Şimdi Ara

Yeni nesil MacBook Air'ın üretim tarihi ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil MacBook Air'ın üretim tarihi ortaya çıktı



    Apple, gelecek yılın ikinci yarısında yeni MacBook Air'ın seri üretimine başlayacak. Ünlü analist Ming-Chi Kuo'ya göre şirket 2022 yılının üçüncü çeyreğinde üretim bandına çıkaracağı dizüstü bilgisayarda, yeni ve daha güçlü bir Apple Silicon işlemciye yer verecek.



    Ayrıca Bkz.Apple, satış noktalarında çalışan personellerine 1.000 dolar ikramiye verecek



    Apple'ın yeni bir tasarıma kavuşturacağı dizüstü bilgisayarda mini-LED ekran göreceğiz. Kuo daha önce Apple'ın yeni MacBook Air'ı 2022'nin ortalarında piyasaya sürmeyi planladığını söylemişti. Görünüşe bakılırsa şirket yarı iletken kıtlığı nedeniyle tarihi değiştirmek zorunda kaldı.



    Yeni nesil MacBook Air'ın üretim tarihi ortaya çıktı



    Neler biliyoruz?



    Bloomberg editörü Mark Gurman, yeni MacBook Air'in daha ince kasa, iki adet USB 4 bağlantı noktası ve MagSafe manyetik şarj desteği ile geleceğini söylüyor. Apple, MacBook Air'i en son 2020'nin Kasım ayında güncelledi. Önceki modelin tasarımını koruyan dizüstü bilgisayar M1 işlemciyle karşımıza çıkmıştı.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2021/09/27/kuo-macbook-air-mass-production-third-quarter







  • Yeni nesil Pro 16 inç çıkmadan zaten yeni olan Air'i bir daha mı yenileyecekler?

  • M1 i çıktığı zaman alanlar iyi iş yapmış , neredeyse iki yıl hakkını verip yenisine geçecekler, bekleyenler ise büyük kayipta, alsan bjr dert almasan bir dert, dolar 10 lira olmadan gelse bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook Pro için bekliyordum fakat 25 bin liradan aşağıya olmayacağını bildiğim için gittim windows laptop aldım. Bu ürünlere bu paralar verilmez. Evet stabilite 10 numara ve halihazırda kullanıyorum fakat çok pahalı be. Fiyatı 15 bin liralara inmeden alınmaz.

  • Çok güzel cihaz ama ne giriş çıkış portu var ne donanım upgrade desteği var ne de oyun desteği var, şu cihaza oyun desteği getirse bir şekilde, satın alırım çünkü çok güzel cihazlar üretiyor ama inatla getirmiyor şerefsizler.. Thunderbolt desteğin var işte harici ekran kartı bağlanabiliyor, getir oyun desteğini yok yapmıyor.. Utanmasa bilgisayarı parçalara bölüp satacak öylesine paragöz bir firma..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.