Şimdi Ara

Yeni Mazda 3 Sedan Testi (Otopark.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
6.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Arabanın motor dışında herşeyini beğenmiş Gerçekten güzel araba ama dizel-LPG seçeneğinin olmaması, 2.elinin belirsizliği ve 6 aylık bakım aralığı satışlarını büyük oranda baltalıyor...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır 4,5 yıldız alan araba çıkmıyordu, baya beğenmişler arabayı
  • Az önce izledim ben de gerçekten çok keyifli bir test olmuş . Dolu dolu test etmiş AND .

    Performansı görüldüğü gibi vasat denmiş burada öve öve bitiremediğiniz hatta bazıları da uçuyor kaçıyor diyordu nerede o Mazda fanboyu ?

    Fazla bir performans beklemeyen insanlar için ideal bir araç . Çok daha fazla satması gerektiğini düşünüyorum sırf isminden dolayı 2.el algısından dolayı kaybetti Türkiye de. Donanım falan olarak , tasarım olarak çok zengin bir araç .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Mart 2015; 14:47:10 >
  • Getir cam tavanı, getir gari Dizel/Otomatiği ya.

    Kaldır şu 6 aylık bakımları satın lan araba satın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gider focus alırım

    Direksiyonunda Mute olmayan 6ayda bir bakıma giren (servisini bulabilirsen) bir araç

    Neden satılmadığı ortada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracın 2. elinin olmama sebebini bulduk işte direksiyonda mute tuşu yokmuş. Bu aracı alacaklar bence manuel tercih etmeli. Aradaki fark gerçekten fazla. Ayrıca 18" jant da performansı törpülüyor. Bu aracı almamak için tek neden 6ayda bir olan bakımlar. Diğer bütün konularda ya ortalama ve üzerinde değer almakta bana göre.
  • Çok güzel bir test olmuş 2 sene sonra temiz bir ikinci el alıp paşa paşa binerim varsın direksiyonda mute tuşu olmasın.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Mazda 3'ün İngiltere sitesinden baktım, 1.5 benzinli motor 100 hp 150 nm torka sahip. 120 hp olan motor 2.0 litre. Muhtemelen bu 100 hplik motoru bizim ülkede rakiplerinden beygir olarak çok geride kalacak diye sütçü beygirleriyle 120 yaptılar kağıt üzerinde ama testte de söylendiği gibi yine 100 hp gibi gidiyor.
  • Uzun zamandir bekliyordum bu testi tesekkurler.Yorumlari bekledigim gibi olmus bende epey inceledim cok begendim araci.İkinci el olayina ragmet alinir diyordum ama bu 6 ayda bir servis olayi dogru mu?Zaten servis cok yerde yok kotu olmus oyleyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfire45 -- 24 Mart 2015; 16:50:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesc_ kullanıcısına yanıt
    1.5 g skyactive Hb olanı sadece turkiye için 120 bg geldi diye biliyorum.Sedan da durum farklı mi ki hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesc_ kullanıcısına yanıt
    1.5 g skyactive Hb olanı sadece turkiye için 120 bg geldi diye biliyorum.Sedan da durum farklı mi ki hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test güzel olmuş bence motor konusu atmosferik rakiplerine göre iyi İkinci el, sıfır satış veya motoruna laf eden kişiler için şunu belirtmek istiyorum. Mazda zaten ona ayrılan stokları bitiren bir firma ülkemizde fazla araç gelmiyorsa bu Mazda Türkiyenin suçu değil. Mazda avrupa her ülkeye kota verir bu araçlar gönderilir fazlasını satmak gibi düşünceleri olmaz. Motor konusunda ülkemiz ve bazı ülkelere 100bg' lik versiyon yazılım ile yükseltilip gönderim sağlanmıştır. Arabayı alacak kişi şunu düşünsün ben çok seri olmasın ama diğer tüm özellikleri olsun c sınıfı bir araç istiyorum diyorsa mazda alsın.
  • Güzel test olmuş.Araçta tam bir mini Mazda 6 ama Mazda 6 kadar kaliteli durmuyor.

    Sanki belli yerleri 30 yaşında genç araçtırmacı mühendislere yaptırmışlar,bazı yerleri 50 yaşında kırk yıldır aynı şeyi kopyala

    yapıştır yapan mühendislere yaptırmışlar.
  • Aracı çok beğendim ama bu skyaktiv motor biraz fos çıktı bence. Avrupalı turbo motorlar kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
    Yeterince iyi gitmeyip çok yaktığı zaten söylenmiş. Bir de bu aracın 1200 küsür kilo değil de daha ağır olduğunu düşünün o zaman tam bir felaket olurdu herhalde.
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Yok sedanda aynı motor var hocam. Ama neden İngiltere'de falan 100 HP olan motoru bize 120 HP yapıp gönderdiler acaba. Torkları aynı her iki versiyonun da.
  • bana da yol sesi fazla gibi geldi
  • büyük firmaları anlamak zor .

    6 aylık bakım var
    performans orta
    ikinci el kaygısı var
    dizel otomatik yok

    ee dolayısıyla bende yokum..:)
  • Bugün öğlen mazda 3 hb motion modeli için fiyat alayim diye bana yakin bir bayiyi aradım. Fiyat sormak için aradım dedim. Telefonumu aldı ve sizi ariyacagiz deyip kapattı.altı ustu bir fiyat verecek. Ben de sandım büyük bir indirim var. Neyse Aksam 6 gibi arandim. Telefonda fiyat almak istediğimi söyledim. Kadın önce sıraya girmem gerekecegini. İnternetteki fiyatların geçerli olduğunu söyledi. Sanki ben saticiyim gibi bir moda girdim bir anda.neden aradiniz internette fiyatlar var ya gibi bir hava olustu resmen.En ufak bir indirim yok kampanya yok sira muhabbeti var. Satıcılar burnundan kil aldırmaz..ah be mazda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: socialworker

    Bugün öğlen mazda 3 hb motion modeli için fiyat alayim diye bana yakin bir bayiyi aradım. Fiyat sormak için aradım dedim. Telefonumu aldı ve sizi ariyacagiz deyip kapattı.altı ustu bir fiyat verecek. Ben de sandım büyük bir indirim var. Neyse Aksam 6 gibi arandim. Telefonda fiyat almak istediğimi söyledim. Kadın önce sıraya girmem gerekecegini. İnternetteki fiyatların geçerli olduğunu söyledi. Sanki ben saticiyim gibi bir moda girdim bir anda.neden aradiniz internette fiyatlar var ya gibi bir hava olustu resmen.En ufak bir indirim yok kampanya yok sira muhabbeti var. Satıcılar burnundan kil aldırmaz..ah be mazda.

    İşte bu nedenle bu gibi firmaların ülkeyi terketmesi ve bu gibi bayilerin kapanması vaciptir bence. Bye bye mazda, çıkarken de kapıyı kapamayı unutma!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.