Şimdi Ara

Yeni Youtube Kanalım Hakkında Fikirlerinizi Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar;

    Öncelikle bilmenizi isterim ki burada tanıttığım kanalım hakkında fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum. Çünkü bunu yapmak isteyen ve yapan birçok kişi var ve bu çokluğun arasında yer edinebilmek oldukça zor o yüzden yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi oldukça önemsiyorum.

    Yıllardır oyun oynuyorum, PS4 aldıktan sonra ağırlıklı olarak konsola yöneldim ve zamanımı ayırdığım oyunları kanal açarak da paylaşmak istedim. Bu tür şeylere ilgim vardı hani tasarım olsun, kendime özel bir platform olsun hoşuma giden şeyler. Yaptığım işin yanında bu tür bir hobide de beğeni almak, takdir edilmek insanı mutlu eden şeyler.

    Şu aşamada Youtube iyi bir SEO çalışmasına rağmen videolarımı sayfalaaar sayfalar aşağıda listeliyor bazen ben bile kendimi zor buluyorum ve sebebini de hala çözemedim. Bu konuda destek olabilirseniz sevinirim. Acaba özellikle "oyun" kategorisindeki rekabetten mi kaynaklanıyor? Öne çıkmak için güncel oyunlardan ziyade pek fark edilmeyen oyunlardan mı başlamam gerek, nedir bu olayın aslı? İlla yırtık bir tipleme ile mi yapmam gerek dikkat çekmesi için -ki ben nasılsam öyle davranıyorum yapmacık olmak istemiyorum- bilemiyorum. Kırmadan incitmeden samimi yorum yapabilirseniz en azından gerçekleri öğrenmiş olayım ki emek harcıyorum boşa gidiyorsa daha fazla bu konuda üstelemeyeyim.

    Tasarım vb. konularda da kanala bir göz atıp yorum yaparsanız mutlu olurum.

    Belki PS4 oyunlarını sevenler vardır izlemek için farklı bir yüz arayan vardır. Ben de kanalımı paylaşmış olayım. İletişim kurabileceğim doğal takipçiler olması benim için de önemli. Takipçi satın alma vs. gibi şeyler anlamsız.

    Prodüksiyonu elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum ama benim değil sizin yorumlarınız daha önemli.

    Buyrun kanal linki:https://www.youtube.com/channel/UCyBauilx2jmR0gf1cKXWVmw

    Birkaç tane de video paylaşayım:














  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.