Şimdi Ara

Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV Alıcısı (Konu Dışı Yazmayınız) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
12
Favori
32.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tok Satıcı :)
  • alet 2 ay sonra bozuldu şu anda mavi ekranda açılmadan bekliyor. İade talebini de kabul etmiyor turksat. işte memleketimden hizmet manzarası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaXiGeNouS

    alet 2 ay sonra bozuldu şu anda mavi ekranda açılmadan bekliyor. İade talebini de kabul etmiyor turksat. işte memleketimden hizmet manzarası.

    aesenel arkadaşımıza yaz yardımcı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın para israfı. Gidin modül destekleyen adam akıllo kutu alın. 4k 60 hz kanal var gösteremiyor usb takıyorsun okuyamıyor. Yarı akıllı cihaz youtube bile desteklemiyor. Avuç kadar çinli alet bile hız konusunda üzmezken bunca para verilen alet üzüyorsa keriz silkelemektir. Hayır kablotv de bir aklı başında yok mu babanın hayrına dağıtmıyoruz parasıyla veriyoruz bari iyisinden satalım diyen. Satmaya utanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye etmem Heves edip almayın gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aldım pişman gibiyim. 15tl tahadütsüz deneme amaçlı aldım. Değmez gibi. Size bir soru kanalları favori ekle diyorum ondan sonra favori kanalları bulamıyorum. Nereden bulacağım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tek ben memnunum galiba. Neta 8800’den sonra ilaç gibi geldi. İlk haftasında aldım. Ses ve görüntü kalitesi iyileşti. Buna rağmen, yeni olduğu için yazılım sıkıntıları var. Kutunun sürekli ve stabil bir şekilde internete bağlı kalması gerek. Sizin abonelik numaranızla giriş yapamadığı ya da internetten düştüğü anda uyarı verip cihazı kısıtlıyor. Arada ufak ufak güncellemelerle düzeltiyorlar bazılarını ama en büyük sıkıntısı olan favori listesi oluşturma işini halletmediler henüz. Şu anda favoriye eklediğiniz kanal standart sıranın en başına taşınıyor, o kadar.



    Sonuç olarak, bence almaya değer ama kusurları kafaya takan biriyseniz henüz erken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ-Kutu alacak arkadaşlar. Kiralama yoluna gitmenizi tavsiye ederim. Bunu sadece i-kutu için değil diğer cihazlar içinde geçerli. Cihaz satın aldığınızda 2 yıllık garanti sürecinden gelen teknik ekip cihazı üretici firmasına gönderiyor ve yerine servis cihazı bırakıyor. Gelen cihaz tekrardan size iade ediliyor. Fakat kiralık cihazlarda yeni ürün geldiğinden birebir değişimi yapılıyor. Yani yok cihaz bozuk garanti dışı kaldı gibi durumlar söz konusu olmuyor vede mağduriyet kalmıyor. Sonuç olarak muhattap türksat olduğu için yeni cihaz sipariş olayı ortadan kalkıyor. Bu sadece cihazda değil apartlarında da geçerli kumanda adaptör v.b ücretsiz değişimi gerçekleştiriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHorLe -- 28 Mart 2018; 16:14:40 >
  • Cihazda Youtube gibi uygulamaların olmaması büyük eksiklik. Birde favori listesi oluşturamama var tabi. Bu haliyle
    pek ilgi görmez cihaz...
  • Aman arkadaşlar sakın bulaşmayın cihaza ben çıktığı günden beri kullanıyorum ne yazılım güncellemesi geldi nede yaşanılan sıkıntılar giderildi ve ben alırken bana tanıtım fiyatı 9 TL dediler ve tahhahüt felan istemediler son 2 ay gelen faturalarıma baktığımda cihaza 15 TL ücret kesmişler neymiş tahahhüt vermemişim dedim siz öyle bir şart koşmadınız bana alırken işinize gelirse dedi tahahhüt verirseniz 2 sene 9 TL ye düşürürüz dediler dedim yok benim eski cihazım duruyor gönderin servis eski cihazımı bağlasın bana yok oda olmuyor cihazı benim kendim servise götürüp iade etmem gerekiyormuş sonra eski cihazı kendim bağlayıp arayıp aktivasyon yapmam gerekiyormuş dediğim gibi cihaz ilk gün çıktığında nasılsa aynı sorunlar devam ediyor ve fazlası var arkadaşın dediği gibi kullanıcı girişinde kopmalar oluyor birden favori listesiniz kayboluyor makinayı sıfırdan başlatmanız gerekiyor seç-izledeki tekrar yayınlarında ses ve görüntü senkronizasyonu var ve sadece bir iki bölümde değil mesela kızım fox taki bizim hikaye dizisiniz seç izlede tekrar izliyor her yeni bölümünü her bölümde bu sıkıntıyı yaşıyoruz benim kendi izlediğim diziler var onlardada aynı sorun neyse daha bunun gibi bir sürü sıkıntı mevcut sadece kanal güncellemesi yapıldı başkada birşey eklenmedi cihaza...




  • Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV Alıcısı (Konu Dışı Yazmayınız)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-905980A01

    Bu mesaj silindi.
    valla hocam bugün aldım yanıma iş çıkışı gidip iade edicem hiçbir artısı yok buna vericeğim parayla bi media player alırım daha iyi bakalım sıkıntı yaşıcakmıyım iade sürecinde eski cihazımıda aldım yanıma onun kartını tekrar tanımlatıcam inşallah uğraştırmazlar...
  • Bu aralar SMS mail TV mesajı şekli nde i kutu için bastırıyor demektir kutular elde kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan57 B kullanıcısına yanıt
    Elde kalması normal ileri geri sarmayı özellik sayıyorlar Zaten 30 kere tekrarı var her dizinin. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-905980A01

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Ben cumartesi günü iade ettim iade ettiğim yerin söylediği baya geri getiren varmış ve hep benim bahsettiğim sorunlar şuanda bu cihazı almanın hiçbir espirisi yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panasonicman

    Uygulama desteği bekliyordu herkes yeni kutuda. Sanki her özellik varmış gibi fiyatı da yüksek...
  • gderebasi kullanıcısına yanıt
    I-kutunun çok eksiği var. Youtube olmalıydı en azından. Özellik olarakta daha çok gelişmesi lazım. Uygulamalarla ilgili telif çalışmaları yapılıyordu cihaz daha çıkmadan. Sanırırım ordada maddiyat ağır bastı ver herşeyden bir anda vazgeçildi. Kesenin ağzını açması lazım, Türksat Kablo' nun. Yoksa para cepte kalsın, cihaz bu haliyle satılsın derlerse ellerinde kalır. Nitekim öylede oldu zaten. Ben çok umutluydum bu cihazdan ama koca bir hayal kırıklığı oldu benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkutu'nun uygulama desteği yok,wifi yok(ethernet ile modem uzaksa wifi adaptörü ile internete televizyonu bağlayabiliyorsunuz.wifi adaptörünün yoksa satın almanız gerekiyor),kutularda 4k desteği de yok.

    İ Kutu'nun ilk belirlenen fiyatı yüksekti. 360 TL. Kiralama bedeli de 9 TL idi. Daha sonra eksiklere rağmen fiyatı 420 TL'ye çıktı. Hala sitede tanıtım fiyatı yazıyor. Fiyatını daha da arttırlarsa hiç satılmaz. kiralamada 15TL'ye çıkarıldı. Eksikleri olduğu için 250 TL civarında fiyatı olmalıydı. wifi,4k ve birkaç uygulama desteği verilseydi 300 TL'ye satılırdı. Kiralama bedeli de 6 TL olmalıydı.
  • 420 tl vereceğim cihazın, bana dünya üzerindeki tüm kanalları açmasını beklerim. Resmen dalga geçiyorlar.
  • Merhabalar,

    Sormak istediğim bir konu var. Babam türksat kullanıyor.

    Normalde Turkcell TV kullanıyorum. i-kutu ile arasındaki farkları anlatabilir misiniz, yukarıda yazılanların hiç birisi ile Turkcell de karşılaşmadım. Geri sarma skalası ne kadar? istediğim kanalda anlık geri sarma yapabiliyor muyum? Bir de kayıt hafızası ne kadar? Kaç saate kadar kayıt yapılabiliyor?

    Kaydetme ve geri sarma bütün kanallarda geçerli mi? Sinema kanalları-FX-Discovery vs.

    Eğer bu baksettiğim işlemleri gerçekleştiremiyecekse, türksat aboneliklerini iptal edip superonline a geçeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.