Şimdi Ara

yeni ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde gskill ripjaws 4gb 1600mhz ram vardı. Yanına 4gb kingston ram taktım. Pc açılıyor fakat ekrana görübtü gelmiyor ve speaker dan tık tık sesleri geliyor. Bios a bile erişemyorum. Yardım lütfen.

    Not: eski ram ile de acılmıyor artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One_Shot -- 10 Şubat 2015; 16:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • anakart uzerinde hard reset jumperi var mi kitapcigina bir bak.jumper gibi olabilir yer degistirebilirsin ya da iki tane demirdir metal para vs bisi degdirmen gerekebilir bendeki oyle.bu tip durumlarda genelde pil cikar bekle geri tak derler bios resetlensin diye ama bazi anakartlarda bunu yapmak cok zor oluyor o yuzden dedigim jumper olayina bak o daha kolay.sorun niye olmus ramler uyumsuzmus demek ki yan yana calismiyorlarmis ve biosu da bozmuslar o yuzden eski ramle de calismamis bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    anakart uzerinde hard reset jumperi var mi kitapcigina bir bak.jumper gibi olabilir yer degistirebilirsin ya da iki tane demirdir metal para vs bisi degdirmen gerekebilir bendeki oyle.bu tip durumlarda genelde pil cikar bekle geri tak derler bios resetlensin diye ama bazi anakartlarda bunu yapmak cok zor oluyor o yuzden dedigim jumper olayina bak o daha kolay.sorun niye olmus ramler uyumsuzmus demek ki yan yana calismiyorlarmis ve biosu da bozmuslar o yuzden eski ramle de calismamis bence.

    Biosu sıfırladım iki ram de çalışıyor şu anda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.