Şimdi Ara

Yeni Xbox Almayı Düşünüyorum, Lütfen yardımcı olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim gibi xbox one almayı düşünüyorum, ikinci el olarak uygun bir fiyata. Elimde zaten PS4 bu nesil başladığında aldım ve exc. oyunların nerdeyse hepsini oynadım o yüzden ps vs xbox karşılaştırmasını beklemiyorum.

    1) Çok grafik düşkünü biri olmayarak One mı, S mi, X mi?(Burada ikinci el fiyatları ve alırken dikkat etmem gereken şeyler önemli)
    2) Xbox Game Pass üyeliğini en ucuz nasıl temin edebilirim aylık veya yıllık farketmez, esas alma sebebim zaten bu servis.

    Şimdiden herkese çok teşekkürler.



  • imkan varsa her zaman one x alınmalı... ama finansal durum çok sıkışıksa one s de adamı öldürmez :) ama benim elimde ps4 olsa ya onu pro'ya yükseltmek isterim yada one x alırdım(almışken geleceğe yönelik daha iyi olsun diye)

    gamepass konusunda şuanda en uygun yöntem bir yerden gamepass yada gold alıp, hesaba bolca yükleyip, onu gamepass ultimate'a çevirmek... bu sayede tek fiyata hem gamepass hem de gold sahibi olursun... en uygun nereden bulunur tam bilemiyorum, başkaları yardımcı olabilir...
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Haklısınız tabi ama yeni nesil kapıdayken şimdi ki nesile fazla yatırım yapmak mantıklı mı bilemedim. Yüksek ihtimalle yeni konsollar çıkınca duruma göre birini tercih edeceğim için böyle konuşuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende one x var bana sorarsanız bu saat den sonra one x alınmaz. 1 sene sonra yeni nesil gelecek.Şöyle 900₺ den felan one s bulursanız kaçırmayın. Game pass deki oyunlar fazlasıyla yeter size.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamamiyle kişisel görüşümden oluşan bir mesaj: microsoft bence jenerasyon kavramını ortadan kaldırma yoluna gidecek... bir sonraki xbox, bence, tamamiyle daha yüksek speclere sahip bir xbox one olacak... neden böyle düşündüğüm ise microsoftun yoldaki ürünlerinden geliyor... eğer microsoft tamamiyle mimari değişikliğe gidecek olsaydı, şu server rack'i şeklindeki streaming ürününü komple mevcut mimari üzerine kurmazdı ve gelecek konsolun özelliklerinden bahsederken bunlar mevcut konsollara da gelecek demezdi... müthiş iyimser bir beklenti de olsa bence one x bugünün one s'i konumuna düşüp yeni konsol one x gibi lüks konsol konumuna gelecek :)
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğin gibi olsa. Aslında Microsoft hissettirdiği gibi donanımdan kâr etmekten vazgeçip ağırlığı servis sistemine verirse hayal de değil bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One (Fat) ile One S arasında performans olarak bir fark var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Gascoigne

    One (Fat) ile One S arasında performans olarak bir fark var mı?
    var... ama çok küçük... one s tercih edilecekse oyun performansından çok diğer farkları için alınır(4k video desteği, daha küçük kasa, adaptör olmaması vs)
  • One x’in içinde rx 580 gücünde gpu var. Yeni nesil one x’i etkilemez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır PC oyuncusu olarak ben Xbox One S satın aldım ve pişman oldum.Game pass'te 100'den fazla oyun var ama neredeyse hepsi One X ile güçlendirilmiş olduğu için One S'te o 60fps zevkini maalesef alamıyorsunuz, göz 60fps'e alıştığı için oyunlar çok berbat geliyor bana.Akıcı olarak oynayabildiğim Hue tarzı 2 boyutlu oyunlar.Konsollardan uzak olduğum için 60fps konusunu bilmiyordum,bilseydim kesinlikle One S yerine One X tercih ederdim.

    Kısacası kasarak oyun oynayacağıma hiç oynamam daha iyi imkan varsa One X'e yönelin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun fps ise onex tede hemen hemen her oyun 4k 30 fps çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One x de eğer 1080p oynarsanız cogu oyun 60fps ama bazı oyunlar sadece 4k30 fps sabit metro exodus gibi.
    Bf5 black ops 4 apex gibi online oyunlar 60 fps sabit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    sorun fps ise onex tede hemen hemen her oyun 4k 30 fps çalışıyor
    Evet hocam sorun FPS,çözünürlük değil :) Yani en azından benim için bu böyle.

    1080p olsun ama 60fps olsun.Sırf bu yüzden paramı çöpe attığımı düşünüyorum yakında da satarım muhtemelen,sıfır almıştım.
  • Hocam sen konsol alarak hata yapmışsın zaten , senin için en iyi platform pc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim çocuklarımı da x box merakı sardı. Ne yapacaz bilemiyorum. Ellerinde ps3 var. Baba onu satalım. Üstüne biraz veririz alırız diyorlar.
    Ama ben hiç anlamadığım için bir şey diyemiyorum. Hayır da oyunu ps3 de de oynuyorlar. Xbox u ne yapacaklar.
    Malum çocuklar alacak ama fiyat abartısız olacak. Nasıl bir şey almalıyım. Bir de xbox s, xbox one gibi ayrimlar nedir. Ve en önemlisi bunda aylık üyelik ücreti mi ödeniyor. Bilgi verir misiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha öncede yazdim yine yazayim belki faydasi olur bilmeyen arkadaslara , 1080p de hem online hem single xbox one s de 15-20-30-40-50-60 fps gider gelir gücü buna yetiyor ,mesala cod online da sabit 60 fps calistiriyor videolari youtube de mevcut yine GTA5 i 15 -30 fps de arasinda oynatabiliyor tabiki akici degil lakin sonucda oynatiyor ayriyeten 4K tv si olanlar xbox one x almasi daha iyi olacaktir ,1080p de xbox one x daha iyi sonuc verecektir mesala kenarlardaki tirtiklar pek göz batmaz oyunda ve cogunda sabit 60 fps calisir.
    Ben s i sadece cod online icin kullaniyorum oda zaten yazdigim gibi sabit 60 fps cünkü oyun bu temelde yapiliyor ilerde degïstirmeyi düsünmüyorum s online oyunlara yeterli geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 30 Ağustos 2019; 19:1:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.