Şimdi Ara

Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'ten bir rekor daha: Ön kayıtlar 17 milyonu geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'ten bir rekor daha: Ön kayıtlar 17 milyonu geçti



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini orijinal battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON Inc'in yaptığı yeni PUBG oyunu PUBG: New State'in erken kayıt sayısı güncellendi.



    Ayrıca Bkz.Microsoft Flight Simulator, Xbox Series X/S'te 30FPS olacak



    Krafton geçtiğimiz saatlerde merakla beklenen PUBG: New State'in ön kayıt sayılarını paylaştı. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde iki günlük bir alfa testi düzenlenmişti ve rekor testin bitmesinin ardından geldi. Açıklamaya göre oyuna yalnızca Android cihazlar için kayıt yaptıran kişi sayısı 17 milyonu geçti. Ne yazık ki hala bir çıkış tarihi mevcut değil.



    Ayrıca oyunun ilk haritasına derinlemesine bir bakış için de geçtiğimzi günlerde bir video paylaşıldı. Onu ve oyunun Android için ön kayıt sayfasını aşağdıa bulabilirsiniz.



    PUBG: New State Eğitim Gezisi





    Battle Royale türünün öncüleri ve PUBG'nin yaratıcıları PUBG Studio tarafından geliştirilen PUBG: NEW STATE, 2021'de Android ve iOS'ta oynaması ücretsiz bir deneyim olarak piyasaya sunulacak. PUBG: NEW STATE, orijinal Battle Royale deneyimini yeniden yaratıyor ve onu mobil cihazlarda en gerçekçi battle royale deneyimini sunmak için geliştiriyor. Mobil oyun için en dinamik ve gerçekçi silah oyunu olmasının yanı sıra oyun, mobil oyunun sınırlarını zorlayan en yüksek rendering teknolojisine sahiptir.











  • Oynayan kaldı mi hala su çöp oyunu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R

    Oynayan kaldı mi hala su çöp oyunu
    Çok fazla var aslında çöp felan değil şuan piyasada muadili yok ve sanırım uzun bir sürede olmayacak...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Alternatif oyun var mı??

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Tıktok gibi düşün hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fornite diye şaka yapmak isterdim 🥲 cod daha güzel sanki ama aynı siklet degil sanırsam bi ara oynamistjm cod deathmatch tarzıydı yanlış hatirlamiyosam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pubg 2018 yıllarında güzeldi. daha sonrasında moka sardı. mobil denen illete zaten bulaşmamak lazım. bi aralar lite gelmişti o da gitti. artık bu oyun başlı başına çöp. zamanında yayıncılar bu oyunu baya yükseltti ama sonrası boş.


    youtube da hala pubg mobil emülatör oynayan üç beş gereksiz youtuber lar var. onlarda zaten yatırdıkları tonlarca paranın hatrı için oynuyor yoksa ilk günden bırakacaklar.


    zamanında bloodrapper vardı meşhur wolfteam oyununda. herkes gitti o kaldı. wt adamı oyunda tutabilmek için kim bilir ne kadarlar teklif verdi ama en sonunda o da pes dedi artık ve bıraktı. eskiden sunuculara doluluktan girilemeyen oyun şimdi sadece gölge kampı orta diğerleri bomboş kimse yok.


    pubg de yarın böyle olacak. 100 kişilik haritaya 5 kişi girersiniz 95 bot olur.

  • Geçen yıl bile bot görüyordum hocam

  • yazan arkadaşlar şu oyun mobilde adamlara ne para kazandırdı farkında mısınız? firmalar bunu siz veya benim beğenmem için değil para kazanması için yapıyorlar.
    onun dışında artık oyunlar mobile donmek zorunda kalıyor yeni nesil tablet ve telefonda

  • Hemen çöp daha oyun çıkmadı oooo bu oyunun modası geçti , arkadaş moda diye bir şey yok , bak half life 1998 yılında çıktı hayla bahsedilir , Minecraft çeken çok , oynayan çok , oyun ne zaman çıktı 2009 ,

    Residenr evil 1900' lerde çıktı seri hala takip ediliyor . Pubg 'ye gelince hemen bunun modası geçti , bunlar boş muhabbet sıkıldım ,istemiyorsan git başka oyun oyna , oynama diyen yok .

  • Battlefield mobile ile alakalı bir haber yok sanırım ? Beklentim baya büyük ondan umarım bf3 havasında bir şeyler yapabilirler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harita güncellemesini ve bir kaç yeni modu yeni oyun diye pazarlıyorlar bravo 👏

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    3.3 m aktif oyuncuyu 300-400 k lara dusurduysen modası geçmiştir ,

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Aynen çöp falan değil ve alternatifi de yok, şu oyunun neresi eksikse tamamlayıp, biraz da üstüne koyup benzerini yapabilen yok malesef.
    Hilecileri engelleseler yeterli mesela.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

    Çok fazla var aslında çöp felan değil şuan piyasada muadili yok ve sanırım uzun bir sürede olmayacak...

    Alıntıları Göster
    Nasıl yok ? Bi kere öldünmü iş tamamen bitiyor saçmalığın daniskası. O kadar emek ver evin içinde pusan nub bi pompalı gelsin seni vursun bütün emek çöpe. Lobi desen maçın başlamasını beklemek desen dakikalar alıyor. Hele birde oyun HDD de yüklü ise kaç dakika loading oluyor

    Oyuncu dediğin sürekli gir çık mı yapıcak ? Böyle şeyler adamı soğutur umarım daha çok oynamayan kalır.

    Battle royali şuanda en mükemmel yapan ve en zevkli olan aslanlar gibi Cod Warzone var ? Sen öldünmü bi kere hapishaneye giriyosun 1v1 kazanırsan yeniden paraşüttesin, öldün mü takım arkadaşın para verip seni kaldırabiliyor sıfır ekipmanla, bide self revive kit aldın mı bi sniperın gazabına uğradıysan basıp yarı canla kalkıyorsun ama oda tabi parayla. Bu oyun ücretsiz mi ? EVET ÜCRETSİZ

    Battle royali en saran şuan cod warzone. Pubg anca tırnağı olur.

    Diğer alternatif ve benim en çok sevdiğim ise Apex Legends. Pubgden bin kat daha keyifli ve pusarak oynamanın mümkün olmadığı oyun. Battle royalde en nefret ettiğiniz tipler Camperlarsa apexten başka oynamayın. Bu oyun ücretsiz mi ? EVET ÜCRETSİZ

    Aimine harbi harbi taşşaklı güvenen varsa ben tuttuğuma bütün mermileri sektirmeden boşaltırım diyen varsada ubisoftun ücretsiz battle royali olan Hyper Scape var kapı gibi oynadıktan sonra meğer benim aimim ne kadar kötüymüş diyen onlarca tanıdığım var. Bu oyun apextende cod warzonedanda çok zor yalnız. Powerup olayı var

    Son olarak paralı olupta en rezil battle royal zevkini veren tek oyun pubgdir. Bu 3 ü pubgye her zaman mükemmel alternatif oldular.

    Araştırmasını bilmeyenler ve denememişler pubgyi hala bi halt sanmaya devam edebilir. İyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 19 Haziran 2021; 2:56:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pubg ilk olmanın avantajını kullandı ve maalesef üzerine hiçbirşey koymadı.

    Oyun gerçekliği temel alıyor , kabul ama vuruş hissiyatı sıfır oyunun. Karşı karşıya iki kişi birbirine ateş ederken birinin aimi kaymıyıor, warzone da bu olay oldukça iyi. Ateş edildiği esnada özellikle sniper ile ateş etmeye çalışınca vücudunuza giren mermiler yüzünden aiminiz kayar. E hanı pubg gerçekçiydi. Self revive kit getirin dedik,biz gerçekçiyiz dediler, vurduğumuz adamın ölüp ölmediğini anlamamız için bi animasyon koyun dedik(Pc- konsol için) biz gerçekçiyiz dediler. Ulan siz gereksiz firmanın önde gidenisiniz. Parayı vurup oyuna yatırmak yerine bi güzel afiyetle yersen milyon oyuncudan binlere düşersin böyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    mobilde altarnatifi yok

  • çoğu oyun için geçerli hocam bu zamanla eskiyecek tabiki sürekli olarak oyuncuları tutacak yenilikler getirmezlerse. pubg mobile de yeni mekanikler vs getiriyor devam ediyor.

  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    Bu konuda okumaya bile gerek olmayan yazı yazmışsın. Şu anda zaten mobil platform için konuşuyoruz warzone ne alaka?


    Pubg steam zaten bitmek üzerine günlük maksimim 400k kişi oynuyor bazen daha az. Ama mobilde hala güçlü bir oyun ve dünyanın parasını kazanıyorlar. Warzone ve pubg oyununn mekanikleri değişik kim hangisini seviyorsa onu oynar. Bana da öldükten sonra doğmak saçma geliyor.

  • Bilgisayar için bu tarz kafa dağıtabileceğim bir oyun önerir misiniz? CS:GO ve PUBG dışında, mümkünse ücretsiz ya da düşük ücretli.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.