Şimdi Ara

Yeni Opel Corsa 2011

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
39.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 34,300 lira yeni model corsa fiyatı aldım.

    ikinci el fiyatları 30bin üzerinde gezinirkin bunu almak daha mantıklı geliyor. hem yeni kasa hemde sıfır

    acaba bana 3 kapı fiyatı mı verdiler, ben 5 kapının fotoğraflarını bulamadım



  • 5 kapılısı var,fiyatıda 5kapılı enjoy111 paketi için ben pazarlıkla 31,500e indirdim cosmo yada dizel paketi içinse bu fiyat olması mumkun.
    bugun benim baktıgım bayiiye ilk defa gelecekti.
    Bende cok begendim ama ben 1 haftadır bakıyorum ve çarşamba günü almaya gitmiştim, %5 zam geldigini ogrenince şaşırdım acıkcası, cunku bana 14subatta zam gelecegini soylemişlerdi.
    kısacası corsalar yaklasık 2bin Tl gibi bir rakam artınca benim planladıgım bütçeyi biraz aştı.
    takip ettim mart 15den sonra hep kampanya var opelde, şansımı deneyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fis -- 11 Şubat 2011; 10:54:22 >
  • Yeni Corsa Gün Sayıyor
    11 Şubat 2011

    Alman otomobil üreticisi Opel, yenilenen Corsa modelini Şubat ayının son haftasında Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Pazara sunulduğu 2006 yılının Ekim ayından bu yana 35 bin adedin üzerinde satış rakamıyla, markanın pazar payındaki önemli modellerden biri olan Corsa, HB gövde tipinde lansmanı yapıldığı 2006 yılından beri en çok tercih edilen ilk 3 otomobilden biri olmayı başardı.

    2010 yılını segment 2.si olarak bitiren ve 12 bin 650 adetlik satış rakamına ulaşan Corsa, bugüne kadar arka arkaya iki kez kendi sınıfında Türkiye’nin en çok beğenilen otomobili seçildi. 2010 senesinde DEKRA ödülünü alan ve Opel binek araç satışlarının yüzde 35′ini oluşturan Corsa, aynı zamanda Avrupa’da kalitede bir numara ilan edildi.

    Kademeli bir şekilde yenilenen Corsa modelinde öncelikli yenilikler geçtiğimiz yılın başında gerçekleşen motor ve sürüş dinamikleri ile ilgili yenilikler oldu.

    Bu değişimle Corsa’nın tüm benzinli motorları 2010 yılında yenilenerek tamamı Euro 5 uyumlu oldu. Performansları artarken yakıt ekonomisinde daha iddialı olan yeni benzinli motor serisini yıl sonunda dizel ecoFLEX modeli takip etti. Bu dizel motor 95 hp güce sahip ve Start Stop sisteminin de etkisiyle düşük egzoz emisyonlarıyla dikkat çekiyor.

    Şubat ayı sonu itibariyle stil ve görünümdeki yeniliklerle yollara çıkacak Corsa’nın tasarımı mevcut tasarım temellerine üzerine entegre edilmiş. Ön görünümüne daha ididalı ve daha dinamik bir ifade eklenmiş. Bu sportif dokunuş oluşturulurken, farklı pek çok tasarım yeniliğinden ve Opel tasarım dilinden faydalanılmış.

    Yeni krom bar, yeni ızgara tasarımı, kanat şeklinde gündüz farları entegre edilmiş yeni farları, yeni sis farı tasarımı ve yeni ön panelinde yapılan değişiklerle Corsa yepyeni bir çehreye kavuşmuş. Corsa’nın ifadesini daha keskin ve daha üst sınıf yapan bu değişiklerle ilgili detaylar:

    1. Yeni krom bar - Yeni krom bar, üzerinde Opel ismi yazan blitz’i içeren yeni Opel logosuna sahip. Tasarım OPC modellerindeki sportif krom bar tasarımına benzer.

    2. Yeni boyutlarıyla radyatör ızgarası ve ön tampon ızgarası - Yeni Corsa’nın sportif görünümü, ızgara boyutlarının yeniden tasarlanması ile elde edilmiş. Daha geniş ve daha kalın hale gelen ön tampon ızgarası, otomobili daha büyük göstermekte. Ayrıca yakından bakıldığında, önceden yatay forma sahip ızgaranın petek görünüme kavuştuğu görülmekte. Tüm bunların sonucunda, aracın yoldaki durumu çok daha dinamik bir görünüme kavuşmuş.

    3. Yeni ön panel - Plakalığın sağ ve sol tarafında bulunan siyah dekor elmanları, ön tampon ızgarasıyla görsel bir bütünlük sağlarken dikkat çekici bir vurgu yapıyor.

    4. Yeni far tasarımı - Yeni Astra’dan ve Insignia’dan esinlenerek tasarlanan “kartal gözü”far tasarımının Yeni Corsa’ya da entegre edildiğini görüyoruz. Karakteristik Opel tasarımı olan “kanat” şeklinde Gündüz Farlarının entegre edildiği far tasarımı, Yeni Corsa’ya agresif bir görünüm kazandırıyor. Standart gündüz farları, sadece görüşü iyileştirmekle kalmıyor aynı zamanda tasarım bütünlüğü yaratarak Corsa’nın Opel ailesinin bir üyesi olarak daha çok dikkate çekmesini sağlıyor.

    5. Yeni sis farı tasarımı - Mevcut Corsa’nin sis fari tasarimi yatay bir forma sahipken, yeni sis farı dikey olarak tasarlanmış. Sis farlarının tamponun köşelerine doğru yerleştirilmiş görünümü, Corsa’ya daha geniş bir yüz ve daha dinamik bir görünüm kazandırıyor. “Bıçak” formlu krom detay sis farlarıyla birlikte standart olarak sunuluyor. Baz versiyonda, krom detay bulunmuyor.

    Daha fazlası için CARMEDYA

     Yeni Opel Corsa 2011
  • 1.2 motor secenegini essentia donanimi ile sinirlamislar enjoyu yok yani yazik AMA 1.4 te enjoy varmis Opel corsa ile segment darligi yasatmaya basladi simdiden
  • Artık 5 kapılı modellerinde arka camlar elektrikli olmuştur inşallah...
  • Yeni makyajlı kasa Corsa 1.3 CDTI Dizel 75hp Enjoy için 5 Şubat'ta 34500 lira teklif almıştım İstanbul Cevizlibağ Odak'tan.Geçen haftaki zamlardan sonra 35000 liradan aşağı alınması zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgins34 -- 17 Şubat 2011; 0:07:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HimErk
    Artık 5 kapılı modellerinde arka camlar elektrikli olmuştur inşallah...

    Hic sanmiyorum
  • Arkadaslar bu opelin internetteki fiyat listesinde ki corsa,bu makyajli olan modelin fiyatlaridir acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre the king

    Arkadaslar bu opelin internetteki fiyat listesinde ki corsa,bu makyajli olan modelin fiyatlaridir acaba ?


    Şu an itibariyle eskisi ama yenilenmesi muhtemel..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HimErk


    quote:

    Orijinalden alıntı: emre the king

    Arkadaslar bu opelin internetteki fiyat listesinde ki corsa,bu makyajli olan modelin fiyatlaridir acaba ?


    Şu an itibariyle eskisi ama yenilenmesi muhtemel..

    dün makyajlı corsanın fiyatları vardı bugün gene eskiye mi dönmüş?
    dün makyajlı kasa donanımları (cosmo ve sport yerine color versiyonu) görülebiliyordu?
  • Evet fiyatlar yenilenmiş
  • Yani bu fiyatlar yeni corsa nin?

    Peki Opel in bildiginiz bir kampanyası var mı Yada yoksa Mart gibi bir kampanya ihtimali var mı?
    Fiesta almaya karar vermiştim ama su yeni corsa yi çok beğendim.
  • Donanım olarak artmamış galiba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cape1234

    Yeni Corsa Gün Sayıyor
    11 Şubat 2011


    Yeni ön panel - Plakalığın sağ ve sol tarafında bulunan siyah dekor elmanları, ön tampon ızgarasıyla görsel bir bütünlük sağlarken dikkat çekici bir vurgu yapıyor.

    Yeni far tasarımı - Yeni Astra’dan ve Insignia’dan esinlenerek tasarlanan “kartal gözü”far tasarımının Yeni Corsa’ya da entegre edildiğini görüyoruz. Karakteristik Opel tasarımı olan “kanat” şeklinde Gündüz Farlarının entegre edildiği far tasarımı, Yeni Corsa’ya agresif bir görünüm kazandırıyor. Standart gündüz farları, sadece görüşü iyileştirmekle kalmıyor aynı zamanda tasarım bütünlüğü yaratarak Corsa’nın Opel ailesinin bir üyesi olarak daha çok dikkate çekmesini sağlıyor.

    Yeni sis farı tasarımı - Mevcut Corsa’nin sis fari tasarimi yatay bir forma sahipken, yeni sis farı dikey olarak tasarlanmış. Sis farlarının tamponun köşelerine doğru yerleştirilmiş görünümü, Corsa’ya daha geniş bir yüz ve daha dinamik bir görünüm kazandırıyor. “Bıçak” formlu krom detay sis farlarıyla birlikte standart olarak sunuluyor. Baz versiyonda, krom detay bulunmuyor.



    Bunlar dışında pek gözle görülür bi değişiklik yok galiba
  • bende yeni bir araç alma arifesindeyim arkadaşlar martın 15 inden sonra kampanya gelme ihtimali varsa beklemel en mantıklısı görünüyor birde punto evo dizel ile opel corsa dizel arasında kaldım punto evo dynamic modeli ve gayet dolu corsa dijital klima falan yok siz hangisini niye tercih ederdiniz yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fb_erol_1317

    bende yeni bir araç alma arifesindeyim arkadaşlar martın 15 inden sonra kampanya gelme ihtimali varsa beklemel en mantıklısı görünüyor birde punto evo dizel ile opel corsa dizel arasında kaldım punto evo dynamic modeli ve gayet dolu corsa dijital klima falan yok siz hangisini niye tercih ederdiniz yardımlarınızı bekliyorum


    corsa daha mantıklı gibi.. 2. elden satışı daha kolay.. puntonun içinin dar olduğunu bu forumda okumuştum. kapıdaki cepler falan çok darmış..
  • İc kisim olarak corsadan darmi ben gayet iyi buldum acikcasi gerci birde opele bakmak lazim
  • Puntonun içi dar evet 1.80 boyum var rahat edemedim corsa var bizde geniş geniş oturuyoruz.
  • artı yeni corsanın yakıt tüketimi kataloğa göre mükemmel.. ben bile çok memnun olduğum megane 3 ü satıp onu almayı düşünüyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vsoner

    artı yeni corsanın yakıt tüketimi kataloğa göre mükemmel.. ben bile çok memnun olduğum megane 3 ü satıp onu almayı düşünüyorum..

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.