Şimdi Ara

Yes, Your Grace Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
38
Favori
48.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yes, Your Grace Türkçe Yama

    Öncelikle merhabalar, aşağıdaki linkten güncel çeviriye ulaşabilirsiniz.



    https://sinnerclownceviri.com/konu/yes-your-grace-tuerkce-yama-kurulumu.1104/



    NOT: Oyun dosyaları içerisinden yayınlanan çevirisi @swat'a aittir.



    Eski açıklamalar;


    Yes, Your Grace gibi oynanması gereken bir oyunun Türkçe yaması bulunmadığı için bu işe bir el atmak istedim, öncelikle unutmayalım ki bu bir "Translate" çeviridir. Çevirinin mantığını açıklamam gerekirse, oyun ekranına anlık olarak gelen yazıyı anlık olarak Google Translate ile çeviriyor. Bu durumda önceden ekrana gelmiş ve çevirisi yapılmış yazıyı çevirmeden karşınıza sunuyor. Kısaca anlatmak gerekirse bu şekilde işleyen bir mantığı var.


    Türkçe Yama


    indirmek için tıklayın.


    Güncelleme


    Yes, Your Grace Türkçe yama V2 İndirmek için tıklayın.


    V2 Güncelleme notları; V2 güncellemesi ile birlikte çevirinin ~%15-20 gibi bir kısmı düzeltildi.

    Yama Güncelleme


    Yamayı güncellemek için indirdiğiniz rar'ın içerisinde bulunan "AutoTranslator" klasörünü oyunu kurulu olduğu dizine atın.


    Kurulum


    Yüklemiş olduğunuz rar dosyasının içerisindeki "Yes, Your Grace TR.exe" dosyasını oyunun kurulu olduğu dizini atın. Örnek ; "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Yes, Your Grace" sonrasında "Yes, Your Grace TR.exe" programını çalıştırın ve gelen kontrol panelinin en altında "Setup completed. Press any key to exit." yazısı geldiğinde "Enter" tuşuna basın. Sonrasında oyunun kurulu olduğu dizinde "Yes, Your Grace (Patch and Run)" adında bir kısayol oluşacak, oluşan bu kısayolu çalıştırın ve sonrasında açılan oyunu kapatın. Son olarak ise indirdiğiniz rar dosyasının içerisinde bulunan "ReiPatcher" ve "AutoTranslator" klasörünü oyunun kurulu olduğu dizinine atın ve "Hedefteki dosyaları değiştir" tuşuna basın ve Türkçe Yes, Your Grace hazır, iyi eğlenceler dilerim.





    Makine Çeviri Discord Sunucusu : https://discord.com/invite/QDezpy4QtV






    Not: Program kusursuz değildir çeviremediği kısımlar olabilir onun dışında program anlık olarak Google Translate ile çeviriyor, büyük bir beklentiye girmeyin. Eğer el ile çevirmeyi istiyorsanız "XXX\Yes, Your Grace\AutoTranslator\Translation\tr\Text dizininde bulunan _AutoGeneratedTranslations.txt dosyasını açarak çevirebilirsiniz" Ancak el ile çevirmeden önce programın oyun içi yazıları alması için en az bir kere oyunun bitirilmesi gerek.





    VirusTotal Virüs taraması ; https://www.virustotal.com/gui/file/c28b648b31f049c7326c9b92c6fa464ab232fddb3fda7ea2cfa2c54dc4bc3339/detection


    Not : Microsoft Security neden bilmiyorum ama Trojen olarak algılamış, onun dışında tüm antivirüs programlarının taramalarında temiz çıkmış.


    Programın GitHub adresi ; https://github.com/bbepis/XUnity.AutoTranslator/releases



    Yes, Your Grace Türkçe Yama
    Yes, Your Grace Türkçe Yama
    Yes, Your Grace Türkçe Yama






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceaser -- 30 Mart 2023; 15:57:20 >



  • Teşekkürler, gerçekten Türkçe yama çıkmasını istediğim oyunlardan biriydi.

  • O zaman bu oyunu da oynamanın vakti geldi Yes, Your Grace Türkçe Yama 

  • +1

  • çeviri çıkmış bende +1 atıyorum Yes, Your Grace Türkçe Yama 

  • Ne ara çıktı yahu Yes, Your Grace Türkçe Yama 

  • kurulumu biraz karışık gözüküyor, çalışıyor mu deneyen var mı?

  • ben denedım fakat coğu yer ingilizce çevirene kadar konuşma bitiyor bir anlamı kalmıyor yani yine de eline sağlık hocam

  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Hocam haklısınız, onun çözümü için uğraşıyorum.

  • Çok iyi olur hocam çözseniz ne zamandır bekliyorum
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Hocam şuan bir yandan Oxenfree Türkçe yama ile uğraşıyorum ancak en kısa sürede çözmeye çalışacağım.

  • Kolay gelsin hocam bekleriz önemli değil
  • Sorunsuz çalışıyor hocam süpersin eline sağlık
  • Bu program ile bu oyun oynanmaz. Hadi 20-30 dakka oynarsın, sonra diyaloglar hızlı hızlı akınca çeviri, oyun hızına yetişemez yine kalırsın. Bu oyuna ya düzgün bir yama yada elle yapılmış translate yama lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 25 Ocak 2021; 23:3:45 >
  • bende ciddi yama yaptınız sandım. insanın duygularıyla oynuyonuz haa. Yes, Your Grace Türkçe Yama 

  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Hocam işten dolayı biraz yoğun olduğum için programa oyun içi tüm yazıları ekleyemedim yani bir nevi oyunu oynayamadım, eğer oyunu bu program ile bitiren yani oyunun yazılarını programa okutan bir arkadaş olup da bana ulaşırsa güncelleme ile anlık olarak çeviren değil de direk olarak normal bir translate hatta daha düzgün bir yama yapmak mümkün. Tek yapılması gereken oyunun içerisindeki yazıların tümünü programın görmesini sağlamak. Eğer 1 hafta veya 10 gün boyunca bana ulaşan olmazsa ben yapacağım, hatta eğer mümkünse Cousty ile görüşüp GPT-3 yama da yapılabilir.

  • Unity çeviri aracı ile 3-4 oyun denedim bir tanesi görsel romandı şu an adı aklımda değil, oyunu komple bitirdim üstünden 1 ay geçti farklı seçim rotalarıyla tekrar oynayım dedim açtım daha önce gördüğüm yazılarda dahil çoğu yazıyı çevirmemişti. Yani oyunu komple bitiren biri de olsa başka birinde yine çevrilmeyen yerler olacak. Two Point Hospital de denedim yine aynı. Oyunun dil dosyalarını açıp direk direk translate edilse daha kolay çıkar. Yine de bu oyuna düzgün bir yama gerek, çünkü kaliteli oyun.

  • Teşekkürler oyuna bakacağım
  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Doğru hocam program stabil değil. Ancak bilgisi olmayan arkadaşlar için bunu düşünmüştüm. Onun dışında yazıların kayıt edildiği text dosyasına eklemeler yapılarak daha stabil hale getirilebilir diye düşünüyorum ve kesinlikle oyuna gömülü el ile çevrilmiş bir yama yapılmalı, ben dil dosyalarına göz attım fakat çok karışıktı. Uğraşmak çok zaman alır.Yes, Your Grace Türkçe Yama 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceaser -- 26 Ocak 2021; 2:42:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yabqu22

    Unity çeviri aracı ile 3-4 oyun denedim bir tanesi görsel romandı şu an adı aklımda değil, oyunu komple bitirdim üstünden 1 ay geçti farklı seçim rotalarıyla tekrar oynayım dedim açtım daha önce gördüğüm yazılarda dahil çoğu yazıyı çevirmemişti. Yani oyunu komple bitiren biri de olsa başka birinde yine çevrilmeyen yerler olacak. Two Point Hospital de denedim yine aynı. Oyunun dil dosyalarını açıp direk direk translate edilse daha kolay çıkar. Yine de bu oyuna düzgün bir yama gerek, çünkü kaliteli oyun.

    Two Point Hospital, dedin ya gözlerim parlıyor biri bu oyunu çevirse şahane olur be oyun, Theme Hospital oyunun geliştirilmiş halidir yıllarca oynadım hastanede çıkan fare deliklerinin önüne koltuklar yerleştirdiğimi oradaki farelere sniper ile nişan alıp hastanede fare katliamı yaptığım günler aklıma geliyor oyun Türkçe olduğu vakit oynamaya başlayacağım lakin videolara bakıldığında ciddi geliştirme var ve görsellik modernize edilmiş bu oyun birde mod desteği gelse elden düşmez. Theme Hospital defalarca farklı yıllarda oynamışımdır kanaatim bu yönde.


    Neden bunu yazdım, biri çevirsin şu güzel fantastik oyunu hep A++ çevirmecem diyip vakit yiyorsunuz çocukluk oyunum olan C&C: Genarals Zero Hour bile yarım yamalak bir çeviriye sahip zamanında bu oyun Türkiye İnternet kefelerinde gecelere kadar turnuva düzenlenen bir oyundu.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.