Şimdi Ara

Yeni Tüketici Kanunda ki Abonelik Sozleşmesini Feshi Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar Yeni cıkan Tüketici kanunda abonelik sozleşmesinin tek taraflı feshi gelmiş durumda.Şimdi bu durumda Ben TTnet Çağrı merkezinin bilgisizliği yüzünden bulunduğum yerde hiper net yok dendiği icin TTnet Universiteli 8 Mb bağlantıya 12 aylık abonelik yapmıstım.Benden bu aboneliği iiptal etmem durumumda nerdeyse 200 Tl yakın para istyiorlar.Şimdi ben Bu kanun ile dilekce ile TTnet Hipernet ücret odemeden gecebilirmiyim demek ? Bu konuda yardımlarını bekliyorum.


    Elektrik, su, doğalgaz, internet, telefon vb. tüm aboneliklerde tüketici, istediği zaman abonelik sözleşmesini feshetme hakkına sahip olacak ve abonelik sözleşmesinin feshi, sözleşmenin kurulmasından daha ağır şartlara bağlanamayacak.



  • bu kanun hakkında bilgisi olan varmı ?
  • İnsallah vardır böyle bişey. İstediğimiz zaman abonelik iptali yapabilsek keşke.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanun TBMM den geçti ancak henüz Cumhurbaşkanı tarafından onaylanıp Resmi Gazetede yayınlanmadı. Tam metni henüz maalesef TBBM sitesinde de yok. Basında çıkan bilgilere göre bir yıldan uzun süreli aboneliklerde bir yıl dolduktan sonra bedel ödemeden abonelik iptali mümkün olacak. Bir yıldan önce fesih halinde ise fesih bedeli abonelik tesis ücretinden fazla olmayacak. Kanun metni Resmi Gazetede yayınlanmadan kesin bir şey söylemek zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.