Şimdi Ara

Yeni telefon alacağım ama... Nedir bu WP düşmalığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Yakın bir zamanda yeni bir telefon alacağım. Telefon olarak da Lumia 1520'yi düşünüyorum. Fakat bunu kime söylesem "paranı niye çöpe atıyorsun?", "onu alacağına iphone al", "android varken WP ne" gibisinden olumsuz yorumlar alıp duruyorum. Nedir bu WP düşmanlığı anlamış değilim. Önceki telefonum da Lumia'ydı. Ve inanın Lumia'dan sonra android ve ios çok sıkıcı geliyor. Şimdi birileri bana "düzgün bir şekilde" eleştirebilir mi şu Lumiaları bana? "yok mağazası dar, yok işletim sistemi sorunlu" falan gibisinden sorunları istemiyorum. Lumia'yı ilk çıktığı zamanlar almıştım. İlk çıktığı zamanlar cidden çöp gibi telefondu fakat o zamandan bu zamana ciddi derecede gelişme kaydetti ve kaydetmeye devam ediyor.

    Şimdi birileri bana, yukarıda belirttiğim gibi "düzgün" bir eleştiri yapabilir mi? Eğer cidden bu telefon kötüyse yine "düzgün bir eleştiriyle" başka nelere yönelmeliyim?
    Telefonda aradığım özellikler: Stabil olması ve bataryanın uzun süre gitmesi. Hantallıktan nefret ederim.
    Şimdiden teşekkürler.







  • elestirenlerin cogu eline hic lumia cihazi almamis insanlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketi filan iyi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o kadar bariz dusmanlık görmedim

    Bir şeyi de kullanmadan kötü demek mantıksız zaten

    Hele çöp diyenlerle mumkunse irtibatı kes
    Yeni alınan bir cihaz veya eşya nasıl çöp sıfatıyla yorumlanır ki..
  • Marketi kötü, telefon karışık.Ve lumia telefonların satıldığı fiyata daha iyi telefonlar var...
  • Market dışında ve sistemde ki bir kaç eksiklik göz ardı edildikten sonra paşa paşa alınır kullanılır cilop gibi cihazlardır lumialar,800,925,1020 kullanmış biri olarak tavsiye ederim

    marketteki uygulamalar ios'a göre biraz kalitesiz olsada sürekli gelen güncellemelerle bu eksiklikler kapanacaktır kısa bir sürede, kameraları zaten çok iyi anlatmaya gerek yok, sistemin akıcılığı ios seviyesinde olmasada androidden kat kat daha iyi ve stabil.

    eğer 1520 alacaksanız'ki bana göre lumialarda üst seviye de şu an alınacak iki cihazdan biri 1520 ve 930'dur benim size tavsiyem eğer 1000 ila 1500 tl'den yüksek bir meblağ verecekseniz, ios platformuna da bakabilirsiniz ama 1000 ila 1500 tl arası 1520 ve 930 alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

    Marketi kötü, telefon karışık.Ve lumia telefonların satıldığı fiyata daha iyi telefonlar var...

    +1 sikintili birplatform cevremde uc kisi aldi ve zar zor satti pisman olup.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

    Marketi kötü, telefon karışık.Ve lumia telefonların satıldığı fiyata daha iyi telefonlar var...

    Daha önce hiç lumia kullandınız mı ayrıca aynı fiyata hangi üstün cihaz varmış onu da yazar mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bendede 2000 tllik bir bütçe vardı.iphone 5s-note4-lumia 930 arasında kalmıştım.direk elediler lumiayı.iphone 5s al dediler
  • Telefonu basic ozellikleriyle kullanacaksan lumiadan iyisini bulamazsın (iphone dahil) ama market uygulama konusu çok sıkıntılı o yüzden insanlar bulaşma diyor. Şahsen ben oyle oyun delisi falan değilim 2 sıkıntım var biri ön kamera diğeri bataryanın çabuk bitmesi onun dışında 2.5 sene olacak lumia 820den memnunum. Bu arada belirteyim 2.5 senedir 1 kez donma yaşamadım gayet akıcı hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia eleştirenlerin çoğu hiç kullanmamış insanlar.

    İphone al diyenlerinde telefondan pek anladıklarını sanmıyorum.. Tutturmuşlar iphone diye gidiyorlar. Yıllardır kamerası 8 mp üstüne bile çıkamadı. Lumi özellik yok diyenler gidip iphone alıyor 3 bin lira verip.


    Menüsü karışık falan da değil Android telefonlardan daha rahat. İlk başlarda mağazada birçok uygulama eksikti ama şu an öyle değil ve çok gelişti..

    Bence kimseyi dinlemeyin 1520 alın yine içiniz rahat etsin
  • Market benim için yeterli senin neler kullandığına bağlı bir durum bu herkesin ihtiyaçları farklı, Bırakın kullanmayı hayatlarında bu telefonları görmeyen'ler burada bunları söylenyenlerin bir çoğu o yüzden sen kullanıcı yorumlarını esas al her zaman, birde karışık diyene gülüyorum cidden en basit arayüze sahip cihazlar herşey elinizin altında neresi karışık biri açıklayabilirmi? yaklaşık 3-4 aydır Lumia 1020 kullanıyorum 1100Tl civarı bir fiyata aldım kamera ön plandaydı benim için biride çıksın desin'ki sen yanlış yapmışsın o fiyata çok daha iyileri var Yakın zamanda bir arkadaşım İp6 aldı 5 kişiydik kameralarını açtık yanımızdaki 3 kişi Lumia 1020 daha iyi dedi tamam kamera özellikli bir telefon ama aradaki fiyat farkı 1200TL yani bir tane daha üst düzey bir telefon alacak kadar yeterince açık sanırım durum tamam eksikleri yok değil var ama hepsi zamanla giderilebilecek şeyler... Biraz uzun oldu sanırım kusura bakmayın.




  • MacroIceTR kullanıcısına yanıt
    Sırf tasarımı için almam WP'yi
  • Yaklaşık 1 senedir wp kullanıyorum. Bana sorarsan alma derim. Nedenlerine gelirsek uygulamalar ve oyunlar en son wpye çıkar ya da hiç çıkmaz. Öyle çok oyun oynayan birisi değilim ama diğer platformlarda beğendiğim oyunların büyük kısmı yok. Uygulamalar da öyle. Geliştiriciler cidden çok az ilgi gösteriyor. Gelişiyor mu dersen gelişiyor ama hala sıkıntıları var. 3. Parti uygulamalar orijinal uygulamalardan daha stabil çalışıyor. En basitinden kendi müzik uygulamasını açarken bile çoğu zaman yükleniyor yazısı çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın kötü bir işletim sistemi olduğunu düşünmüyorum. Hatta çok da severek kullandım ama saydığım nedeneler canımı sıkıyor. Uygulama ve mağaza konusunda android ve ios seviyesinde olsa kesinlikle wp kullanırım. Ama dediğim gibi şu anda terchw etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Phone işletim sistemi stabil çalışan sağlam bir işletim sistemidir.Donanımı düşük cihazlarda bile stabil ve düzgün çalışabilmektedir.

    Android ise yalnızca yüksek donanımlı cihazlarda düzgün çalışabilmektedir fakat androidde yapamayacağınız bir şey yoktur.
    Windows Phone, stabilite ve hız dışında pek de bir şey sunmamaktadır.

    Bütçeniz az ise Lumia alabilirsiniz fakat bütçeniz yüksek ve amiral gemi almak istiyorsanız Lumia almak bana pek mantıklı gelmiyor.Çünkü androidin canavar gibi amiral gemileri var ve androidde yapamayacağınız bir şey yoktur.
  • Herkesin görüşü ayrıdır ben wp ye 1 hafta tahammül edemedim kullanmadan kötülemek ne kadar insafsızlıksa, kullanıp eksikliklerini göz ardı edip çok iyi demek te insafsızlıktır. Kaldı ki biz wp kullanmayalım demiyoruz ama onlarda az daha kullanıcı dostu arayüz geliştirsin hele o menü nedir ya markete değinmiyorum benim içinde çok önemli değil iş stabilliğe gelince androidde artık çok çok stabil, ios zaten kaymak peki derdimiz ne ki neden hala diğer rakiplerine yetişme çabası içindeki bir firmanın malını alalımamerikayı desteklemek için mi? sebep ne olabilir ki tamam bosch un yerine vestel alırım kullanırım ama android ve ios varken (şimdilik) wp çok boş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.