Şimdi Ara

Yetersiz bellek olduğundan önceki işlem tamamlanamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
15.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar telefonumda Yetersiz bellek olduğundan önceki işlem tamamlanamadı uyarısı alıyorum sd kart ve telefon hafızasında fazlasıyla alan var çözümünü bilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bellekten kastı cihazın geçici depolama alanı olan RAM'dir. Arka planda çalışan uygulamaları kapattıktan sonra yapmak istediğiniz işlemleri yapın, kullanmadığınız uygulamaları kaldırın. Alternatif olarak daha düş bellek tüketimi için ROM kurabilirsiniz.
  • 300 mb fazla ram var ayrıca arkaplanda çalışan bütün uygulamaları kapatıyorum ve geliştirici seçeneklerinden arka plan işlem yok seçili .. uygulamalarıda kaldırdım yine aynı ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • . Arkadaşlar konuyu hortlatmak istemezdim lakin sanırım çözüm bulunamamış ve bende aynı dertten muzdarip oldum.

    . Telefonum Samsung Grand 2 (7105). Aktif programları temizledim, Mevcut 1.3 ram'in 0.8'i dolu yani 500 mb kadar boş alan var. Telefonun kendi 5-6 gb depolama alanında 2-3 gb kadar boş alan var. Hafıza kartı var, her ıvır zıvır orada. 15-20 gb neredeyse dolu. Uzun lafın kısası telefonun kendisi BOMBOŞ.

    . Gel gelelim birkaç gündür "Bellek yetersiz olduğundan önceki işlem tamamlanamadı" mesajı alıyorum. Ezgif.com sitesine 1-2 mb büyüklüğünde bir gif yükleyip boyutunu değiştireceğim. Daha önce geçen hafta, geçen ay defalarca yaptım. Şimdi hata veriyor.

    . Uygulama Yöneticisi ile Chrome ön belleğini temizledim. 200 mb felandı. Lakin bişey farketmedi.

    Bakalım Çomar ile virüs taraması da yapacağım, bişey çıkacağını sanmıyorum ya çıkarsa yazarım...

    . Ne Yapabilirim? Çare veya tavsiyesi olan, daha önce bu sorunla karşılaşan varmı? Genel olarak biraz aradım konu ile ilgili pek bişey bulamadım. Burayı görünce yazayım dedim... Yardımlarınızı bekliyorum.

    . Resim Upload harici bir şikayetim yok. Yakın zamana kadar bu şikayetim de yoktu. Şimdiden teşekkürler.

    . Murat ÖZTÜRK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Format çözüm kardeşim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sert konuşuyorsun abicim.

    . Format çare olurmu yahu? Format son nokta. Hadi diyelim format attık, sonra rehber, galeri, ses-zil-internet ayarları, programları ayarladık, sosyal medyayı kurduk, bulutla entegre ettik...

    . 3 gün sonra aynı hatayı verdi. Vermese iyiydi ya Bak gene aynı hata... Tüh. !

    . Haydi yeniden format. ! Hatta canımız yandı ya, tüm programları app Store'dan indirdik, bizim düğün resimlerinden, oğlanın ilk güldüğü-yürüdüğü videolardan vazgeçtik. Babamın, dayımın, müdürün, servisin, kaynananın telefonlarını elle tek tek yazdık. Gereksiz adamlardan mail-mesaj-tivit gelmesin yahu az kafamızı dinleyelim, işimiz ne bisürü internet sitesini gene arar buluruz, burası gibi. Donanım haber gibi yeniden, yeni üye oluruz. Bak orada ER yazıyor. (hiç mesele değil)

    . Neyse, bir haftayı devirdik, Aynı hata çıkmaz dimi?

    . Nolur ÇIKMAZ de..

    . Yok canım çıkmaz, niye çıksın ki. Bilmiyoruz zaten niye çıkıyor? Niye arıza oldu. Ne yaptık ki, ne yükledim, hangi siteye gittim, hangi virüsü yedim, adaptörün voltajı azmı geldi, güneş patlamasımı oldu, kulaklığım telefonla uyumsuzmu, boy abdesti alırken kulak arkasını iyi yıkayamamışmıyım, başka sorun yok, hersey çalışıyor da neden niçin nasıl defalarca kullandığım "upload" hata veriyor. Bilmiyoruz. Bilsek çıkmaz hatta olmaz zaten dimi...

    . Sadece Upload yapmıyor diye format atılır mı?

    . Çıkarsa ne yapacağımı biliyorum ben. Sıkıntı yok!
    Format çare yahu. Tabi tabi format çare...

    .

    . Ya abicim, şöyle bir baktım da. Sen çok yumuşak konuşmuşsun, sert konuşan benim.

    . Özür dilerim. (Burası Donanım Haber değilmi? )

    Edit:Telefondan yazdığım için birkaç kelimeyi otomatik değiştirmiş klavye. Farkına varınca düzeltme yaptım... Bişey eklenmedi silinmedi. Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offtoraman -- 6 Kasım 2017; 4:0:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • . Es Dosya Yöneticisi yükledim, onunla upload yapabiliyorum.

    . Galeriden veya telefondaki dosya yöneticisini kullanınca yine aynı mesajı veriyor. Sorun nerde, ne farkı var bilmiyorum lakin işe yaradı. Buraya ufacık Avatar dahi yükleyemiyordum, yükledim. Aslında güzel program, abuk sabuk bisürü özelliği var... Alışınca herzaman her telefonda olmasi istenen temel programlardan olacak gibi duruyor. Göreceğiz bakalım, ilk intiba güzel. Telefonda bulunan programı kullanmıyorum zaten, Appstor'dan Dosya Yöneticisi yüklüyordum.

    . Artık Es Dosya Yöneticisi kullanacağız artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.