Şimdi Ara

Yeni nesil oyuncular, Starcraft II yi nasıl buldunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önce Starcraft oynamamış, ilk defa bu oyunu oynamış oyuncular. Nasıl buldunuz? Beğendinizmi? Beğenmedinizmi? Dilediğinizce eleştirin, dinleyelim.

    P.S. Yalnız lütfen aşağılayıcı veya hakarete varan terimler kullanmayın zira burası Zerg, Terran ve Protoss kaynıyor.



  • Ben ilk kez oynuyorum,çok uzun süre oynamadım ama şu ana için çok başarılı gidiyo,detay,seslendirme,modelleme... özene bezene yapmışlar oyunu e bunun için bolca vakitleri olmuş tabi.Hikayesini de kısmen okudum o da iyi.En son strateji oyunum age of mtylogy idi ondan bu yana RTS oynamadım,ismine hürmeten oynuyorum bu oyunu da buna rağmen beğendim.
  • Benim de merak ettiğim bir husus bu.

    İlk kez oynayan oyuncular, özellikle genç oyuncular grafik vs arıyor. En azından öyle yorumlar yapılıyor.
  • Yokmu hiç yeni oyuncu aramızda? Hepimizmi fosiliz?
  • Yaw fosillik iyidir...

    De Blizzard harbiden bitirdi artık olayı ya. Battle.net olayı cidden efsane olmuş ama...
  • Diablo, Warcraft, WoW neyin hepsini oynadım(WoW'a bir ay zor dayandım, o ayrı). Bir tek Starcraft'ı hiç oynamadım hayatımda. 2'yi korsan ediniyorum, beğenirsem alacağım. Betası vardı ama tatile gittiğim için oynayamamıştım.
  • Ben ilk defa multiplayer olarak oynuyorum Starcraft'ı. Doğrusunu söylemek gerekirse bayada eziliyorum practice league de oynarken bile. :/ O biraz moralimi bozdu. Zor geldi yani. Terran ile oynuyorum fakat henüz ünitelere vs. alışamadım. Rakiplerim bana göre çok hızlı oynuyorlar, durumumu tahmin edersiniz. AI.'a karşı oynarken bile eziliyorum(hard) hemen oyunun başında.

    Ama onun dışında oyun çok hoşuma gitti, müzikler falan çok güzel. Yukarıda belirtildiği gibi battle.net olayı süper, oyun oynarken World of Warcraft'dan arkadaşlarla bile konuşabiliyor olmak baya etkileyici olmuş. =) 2-3 günlük bir oyuncu olarak toparlamam gerekirse oyunu beğendim, sadece oynayamıyor olmak biraz moralimi bozuyor şu an. Ve güncel her türlü tavsiyeye, ipucuna açığım =) Hatta oyunu bilenler bizimle bu tarz tecrübelerini paylaşırlarsa çok güzel olur.
  • Bekleye bekleye fosil olduk oyunu harbiden ama deydi günde 8 saat oynuyorum
  • yeniler bekliyor hocam, birisi çıksın da bi şeyler yazsın diye nabız yokluyolar. en ufak eleştiride birbirlerine ayar verme yarışı var ya...

    peki eskiler, sc 1'i nasıl bilirdiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metabor


    peki eskiler, sc 1'i nasıl bilirdiniz?


    İyi biliriz.

  • Sc1 deki terran daha güzeldi. Nebileyim, micro olarak da Warcraft 3 daha iyiydi. Burda karman çorman alanın içerisinde tek tek kontrol o kadar kolay değil. Zaten ben edemiyorum bile ama genelde izlediğim sağlam replaylerde durum böle. Sc1 de benzerdi buna gerçi.

    Şahsi fikrim harika olmuş, grafikler ultra'da muhteşem olmuş. Low'da çizgi film gibi oluyor :D benim 8800M GTS alev alev yanınca Low da oyniyim daha güzel dedim :D
    Çıktığından beri kendimi kaybettim huauhauha beğenmişim demekki.
  • starcraft 2 deki zerg terörü çok zayıf kalmış ilk serideki o zerglinglerin ve ultralisklerin saldırılarındaki çıkardığı sesler mutalikslerin hydralikslerin fırlatma tükürme sesleri bu oyunda çok sönük kalmış zaten saldırılarıda pek gözükmüyor terran ve protos ünitlerinin lazer ışınları patlama efektlerine göre zerglerin ünitleri grafik ve ses yönünden baya bi etkisiz
  • İlk oyunu 1 saat oynamıştım zamanında internet kafede daha sonra hiç oynamadım nedenini de hatırlamıyorum ama aynı hatayı bu kez yapmadım.Campaign modunu az önce bitirdim hikaye muhteşemmiş.Şimdi ilk oyunu oynamayı düşünüyorum hikayeyi tam kavramak için.Starcraft 2 için diyebileceklerim ise ırklar arası çok iyi bir denge kurulmuş multiplayer modunda,grafikler oyunu oynarken hiç göze batmıyor ve kötü de değil grafikler bence Keşke Blizzard oyunu 3 parçaya bölmeseymiş şimdi bekle bakalım ek paketi ya da yeni oyun mu artık Blizard ne yaparsa
  • bende starcraft serisine sc2 ile başladım ilk oyunu hiç oynamamıştım hikayesini falan bilmiyordum yalnız şunu söyleyebilirim şuana kadar oynadığım en iyi rts oyunu açık ara farkla.zerg kasıyorum inanılmaz zevkli,ilk 5 dakikada zerglingler ile direk ana binaya dalmak rulz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thevincent

    starcraft 2 deki zerg terörü çok zayıf kalmış ilk serideki o zerglinglerin ve ultralisklerin saldırılarındaki çıkardığı sesler mutalikslerin hydralikslerin fırlatma tükürme sesleri bu oyunda çok sönük kalmış zaten saldırılarıda pek gözükmüyor terran ve protos ünitlerinin lazer ışınları patlama efektlerine göre zerglerin ünitleri grafik ve ses yönünden baya bi etkisiz


    +1
  • Bende ilk defa oynuyorum(21 yaşındayım) ilk oyunun hikayesini okudum ve direk daldım sc2 ye,2 günde bitirdim campaing i detaylarda hoşuma gitti benim,strateji oyunlarından daha ne bekleniyor anlamıyorum.Hikayesi,cinemastic videoları yeter bu oyunun.
  • İlk oyunu oynamadım, uzun süre warcraft 3 oynadım ve biraz da diablo 2 tecrübem var.

    Blizzard çok güzel iş çıkarmış oyunu nakış gibi işlemişler detaylara çok önem vermişler ve ortaya çok güzel bir stracraft 2 çıkmış ama ben blizzard'dan radikal değişiklikler bekliyordum, yani türe yenilik katacak daha cesur bir oyun yapabilirlerdi bu konuda Company Of Heroes ve Dawn of War II daha cesurlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

    İlk oyunu oynamadım, uzun süre warcraft 3 oynadım ve biraz da diablo 2 tecrübem var.

    Blizzard çok güzel iş çıkarmış oyunu nakış gibi işlemişler detaylara çok önem vermişler ve ortaya çok güzel bir stracraft 2 çıkmış ama ben blizzard'dan radikal değişiklikler bekliyordum, yani türe yenilik katacak daha cesur bir oyun yapabilirlerdi bu konuda Company Of Heroes ve Dawn of War II daha cesurlar.


    CoH ve DoW oyunlarında Relic Entertainment daha cesur davranabilir. Ama durum Starcraft 2 olunca Blizzard aynı cesareti gösteremez. Bu oyun bir fenomen! Özellikle Kore'de. 11 milyon kopyanın 5 milyonu sadece bu ülkede satılmış. Zaten SC2 duyurusuda Kore'de yapıldı. Biraz kıskanmak ile beraber kabullendiğim gerçek şu ki ikinci oyun bu çekik gözlü arkadaşların isteklerine göre şekillendi. Onlarda çok sevdikleri ilk oyundan farklı olmasını istemediler. Yaptığın eleştiride haklısın, ama bu bilinçli olarak yapıldı.

    P.S. Farkettimde Blizzard'ın sözcüsü gibi yazmışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 1 Ağustos 2010; 15:53:41 >
  • Ben Starcraft II yi oldukça beğendim.İlk defa oynadım bu seriyi ve gerçekten özenerek hazırlanmış bir oyun.3D olmasın gibi eleştiriler vardı ancak 3D Starcraft II ye çok yakışmış orjinal almayı düşünüyorum.
  • Ben ilk starcraft çıktığında daha ilkokula başlamamıştım. O zamanlar abimler oynarlardı, izledim yıllarca onları. Son bir sene öncesine kadar bile Lan'dan oyunlar düzenlediklerini bilirim.

    Ben de oynadım tabiki ilk oyunu fakat çok uzun soluklu değil toplasanız 4-5 kere anca oynamışımdır. Neden dersenizde benim starcraftı oynama çağıma geldiğim zaman oyunun grafikleri oldukça eskimişti. Oynadığım oyunların grafiklerinide önemseyen biri olarak o eskimiş grafiklere tahammül edemedim açıkcası, oynamayı hep istedim ama görüntü kötü olunca hep vazgeçtim. O yüzden de bu oyunu çok sevmeme rağmen yıllar yılı Starcraft 2'yi bekledim... O yüzden bu Wings of Liberty'nin çıkmasına en çok sevinenlerdenimdir diyebilirim :). Hatta dayanamayıp çıktıktan 3 gün sonra edindim orjinalini.

    Kısacası bende yeni nesil oyuncuyum diyebilirim. Yorumlarıma gelecek olursakta cidden kelimelere dökemiyorum bu oyuna karşı 2-3 gün içersinde oluşan fikirlerimi. O kadar güzelki başından kalkasım gelmiyor, allahtan büyüdükte irade edip karşı koyabiliyorum :). Bu oyun iyiki 3-4 sene önce çıkmamış. Okul hayatım biterdi vallahi :)...

    Oyunun arayüzü başta karışık gibi gelsede bi süre sonra öyle bi alışıyosunki sanki dünya'nın en iyi arayüzüne sahip oyunmuş gibi geliyor (belki harbiden öyledir...) Her buton her düğme olması gereken yerdeki gibi sanki. O arkadaşlarınla konuşma imkanı veren Chat bölümü zaten beni bitirdi, acayip kullanışlı efendim... Daha neler neler ya neyse çok konuştum ben SC'ye kaçar :).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.