Şimdi Ara

Yeni sezona yeni bisikletinizle girin; (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
7.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam İzmirde oturuyorum 1000-1500 tl arasında bütçem var . 182 boyum 80 de kilom var . Bisikleti anayolda şehir içi kullanmayı düşünüyorum . Btwin tarzonda bisikletlerde hoşuma gidiyor ama kararsızım Sizce ne almalıyım ne önerirsiniz
  • 1000 tl bütçem var belki 1100'e kadar çıkabilirim. başlangıç seviyesine uygun, şehir içi hatta semtte dolaşmak için bir bisiklet arıyorum. boyum 1.60 kilom 50 ne önerirsiniz?
  • mukik M kullanıcısına yanıt
    salcano city explorer 40vr
  • bütçemin üstünde kalıyor. 2 bisiklet almayı düşündüğümüz için daha uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum. yine de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • Bir şey danışmak istiyorum. Kız kardeşime (5.sınıfa giden 1.40-1.50 boylarında falan sanırım) bisiklet alalım diyoruz ama maddi durumumuz çok iyi olmadığı için şöyle büyükçe bir şey alalım ki lise zamanları da sürebilsin, hatta biz de sürebilelim diyoruz. Bunun için büyük bir bisiklet almanın mantıklı olduğunu düşünsem bile yine de sizin de önerilerinizi almak istedim. Ben küçükken büyük bisikletleri sürebiliyordum açıkçası. Bütçe 1500 maksimum ama 1000 olursa daha iyi olur; yani eğer o 500 lira gerçekten de değecek bir şeyse eklenebilir çünkü bildiğiniz gibi bir kere alınıyor bu alet.
  • Hocam konu açmıştım bir bakabilir misiniz?

    https://forum.donanimhaber.com/elektrikli-katlanabilir-bisiklet-tavsiyesi--143899145

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300 tl bütçem var il içi ve ilçeleri gezebileceğim bir bisiklet arıyorum önerin var mı ?
  • 25 Agu 21 Editi:


    Bu konuyu açtığım yıllarda bakındığım şehir bisikleti 399 lira iken, şimdi 2900 lira olmuş. Daha bunun üstüne bisiklet tavsiyesi verilmez, verilemez. İyi kötü bir bisiklet için 4 bin cepten çıkacak artık.

  • Merhabalar, hem asfaltta hemde zaman zaman toprakta kullanabileceğim bir bisiklet arayışım var. Bütçe olarak esneğim ama fiyat performans ürünleri aklınızda veya bildikleriniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018deki fiyatlara bak şimdiki fiyatlara inanılmaz gerçktende bende kardiyo için şehir tipi bakıyorım fiyatlar inanılmaz yüksel 2000tl çepten çıkacak gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende sizlerden erkek çocuğum için bisiklet önerisi almak istiyorum. İki oğlum var, büyük olana ''2019 Model Kron XC100 24 Jant V-Fren Cocuk Bisikleti - Siyah - Kirmizi - Mavi - Beyaz - 14 Inch Ka'' modeli bisiklet almıştım 2 yıl önce. Şimdi kardeşi de aynı yaşa geldi ( 2012 Ekim doğumlu 132 cm boyu) ve abisinin bisikletini sürebiliyor. Ona da 24 jant bir bisiklet almak istiyorum. Bütçem 3000 TL ye çıkabilir. Kron iyi bir marka ama bana çok ağır ve hantal geldi. Küçük bir çocuk için uğraşması biraz zor, bu nedenle şimdi daha hafif bir bisiklet almak istiyorum. Bu bütçelerde önerebileceğiniz bir marka olur mu?

  • gerçeksöz G kullanıcısına yanıt

    Dağ bisikletleri ağır olur maalesef. Tekli aynakol kullanılmış Rockrider ST100 24 jant 6 vites - 13,1 kg ağırlığında. Ön amortisör yok, ön vites aktarıcı yok tekli aynakol olduğu için böylelikle bisiklet hafiflemiş. Kron XC100'de bunların hepsi var ve daha ağır.

  • Merhaba, bende amatör olarak şehir içi ve arada toprak yolda sürüş yapabileceğim bir bisiklet arıyorum. Şehir içi çok yokuş olmasa da, evimin bulundupu bölgede dik yokuşlar var. Mosso 2130 deore , bisan trx 8600 deore set arasında kaldım. Bütçeyi 6bin tl ye kadar çıkartabilirim. Tavsiyeniz nedir acaba? Bu arada boyum 1,80m ve kilom 101.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.