Şimdi Ara

yeni Xbox 360 dikkat edilmesi gerekenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar selamlar, oynamak istediğim bazı eski oyunlar için ikinci el bir xbox360 almayı planlıyorum. Halihazırda güncel oyunlar için kullandığım bir ps4'üm var. Alacağım 2.el xbox360'ı istediğim oyunları oynadıktan sonra satmayı planlıyorum. Her neyse, 2.el olarak alacağım xbox360 için dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Son sürüm olan "E" sürümünü almayı düşünüyorum. 250gb tek kollu ve jtag'sız 1 yıl garantili 2.elini en uygun 450tl fiyata bulabildim. Sizin önerileriniz nelerdir?



  • Temizse al gitsiy fiyat

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jtagli alin bence. ya da kendi hesabiniza girecekseniz fw li model alin netten oyun indirip dvd ye yazabilirsiniz. x360 oyunlari pahali bence zamana gore suan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağınız cihazın en azından 5-6 ay garantisi varsa çekinmeden alın. Sorun çıkarsa garantiden yaptırırsınız. Xbox müşteri hizmetleri genel olarak garanti konusunda iyi geri bildirime sahip. Ürünle beraber faturasını almayı unutmayın.

    Garantisi yoksa mutlaka çalıştığını test edin. Hatta birkaç oyun açıp oynayın. İmkan varsa bir oyun da dvd sürücüden oynayın.

    Kozmetik olarak ezik, çatlak, vs. kontrol edin. Bunlar varsa darbe görmüş demektir. Hard diskin ileride arızalanma ihtimali yükselir.

    Özellikle kontrolcüler fiziksel etkiye maruz kalırlar. Kontrolcülerin her tuşunun doğru tepki verdiğini kontrol edin. Analogların boştayken sağa, sola, yukarı veya aşağı çekmediğinden emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustimman -- 6 Nisan 2020; 10:47:6 >
  • yıl sonunda series x alıp 360 oyunlarını da oynayabilirsin gereği yok diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.