Şimdi Ara

Yeni tosuncuk vakasında hoppara ortağı sancaklının oğlu çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kriptonun tosuncuğu Sancaklı ile ortakmış: "Hoppara" dediler

    Yeni tosuncuk vakasında hoppara ortağı sancaklının oğlu çıktı.

    20 Nisan’da, 2 milyar dolarlık kripto para ile yurtdışına kaçarak Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılığına imza atan Faruk Fatih Özer’in, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı ile 28 Eylül 2020’de Hoppara isimli başka bir şirket daha kurduğu ortaya çıktı. Şirketin faaliyet alanı, “Elektronik para ihracı” olarak belirlendi.

    MUSTAFA MERT BİLDİRCİN

    Toplam 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına kaçarak Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılıklarından birine imza atan Faruk Fatih Özer’in, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı ile ortak şirket kurduğu ortaya çıktı. Özer ve Sancaklı ortaklığı ile kurulan Hoppara isimli şirketin amacı, “Ödeme hizmetlerinin verilmesi ve elektronik para ihracı” olarak açıklandı.

    Türkiye merkezli kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer'in, beraberindeki 2 milyar dolarlık kripto para ile sırra kadem bastı. Özer’in 20 Nisan’da Arnavutluk Tiran'a kaçtığının belirlenmesinin ardından borsanın kullanıcıları, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

    SANCAKLI İLE ORTAK

    Faruk Fatih Özer’in, 28 Eylül 2020’de Türkiye’de Hoppara Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri isimli bir şirket daha kurduğu öğrenildi. Şirketin ticari sicil kayıtlarında ise kamuoyunun yakından tanıdığı bir isme rastlandı. Buna göre, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’nın da Hoppara’nın ortağı olduğu tespit edildi. İstanbul merkezli şirketin kuruluş amacı, İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına, “Ödeme hizmetlerinin verilmesi ve elektronik para ihracı” şeklinde geçirildi.

    SİYASİLER İLE FOTOĞRAF

    Faruk Fatih Özer, Thodex’ten kullanıcıların paralarını çekememesi ve şikayet yağdırması üzerine sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarını sildi. Silinen fotoğraflar arasında Mert Sancaklı’nın da çok sayıda fotoğrafı olduğu bildirildi. Özer’in Instagram hesabında, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na yaptığı ziyaretin fotoğrafı olması da dikkati çekti.

    MERT’E RANDEVU

    Bakan Çavuşoğlu, Özer ile fotoğrafının sosyal medyada yayımlanmasının ardından bir açıklama yaparak Özer’i tanımadığını iddia etti. Çavuşoğlu, Özer’in, MHP Milletvekili Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ya verdiği randevuya eşlik ederek kendisini ziyaret ettiğini savundu.

    Yeni tosuncuk vakasında hoppara ortağı sancaklının oğlu çıktı.

    SANCAKLI'DAN AÇIKLAMA: NAMUSUM VE ŞEREFİM ÜZERİNE AND İÇERİM


    Konuya ilişkin açıklama yapan Sancaklı şu ifadelere yer verdi:


    "Son bir kaç gündür kamuoyunu meşgul eden dolandırıcılık iddialarıyla ilgili oğlumun ve benim odırnın geçtiği olaylardan büyük bir üzüntü duyuyorum.

    Saffet Sancaklı adını ve şahsını bilen herkes bilir ki bizim söz konusu iddialara dair boya tımızın hiçbir döneminde hardal tanesi kadar haksızlık, hukuksuzluk, şerefsizlikle yanyana gelmemiştir.


    Şerefle taşıdıgım milli takım şuurunu ve Ayyıldızlı Al Bayrağı yaşatmak ve ona leke kondurmamayı hayat anlayışı olarak benimsemişimdir. Bu anlayışın ifadesi olarak Türk milletinin en şuurlu siyasi merkezi olan MHP'de şerefimle milletvekilliği yapıyorum.


    Hayatım boyunca şerefim ve haysiyetimle yaşdım. Milli şahsiyetime dönük en küçük lekeyi bile kabul etmem mümkün değildir. Gündemdeki bu konuda oglumun ve şahsımın en küçük bir dahli olmadığına dair bütün değerlerim, namusum ve şerefim üzerine and içerim.


    Bahsi geçen ve dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şirketin adı THODEX'tir. Bu şirketle oğlum Mert Sancaklı'nın veyahut herhangi Sancaklı'nın fiili hiçbir bağı olmamıştır ve halen de bulunmamaktadır. Devletimizin yapacağı tahkikat sonucunda gerçek ortaya çıkacaktır."


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Millet iktidarın ve MB'nin soygunundan kurtulmak için kripto paraya yöneliyor ama orda da hükümetin adamlarına soyuluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alnında mı yazıyor dolandırıcı olduğu?


    Derler ama ne hikmetse bütün tokatçıların aynı grup ile fotoğrafları oluyor Yeni tosuncuk vakasında hoppara ortağı sancaklının oğlu çıktı. 

  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

    Kan çekiyor tabi. Yeni tosuncuk vakasında hoppara ortağı sancaklının oğlu çıktı. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni tosuncuk vakasında hoppara ortağı sancaklının oğlu çıktı.

    bu adamdan başka kimseye tosuncuk demeyin Yeni tosuncuk vakasında hoppara ortağı sancaklının oğlu çıktı. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBey

    bu adamdan başka kimseye tosuncuk demeyin  

    adam kaçarken bilem reklam yapmasını biliye Yeni tosuncuk vakasında hoppara ortağı sancaklının oğlu çıktı. 





  • nerde indiregandi akepe mhp den çıkıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.