Şimdi Ara

Yeraltı Edebiyatı Severlere...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, merhaba. Kaos Çocuk Parkı (Klaros) yayınlarından çıkan ilk kitabım olan 13'ü yeraltı edebiyatı (asıl adı ile transgresyonel kurgu) severlere önermek isterim. 250 adet basıldı ve ilk baskının bitmesine katkı sağlarsanız çok memnun olurum, tabii ki ilginizi çekerse. Tüm online kitap mağazalarında bulabilirsiniz.


    Arka Kapak Yazısı: "Sorumluluklar, sevgiyi ezecek kadar büyüdüklerinde ilişkiler ağırlaşıyor. Bir halterci bile omuzlarındaki tekerlekleri sonsuza dek tutamayacağından, elbet bir gün bir yerde o ipler ya kopacak ya da benim tarafımdan kesilecek. Kukla serbest kalacak, tepesindeki kediler uçup gittiğinden ayakta duramayacak. Tamamen yer çekimine teslim olup zemine tutunacak. Zamanla çözülecek, dağılacak ve umarım unutacak."


    Yeraltı Edebiyatı Severlere...







  • Kitap yazmak çok emek isteyen bir iş kendimi iyi bir okur olarak görsem de, iş yazmaya gelince zor geliyor, tebrik ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinant1 -- 11 Nisan 2021; 22:36:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chuck Palahniuk okuyabilen var mı aranızda? Birkaç kitabını okumaya çalıştım ama bir türlü kitabın içine giremedim. Çeviriden ötürü mü bilmiyorum.

  • determinant1 D kullanıcısına yanıt

    Zamanı geldiğinde kendiliğinden ortaya çıkacaktır, teşekkür ederim tebrik için. Yeraltı Edebiyatı Severlere... 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zemberekze kullanıcısına yanıt

    Ayrıntı yayınları çevirileri iyidir. Fakat iş söz konusu tür olunca anlatım alışılmışın dışında kalabiliyor ve anlaşılması zorlaşıyor. Size tavsiyem bilinçli olarak, zihninizin bağdaştırmaya çalıştıklarını engellemeye çalışarak, sıfırdan bir dünyaya odaklanmanız olabilir. Kitap size uymamalı, siz kitaba uymalısınız. Metin Kaçan'ın Ağır Roman'ı bu sorunu yaşatmıştı bana da. Kendimi kitaba bıraktım ve yirmi otuz sayfa sonra kolaylaştı okumak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay_91 -- 28 Nisan 2021; 7:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.