Şimdi Ara

YENİ SSANGYONG TİVOLİ 'XLV' ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
19.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: segi45

    Arkadaşlar aracı uzun araştırma sonucu satın aldım . Sonrası ise benim için şok ediciydi . Ben bu zaman kadar çok araba değiştirdim bir dönemde alım satım yaptım c sınıf her arabaya bindim ilk defa suv araç aldım . Araç tam bir canavar 128 hp motor gayet güzel ve performanslı , aracın kaslı yapısı dikkat çekici ön , arka ve yan Dizayn çok hoş duruyor . Belki inanmayacaksınız ilk defa kendimi bir araçta bu kadar güvende hissettim ( mevcutta 2016 aurisimde var) .yok tutuş gayet güzel . Şanzıman geçişleri hiç hissettirmiyor . Manisa'da henüz bu araç ilk o sebeple her gören araca bakıyor hatta 1hafta içerisinde en az 10 kişi araca yanaşıp yada diğer aracın camından seslenerek markayı soruyor ve çok güzel olduğunu belirtiyor ve bu tabi benim çok hoşuma gidiyor . İyiki piyasası Yok ve ben bu fiyatlara böyle güzel bir araca binebiliyorum . Eğerki aynı kasa piyasa markası olsaydı en az 140000 tl olurdu .ön LED'ler arka stoplar gece ayrı bir şık duruyor . İçi gayet geniş . Kasanın sağlamlığını araca binince daha iyi anlıyorsunuz . Piyasası olsun olmasın binecekseniz sağlam ve şık bir araca binmiş olacaksınız . Herkese tavsiye ederim eğerki sorusu olan olursa herzaman yardımcı olurum .

     YENİ SSANGYONG TİVOLİ 'XLV' ANA KONU

    aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasın günlerde mutluluk içinde kullanın. 3 ay önce bende almaktan son anda döndüm hala içimde uktedir. eğer ki ssangyong takasta aracıma çok düşük fiyat vermeseydi (2011 auris 1.33 e 32.000 tl verdiler) kesin alıyordum (tabi birde opel, dizel otomatik astra sedan için 80000 tl fiyat verince iş yattı). bana benzinli otomatik için 85.000 fiyat vermişlerdi. antalya bayisi şahsuvaroğlunun kendi bayisi. çalışanları çok güleryüzlü hizmet ediyorlar. tivoliyi de kullandım xlv yi de kullandım. özellikle koltuklarına hayran kaldım. harika koltuk yapmışlar. arabadaki tokluk hissi alman araçlarından aşağı değil. iç mekan ve bagaj genişliği ben aile arabasıyım diyor. bence çok doğru bir iş yapmışsınız. şartlar ne getirir bilmem ama bir sonraki aracımın xlv yada başka bir ssangyon olmasını istiyorum.




  • segi45 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, biz de tivoli almayı düşünüyoruz. İlk izlenimlerinizden biraz daha bahseder misiniz? 1.6 benzinli otomatik sanırım sizinki de.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Encap testinden 3 yildiz almis bende heveslenmistim ama test sonucunu gorunce at çope gitsin fiyatini kesinlikle hak etmiyor yari fiyata satilirsa alinabilir sehir ici ve sakin kullanim amacli olarak 3 yildiz gercekten çok kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turusan kullanıcısına yanıt
    euroncap testi sizi yanıltmasın, testte kaybettiği puanlar elektronik detaylar. arabanın şasisi çok kuvvetli. araç gayet güvenli.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Çocuk koruması pek de öyle demiyor hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 21 Nisan 2018; 18:35:20 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    http://www.euroncap.com/tr/results/ssangyong/xlv/25756
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Aynı yıl teste giren diğer araçların puanlarına da bakın, farkı görürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Haziran 2017; 22:42:54 >
  • Ben de 4 ay önce bir bakayım dedim ank. Şahsuvaroğlunda, ilgi alaka denen şey yok, bir bezmişlik ,alakasızlık..Bir de videolarda şöyle dolu böyle dolu dedikleri (hatta kendi sitelerinde bile o zaman en dolu versiyon u koyup fiyat listelerine) araba en boşu çıktı galeride, dolu fiyatına kakalamaya çalışıyorlar bir de. Bunun dolusu yok mu dedim,dolusu artık gelmiyor dedi hanım efendi. Oraya kadar gidip yaktığım benzine acıdım.



    Bu satış politikasıyla (ankarayı kastediyorum) bir yere varamazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metal37 M kullanıcısına yanıt
    size, antalyadakini görmenizi tavsiye ederim. o kadar içten ve cana yakındılar ki. ben çok gidip geldim. her seferinde buyrun test edin, buyrun oturalım çay içelim, arabayı almasanızda yine gelin görüşelim tarzında yaklaşımları oldu. arabayla ilgili olarak da fazla söyledikleri hiçbir nokta olmadı. hep söylüyorum ben almaya niyetliydim, takasta kendi aracıma az fiyat biçtikleri için almadım yoksa benim de bir xlv m olacaktı.
  • Merhabalar, XLV'nin dizel otomatiğinin 0-100 değeri nedir? internette bulamadım.
  • Arkadaslar merhaba,



    Ben de xlv 1.6 dizel otomatik almayi dusunuyorum. Haftadonu bayii' ye de gittim, arac hosuma gitti. Ancak kafama takılan bir kac bir sey var. Bu araci suan kullanmakta olan arkadaslar cevaplayabilirlerse con sevinirm.

    1) Dizel otomatik ile manuel arasinda fabrika degerlerinde baya yakit farki farki var (manuel sehirici 5 kusur civari iken, otomatik 7.5 gorunuyor). Bu kadat fark anormal geldi bana. Otomatik ve manuel kullanan arkadaslar aracin gercekte l ne kadar yaktigi ile bilgi verebilir mi? Kendinaracim cok yaktigi icin satiyorum. Hemen hemen aybi yakan bir arac almak istemiyorum.

    2) Yedek parca ve servis bakimlari hemen hemen ne kadar?

    3) bu aracin 4x4 otomatigi TR de satiliyor mu?

    4) Aracin gozunuze carpan arti ve eksi yonleri hakkinda kisaca bilgi verirseniz sevinirim.



    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canoliflower C kullanıcısına yanıt
    XLV ARAÇ ŞEHİR İÇİ DEVİRLİ KULLANIM 7-7.5 DOĞRU AMA KARIŞIK YAKITI 6-6.5 UZUN YOLDA İSE 5.5-6 YAKMAKTA SERVİS BAKIM LİSTESİNİ SİZE VEREBİLİRİM 4X4 OTOMATİĞİ FAZLA GETİRMİYORLAR. BEN ANTALYA SSANGYONG TA SATIŞ DANIŞMANIYIM ADIM OKAN SAĞ SİZE XLV HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYEN BURADAN YAZABİLİR SIKILMADAN CEVAP VEREBİLİRİM.
  • Ee kullanan arkadaşlar memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, şöyle detaylıca tecrübelerini paylaşabilecek olanlar varsa merakla bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okansag O kullanıcısına yanıt
    Aracı bırakacağınız son fiyatı nedir? Foruma özel olsun😃

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • markaya hiç ilgi yok???

    geri alım garantisi gibi bişey yapmış.
    nedir detaylar?
  • 2015 model Tİvolim var çok memnunum araçtan. Marka önyargısınız bitirin artık.
  • Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
  • Merhaba,konu güncel kalamamış,XLV kullanan biri olarak yorum yapmak istedim. 2018 son ay trafiğe çıkışlı XLV 4×4 AEBS PLATİNİUM modelini kullanıyorum. Bundan öncede peygeotun 7 kişilik geniş aracını kullanıyordum. Aracı merak eden arkadaşlar için öncelikle aracımdan çok memnunum. Bu araçlar 2016 yılında giriş yapmış, 2018 sınuna kadar gelmiş,2019 ve 2020 yıllarında getirilmemiştir. 2021 yılında yani bu yıl tekrar bayilerde olması bekleniyor. Bu araçlar 2016 yılından 2018 in ortasına kadar limited yani standart paketle satılmış,2018 in ikinci yarısında platinium paketi getirilmiştir. Platinium pakette 18 jantlar,sunroof,deri direksiyon ,tavan barları ve en önemlisi güvenlik için AEBS standart olarak bulunmaktadır. Dolu bir araçtır. AEBS senin ne olduğunu merak edenler için, bu sistem yolda ilerlerken önünüze çıkan ani bir insan veya arabayı görünce önünde bulunan kamera sayesinde tehlikeyi algılayıp sis frene basmadam ani olarak durmanızı sağlayan bir güvenlik sistemidir, çok güzel düşünülmüş,yeri gelince hayat kurtarabilecek bir güvenlik sistemidir. Araç akıllı 4×4 olarak geçmekte ,istenirse 4×4 kilitlenebilmektedir. 6 ileri tam otomatik bir vitese sahip olup vites geçişlerinde herhangi bir sarasıntı yoktur. Aracın yakıt ortalaması uzın yolda ortalama 5-6, şehir içinde kullanıma bağlı olarak 6-9 arası değişmektedir. Yakıt tüketimi gaza ne kadar yüklenmenize bağlı olarak değişmektedir. Araçta 3 ayrı sürüş modu ve 3 ayrı direksiyon sertlik ayarı vardır, çok güzel düşünülmüş bir ayrıntıdır. İçi oldukça geniş, arka koltuklar diz ve baş mesafesi çok yeterlidir. Bagajı çok geniş tutulmuştur. Kapı gözlerindeki su saklama bölümleri, eşya gözleri yeterli derecededir. Yolda ilerlerken yol sesini çoğu araca kıyasla duymuyorsunuz,gayet sessizdir. Ses sistemi ve aracın yol tutuşu başarılıdır. 7 inç ekrandan geri görüş kamerası ile arka taraf izlenmektedir ancak navigasyon desteği yoktur. Ekram paykaşımını destekleyen telefonunuz ile hdm bağlantısından kablo ile telefonu ekrana yansıtma özelliği vardır. Ayrıca buluetooth bağlantısı mevcuttur araçta. Bu arada bazı arkadaşlar araba hakkında geyik testindeki olumsuz durumu gösterip aracın yol tutuşunun güvenliği konusunda şüpheye düşüyorlar, geyik testinde 2 ayrı araç ile test yapılıyor,ilk aracın ESP si çalışmadığı yani test aracında arıza olduğu için yolda kayma yapıyor ve o nedenle 2. araç denenerek aynı test başarı ile geçiliyor. Anlatıcı ispanyolca olarak ilk aracın ESP si arızalı olduğu için testi 2. bir araçla tekrar deniyoruz diye açıklama yapıyor zaten, bunu da videoyu izleyen arkadaşlara açıklama olarak yazmak istedim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar,aracı almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkenez -- 11 Temmuz 2021; 5:4:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • niyet ettim niyet eyledım bu aracı almaya YENİ SSANGYONG TİVOLİ 'XLV' ANA KONU 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.