Şimdi Ara

Yeni MacBook Pro 14 ve MacBook Pro 16'nın görselleri ve detayları sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni MacBook Pro 14 ve MacBook Pro 16'nın görselleri ve detayları sızdırıldı



    Apple’ın yeni iPhone ve Apple Watch etkinliğinden sonra ikinci bir Apple Unleashed etkinliği 18 Ekim’de gerçekleşecek. Yeni etkinlikte MacBook Pro 14 ve MacBook Pro 16’nın duyurulacağı söylenirken, yeni detaylar ve görseller sızdırıldı.



    Yenilenen tasarım



    Yeni MacBook Pro, daha uzun bir tasarım ile beraber 14:9 ekran formatına geçecek gibi gözüküyor. Çerçeve oranını oldukça küçülten şirket, kullanıcılara daha iyi bir ekran deneyimi sunacak. Bunun yanı sıra klavyenin üst bölümünde yer alan Touch Bar özelliğinin kaldırılacağı iddia ediliyordu ve sızdırılan görüntülerde bunu doğrular nitelikte.



    Yeni MacBook Pro 14 ve MacBook Pro 16'nın görselleri ve detayları sızdırıldı



    Güncellenen MacBook modellerinin daha fazla girişe sahip olacağı düşünülse de, fotoğraflarda baktığımızda bir adet HDMI, iki USB Type-C ve MagSafe şarj desteğinin bulunduğu görüyoruz. Sekiz yüksek performans ve iki verimlilik çekirdeğine sahip M1X işlemcisine ev sahipliği yapacak 2021 MacBook Pro 14 ve MacBook Pro 16’nın 120Hz yenileme hızına sahip mini LED ekran ile geleceği düşünülüyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/10/16/apple-macbook-pro-14-16-possible-designs-revealed-by-latest-renders/







  • Gerçekten ciddi misiniz anlamadım. Tonlarca özelleştirme seçeneği var. Onu geçtim hiçbirini yapmasanız bile sesi ve parlaklığı o çubukla rahatça değiştirmek, videoları ileri geri sarmak, sekmeler arasında dolaşmak, galeride gezinmek gibi temel işlevleri bile aşırı kullanışlı.

    Ve tasarımsal olarak da inanılmaz hoştu.

    TouchBar’ın kullanışsız olduğunu iddia edenlerden bir tane mantıklı açıklama görmedim şu ana kadar.
  • Touchbari neden kaldırıyorlar ki cok güzel duruyor ve kullanışlı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Type c girişleri o kadar ince uzun değil, ayrıca içi bomboş, Apple böyle kalitesiz render yapmaz, biri kafasına göre sallamış bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fake render. 2014te kullandığım dell pcnşn wallpaperı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Touchbar kaldırılırsa M1 modeli alırım. Net. Çok kullanışlı bence. Umarım böyle bir şey yapmazlar.

  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Hocam ne şekilde yararlanıyorsunuz bu touchbar dan. İmkanım olsa üstüne para verip fiziksel tuşa çevirtirdim ben o derece kullanamıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 40 bin lira başlangıç fiyatı hayırlı olsun…. Yurtdışında yaşayanlara….

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asdf_13 kullanıcısına yanıt

    Valla ses açma, parlaklık, hızlı emoji, video durdurma vs veya video süresini ileri geri sarma vs gibi kendinden custom özellikler ekleyebiliyorsun. Benim çok hoşuma gidiyor ve elin alıştığı zaman çok işlevsel geliyor. Şu videodakiler gibi.


    Yeni MacBook Pro 14 ve MacBook Pro 16'nın görselleri ve detayları sızdırıldı9to5Macyoutube
    New to the Touch Bar on the latest MacBook Pro? Watch these 15 handy tips and tricks to get quickly acclimated to Apple's newest MacBook Pro innovation. Subscribe now ► http://bit.ly/9to5YT Read full post ► https://9to5mac.com/2016/11/18/15-touch-bar-tips-and-tricks-for-the-new-macbook-pro-video/ Support on Amazon ► http://amzn.to/2bcap9J ● Follow 9to5Mac on Twitter - http://twitter.com/9to5Mac/ ● Follow 9to5Mac on Facebook - http://facebook.com/9to5Mac/ ● Follow Jeff on Twitter - http://twitter.com/JeffBenjam Other Channels: ● 9to5Google - http://youtube.com/9to5Google/ ● Electrek - http://youtube.com/electrekco/ ● 9to5Toys - http://youtube.com/9to5Toys/ FTC: We use income earning auto affiliate links: https://9to5mac.com/about/#affiliate
    https://www.youtube.com/watch?v=aU2eqKO-Fz4&feature=youtu.be
  • Su zamana kadar hep Macbook'larin basarisiz bir seri oldugunu soylerdim. Ta ki gercekten M1'le gercekten sarsici bir degisiklik yapana dek. Bu seride de cok guzel gelistirmelere yapip, biz poweruserlarin feedbacklerini sonuna kadar dikkate alip, touchbar denen garabeti sutlamislar. Gecen yil bunun ornegini butterfly denen ucube klavyeden kurtularak da gostermislerdi. Bu seneki o eski tasarimdan kurtulup yeni ekran orani ve incelen modernlesen tasarimla ilk defa beni gercekten derinden etkileyen bir Macbook'la karsi karsiyayiz. Alacaklara gercekten simdiden hayirli olsun.

  • asdf_13 kullanıcısına yanıt
    macrolarımın kısayolları touchbarda hep benimde çok işime yarıyor.. hatta 12 yaşındaki kızım da aynı şekilde touchbar kullandığını söyledi air alacaktım ona ya touchbarlı al yada proyu bana ver kendine git yenisini al demişti :)

  • @Iron Man - SuraSide @volcano2K dediklerinizi denemiştim zaten. bana gitmiyor demek ki : (

  • adamlar yapıyor. apple > diğerleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 17 Ekim 2021; 21:57:15 >
  • asdf_13 kullanıcısına yanıt

    Olabilir :) İnşallah Touchbar seçeneği olur M1X yada M2 artık ne ile gelecekse :) Yoksa M1 almaya bakıyoruz :D Tek üzüleceğim konu Grafik tarafında %50 perf artışı olacak diyorlar sızıntılarda. Üzülürüm buna :D

  • asdf_13 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ciddi misiniz anlamadım. Tonlarca özelleştirme seçeneği var. Onu geçtim hiçbirini yapmasanız bile sesi ve parlaklığı o çubukla rahatça değiştirmek, videoları ileri geri sarmak, sekmeler arasında dolaşmak, galeride gezinmek gibi temel işlevleri bile aşırı kullanışlı.

    Ve tasarımsal olarak da inanılmaz hoştu.

    TouchBar’ın kullanışsız olduğunu iddia edenlerden bir tane mantıklı açıklama görmedim şu ana kadar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fp ucuz bir varyasyon da yayınlarlarsa, yeni kasa ile, süper olurdu açıkçası, tr gibi ülkeler için

  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç kullanmadınız sanırım bence berbat bir özellik iyiki de kaldırıyorlar hele ilk versiyonlarında esc tuşunu bile ona eklemişti bilgisayar donunca kullanamıyorduk :/

  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Uzun süreli kullanmadım arkadaşımın MacBook’unda denemiştim hoşuma gitmişti bayagi eksilerini tam olarak bilmiyorum ama cok güzel duruyor simdi orası boş sekilde daha cirkin kalacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en düşük config 2200 dolar civarı olur diye tahmin ediyorum...

  • yeni macbooklar canavar gibi geliyor. umarım m1 macbooklardaki ekran çatlama sorunu, pc uykudan uyanınca monitöre görüntü vermeme sorunu gibi problemler kalkmıştır. geçen haftaya kadar yeni macbookları bekliyordum baya geliştirmeyle çıkacağını biliyordum ama kurlar sağolsun mevcut modellerden baya fiyat farkıyla sunulacak diye geçen hafta öğrenci indiriminin son günü m1 macbook pro aldım.

    m1 macbook pro için de 1-2 kelam edeyim. aşırı serin çalışıyor. xcode'ta çalışma yapıyorum iphone simülatörü çalışıyor tarayıcıda videolar açık spotify açık vs kasa ılımıyor bile. hız olarak da baya seri. verdiğiniz görevlerin işlemciye baya hafif geldiğini hissediyorsunuz. diğer laptopum msi gl serisi bir gaming laptop kalın kasa bir sürü ısı borusu çift fan vs o bu kadar serin çalışmıyor.

    ama m1 macbook almayı düşünenler için uyarı da yapayım. birçok kişide normal kullanımda ekran çatlama sorunu olmuş, ben kasa gibi kullandığım için önemsemedim. bir de uykudan uyanınca bazen monitörü tanımama problemi var o da kronik sorunmuş, ya kabloyu çıkar tak yapmak gerekiyor ya da tekrar uykuya alıp uyandırmak gerekiyor, yakışmamış bu problemler.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.