Şimdi Ara

Yine bir skandal kadıköy hakemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peace Sells..

    Koskoca FIFA, kuralları koyan kurumlar bilmiyor mhk başkanı, Cüneyt Çakır biliyor öyle mi? Sen baya komiksin ya. Senin yaptığın anayasadaki bir maddeyi inkar edip yanlış karar alınan bir davayı örnek vermeye benziyor. Biz açıp anayasadan maddeleri gösteriyoruz sen ise bir hakimin açıklamasını ve bir davayı gösteriyorsun. Biz koskoca FIFA'dan bahsediyoruz. Pdf'ten ss atıyoruz ama adamın antitezi onyekurunun pozisyonu. İsterse şampiyonlar ligi finalinde dünyanın en iyi hakemleri de aynısını yapsın. Sonuç olarak işin kitabında ne yazıyorsa o doğrudur. Kimin yanlış kimin doğru uyguladığı, kimin tartışıp kimin yorumladığı gerçeği değiştirmez. Trollsen kaliteli trollmüşsün kardeş tebrik ederim valla.

    Alıntıları Göster
    Attığı kural ile söylediği söz arasında bir bağlantı bile yok. Senin gibi fanatik fbliler inanır adamın yalan yanlış bilgilerine.
    Futbol kurallarından bir haberler geliyor daha içeriğine bile bakmadan sırf aynı takımı tutuğun için inanıyor. Sizin gibi futbol kurallarını bilmeyenler forumda dolu
    Bir de gelmiş anayasadan örnek vermiş. Kurala bakmak aklının ucundan bile geçmemiş. Ersun hoca bile kırmızı kartın doğru olduğunu söyledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 15 Nisan 2019; 4:5:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Onu bunu geçin de bunun feneri, bjksi yok. Laf edecekseniz Başakşehir'e bakın. Bu maçtan Fener'in alacağı 1 puan ne işe yarayacak Allah aşkına? Ama GS'nin alacağı 3 puan direk şampiyonluk şansını %50 hatta daha fazla yapacaktı. O da Başakşehir ile oynayacakları maça kalacaktı belki de sadece.

    Demem o ki bu akşam FB yerine BJK veya bir Anadolu takımı olsaydı da benzer şeyler dönebilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 15 Nisan 2019; 5:44:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Kardeşim bunlara bakmaya gerek yok.
    Oynanan oyun belli , bunları mazaret göstererek duygu kasmaya gerek yok.

    Onemli olan pozisyona girmek , senin forvetin bugun ne yaptı ? Koca bir hiç
    Bu nasıl mantık Allah aşkına? Rakibi 10 kişi bıraktırdı onun sayesinde oyinun hakimi olduk mesela? Fener'i biz dün akşam yendik ama hakemi geçemedik yapacak bir şey yok bizim suçumuz varmış gibi lanse etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Kardeşim bunlara bakmaya gerek yok.
    Oynanan oyun belli , bunları mazaret göstererek duygu kasmaya gerek yok.

    Onemli olan pozisyona girmek , senin forvetin bugun ne yaptı ? Koca bir hiç
    Oynanan oyun belli diyorsun da bizim takımda linnes diye bir oyuncu var biliyor musun ?

    Hani şu önce kafasının yarıldığı sonra bilmem kaç zibilyon kere ayağına, bileğine basıldığı ve en sonunda da göğsüne tekme yediği adam

    Adam bırak orta açmayı artık sağını solunu beynini algısını kaybetti, valbuena durmadan kendini yere attı oyun iki saniyede bir kesildi, penaltı verilmedi, fenerin golü zaten gol değil net feghoulinin de ayağına bastılar var incelemesi vb. yok tıpkı tt arenada fenerbahçenin taç kullanıp gol attığı pozisyonda tacın fenerbahçenin olmadığı gibi, ben galatasaraylıyım ama açık sözle söylüyorum bizim adamlar yapıyorsa bizimkilere de kart versin oyundan atsın ama böyle bir rezalet yok artık bir iki üç desen bile fazla ama sayamıyorsun

    En güzel yorum erman hocanın feneri samandırada karşılıyorlardı erman toroğlu fenerbahçe otobüsünün üstüne ali palabıyığın maketi konulsaydı dedi

    Ben derbi izlemeyi en son beşiktaş maçında bırakmıştım adam bizim oyuncunun yerdeki ayağına kafa atıyor, bjk frikik alıyor ve sonrasında top barajdaki ele çarpınca penaltıdan atıyorlar böyle adaletsiz saçma sapan bir oyun dünyanın hiçbir yerinde yok.

    Şu maçı hiç türkiyeyle gs ile fb ile bjk ile ilgisi olmayan adam izlesin bir daha dönüp türkçe bir şey bile izlemez eyyam gösterilerek yapıldığı için ama ben bir türk olarak biliyorum her derbide aynı olaylar sadece gs-fb maçları için demiyorum.

    Sezon sonu kimin şampiyon olacağı önceden belliyse gerçekten takımlar hiç bu kadar paralar harcamasın oyuncular almasın, teknik direktörle falan uğraşmasın şampiyon şu desinler oynansın lig mahalleden toplanan adamlarla çünkü kalitemiz bu.

    Yazık çok yazık o göğüse atılan tekmeyi ufc de falan bile nadir görürsünüz :D




  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Kuralın Türkçesi TFF'nin sitesinde varken neden İngilizce paylaşıyorsun. İngilizce paylaşınca anlamayacak mıyız?
    Kural şu son adam kasıtlı faul yaptıysa kırmızı kart, istemeden yaptıysa sarı kartla cezalandırılır. Yani son adam arkadan çekmelerin tamamı kırmızı kart iken topu almak için mücadele ederken yanlışlıkla ayağına vurursa sarı kart

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oldu bu gs lilere. Bu palabiyik bjk yi katlederken fenere arka cikmistiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo çizilmiş resmen tiyatro izliyoruz, şampiyonu zaten belirlemişler. Başakşehir'i şampiyon yapıp araplara satacaklar herşey belli izlemeye gerek yok.
  • 60 dk 10 kişi oynadığı için olabilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener dün gsyi yenecekti ama hakemi geçemedi hak’ın oyundan atılması skandal hak atılmasa kaleye gelemeyecek adamlar hakkımız yenildi diyorlar onyekurunun golündede eli mosesin omzunda neden kimse onyekuru mosestan güç alıp yükseldi diyemiyor 10 kişi fener 2. Golü bulacak 3 güzel pozisyona girdi gs 1 tane bile pozisyona giremedi yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın ilk 30 dakikasını izlemesem dediğin doğru olabilirdi. Neden bu kanıya vardım çünkü fb eski maçları baz alırsak ilk 30 dakika kendi sahasında boğuyordu gs'yi. Dün R.Dilmen'de dedi. Fb, bjk yada başakşehir'e böyle yakalansaydı sonuç çok ağır olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    O pozisyonda zaten onyekuru'nun ayağına basılmasında vara gidilmemesi tam facia.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gs ne oynadıda rıdvanın yorumunu alıntılıyorsun son dk galibiyet kaçmış alper yüzünden herşey ortada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.