Şimdi Ara

Yeni seçimlerde başka bir parti'nin kazanacağını düşünmüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neden mi ? Video izleyin ve biraz mantık kullanın. Bu video'da ki olayı anlayamayacak ne var ? Çocuk bile bilir bunun bir tür insanların sıraya girdiği bir kuyruk olduğunu. Peki ne için girmiş bunca insan bu uzun kuyruğa ? Domates için, sebze için :) Sene 2021 arkadaşlar. Video'da adamın biri çıkıyor ve şunları söylüyor; "eskiden sanayağı kuyruğu vardı....." Ben anlayamıyorum. Acaba diyorum deli miyim, algılarım mı bozuk, göründüğü gibi algılamıyorum da farklı şekilde mi algılıyor beynim ? Bu ne kuyruğu oluyor ve ne için oluyor ayrıca biz hangi yıl da yaşıyoruz ? Sanırım beyfendi eskiden diyerek sanayağından bahsederken hayvanda olan bir kuyruk olduğunu anlatmaya çalışıyor. Aklım başka türlü şeyleri anlamıyor :) Yani şimdi kuyruk yapanlar için domatesin (hayvanlarda olan) kuyruğu yok; "eskiden sanayağının kuyruğu vardı"


    Demem o ki, malesef yeni seçimlerde bundan dolayı başka bir parti kazanamayacak. Zaten malum parti bunu bildiği için fazladan çocuk yapın diye diretiyor. Çünkü kendi imparatorlugunu baska şekilde sürdüremez, eğer üremeye devam etmezlerse :)








  • Aslında içten içe biliyorlar zaten yüzlerinden de o sinirli sözlerinden de belli ama yaptıkları hatayı bir türlü kendilerine yediremiyorlar. Biz bir hata yaptık, bu hallere düştük diyemiyorlar da "Çok memnunuz, eskiden şöyleydi" diye saçmalıyorlar.


    Bu zihniyet saf ya da kandırıldığı için bunu yapmıyor bile bile lades dediği için bu haldeler ve onu bile kabullenemiyorlar.

  • Bu tip kişiler ne sosyal medya, ne youtube bilirler. Tek bildikleri malum TV kanalları. Nasıl düzelirler? Aslında zor ama çocukların akpli anne babasına en azından FOX gibi kanalları izletmesi.


    Bu arada her akpli ailenin çocuğu akpli olmuyor hocam. Mesela 3 kardeşiz 3'ümüz de 2023'de CHP'ye oy atacağız.

  • video eski aslında o zaman ülke az daha iyi olmasına rağmen vardı bu kuyruklar


    seçimlerde oy alabilmek için açmışlardı bu varlık kuyruklarını


    seçimlerden sonra apartopar kaldırmışlardı  


    şuan bunların hepsi demiyorum ama yarısı bin pişmandır yaşadığına :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 5 Temmuz 2021; 9:41:43 >
  • Alternatifi olmadığı için biraz zor. Karşısına milletin güvenip oy vereceği biri çıkmıyor ki seçmenler ne yapsın.


    AKP seçmeni birinin tutup CHP ye oy verecek hali yok. E ne yapacak bu adam ?

  • Videodakiler değişmez ama çocuklar onlar gibi değil. Çocukları gerçekleri görebiliyorlar o yüzden yavaş yavaş bitecekler, gençler bitirecek bunları. Malum şahıs bile seslenirken 40 yaş altındakilere sesleniyorum diyor :))))


    Yukarıdaki bir üye de yazmış alternatifi yokmuş. Herkesin alternatifi vardır tabiki görmek isteyene. Göremedikten sonra alternatifi yok cart curt diye cıyaklanır sonra.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.