Samuray Sport satıcılı spor ayakkabıyı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScriptKidie

    özellikle farklı satıcıdan alıp hepsiburadaya laf atıldımı sinirleniyorum. Kardeşim aldığın ürünlerin hepsi farklı satıcı. AMAZON BİLE destek vermiyor kendi satmadığı ürüne. Gittigidiyor ya da n11den bir şey alınca sitelere mi laf ediyorsunuz. Gidip satıcıya ediyorsunuz. Burada da gidin satıcılara laf edin. Siteye değil.

    HepsiBurada satıcıdan komisyon alsın ama herhangi bir sorumluluk taşımasın. Bence yanlış düşünüyorsunuz. Burada sorumluluk farklı satıcıda da vardır ama HepsiBurada'da sorumludur. Tüm alış-veriş boyunca yazışmaları HepsiBurada yapıyor ve yanlış yönlendirmeden dolayı farklı durumlar ortaya çıkıyor. Örneğin HepsiBurada ürünleri teslim almışsınız hayırlı olsun memnuniyet anketi yollarken, SamuraySport'u aradığımızda ürünü göndermedim ki diyor. Gönderdim dese ki yandık. Kısaca HepsiBurada'dan hem kendi sattığı ürünlerden hemde satıcılı ürünlerinden siz siz olun uzak durun.




  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada anket e-postasını ürünün kargo takipten teslim edildiği sisteme geçtiğinde yolluyor otomatik olarak. Satıcı kargolama yapmadım diyorsa HB'den baktığınızda kargo takibini görememeniz gerekir. Eğer satıcı olmayan kargoyu yolladım diye gösterdiyse kargo sisteminde ve satıcıda problem var demektir.
    Hepsiburada siparişten sorumludur elbette, bunun aksi iddia edilemez. Ama ülkemizde her satıcı dürüst değil, HB bizden aldığı siparişi satıcıya aktarıyor ve satıcının da kargolamasını bekliyor. Satıcı yanlış ürün kargolayıp "yok ben doğru kargoladım" dediğinde HB her iki müşterisini de kaybetmemek adına yumuşak davranıyor gibi. O kısımda satıcıyı puanlandırmaları gerekiyor biz son müşterilerin görmeyeceği şekilde. Her ay siparişlerinde %3'ten fazla sorun çıkıyorsa ya ilişini kesecek ya da ertesi aya komisyonunu artıracak, satıcı daha dikkatli davranacak.
  • WWW.HEPSİBURADA.COM SİTESİNDEN İKİNCİ BİR EMRE KADAR ALIŞVERİŞ YASAKLANMIŞTIR!


















































    dedi evdeki İçişleri Bakanı
  • Hepsiburada.com, müşterilerin farklı satıcılarla olan problemlerinde satıcılardan yana tavır alıyor. 56 tl bir ütünün iade probleminden dolayı hepsiburada üyeliğimi kapattım. İlk kurulduğu günden buyana binlerce liralık alışveriş yaptım ancak bugün ürün kataloğu olarak kullanıyorum. Veritabanı geniş olduğu için ürüne bakıp gidip biraz pahalı olsa bile başka yerden alıyorum. Sizede tavsiye ederim katalog olarak iyi iş görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.