Şimdi Ara

Yeni Leon Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Yeni Leon 1.5 tsi 130 hp fr opsiyonsuz 231.500 tl fiyatı var 5000 tl kapora istiyorlar mart sonu teslim. Sizce alınır mı aracın geliş fiyati 129750 tl 130000 tl olursa %80 vergi diimine giricek fiyat 290000 tl oluyor. Aracın fiyati yükselirse kaporayı geri alabilecekmişim. Burdaki bayii ile 235 e anlaştık. Seramik kaplama,kaput koruma,koltuk,koruma vs gibi şeyler yaptırmak zorunluymuş araçtan pek fazla para kazanamadikları için. Sizce almaya değer mi, fiyat düşüşü olur mu veya fiyat artar mı çünkü kendi aracımı satıcam %80 e girerse almam imkansiz kendi aracımı sattıktan sonrada yerine başkasını koyamam. Değerli yorumlarınızı bekliyorum bugün duruma göre kapora yollayacağım.



  • Alınır tabii ki neden alınmasın. Manuel sorun değilse, tasarımı hoşunuza gittiyse çok düşünmeye gerek yok. 280bin altına fazla seçenek kalmadı. Fazla aksesuar dayatması da olmamış. Daha acımasızları var.

  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Manuel sıkıntı değil hocam. Bilirsiniz doğuş ters köşe yapmayı sever ondan korkuyorum. Mesela octavia %50 ye girmedi, scalanında 1 modeli hariç girmedi golf 8 de en boş 1.0 dsg veya orta paket manuel hariç %80 e girecek gibi. Benim anlamadığım şuan clio en dolu 220 bindi yanlış hatırlamıyorsam yine polo,i20,corsa,208 gibi b hatchback lerin dolularıda o fiyat aralığında. Leon 235 e satılırsa o araçlar ne yapacak. Veya scala ne yapacak sonuçta ikiside vag grubunun aracı. Ya leon %80 e girecek ya scala,octavia gibi modeller %50 ye girecek. oyüzden pek güvenemedim foruma sorayim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliyürek54 -- 3 Şubat 2021; 14:46:51 >
  • Kendi aracınız nedir ?

  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Cruze 1.6 124 hp
  • Cruze'dan geçilebilir. Sadece ötv ye takılma söz konusu olursa aynı segment ve tarzda araçlar değil ama 2008 benzinli active paket e yönelebilirsiniz 235 civarına satılıyor onlarda.

  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Araç almayı düşünmüyordum leon gelene kadar. Leon olmassa zaten almam hocam b segmenti boş arabaya o kadar para vermem cruze binerim param cebimde kalır. Cevabın için çok teşekkürler.
  • deliyürek54 kullanıcısına yanıt

    Leon gördüğünüz gibi o fiyata donanımı kırpılmış ya da manuel olarak var. O fiyata satılan b segment araçlar daha fazla donanım veya otomatik vs sunuyor.


    Doğuş ters köşe yapmadı aslında. Euro vs düştü. Leonu 300bin'lere satamayacağını kendisi de biliyor. İlk gelen partiyi düşük karla satması bekleniyordu zaten. Bana göre bu fiyatların hepsi balon ama talep çok maalesef. Octavia yurtdışında da pahalı. Golften de pahalı olacak muhtemelen. Bu fiyata octavia satamazlar. Bayiiler octavia dolu.

  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Kırpılmış dediğin donanımlara örnek verebilirmisin hocam yani o b segmenti araçlarda olup leonda olmayan. Ben sadece cam tavan ve konsolu komple saran ambiyans aydınlatması göremedim. Onun haricinde şerit takip,çarpışma önleyici,katlanır ayna,led far, 10,25 inch ekran ve hayalet. Mesela şuan makyajlı megane geldi 1.3 tce manuel joy paket 201 bin tl touch paket 303 bin tl joy paketle fr paket leon donanım olarak kıyaslanmaz bile bence.
  • deliyürek54 kullanıcısına yanıt

    Fr donanım nispeten iyi ama otomatik değil. Otomatik olan style plusta katlanır ayna bile yok. Apple car play, kol dayama vs yoktu sanki. Koltuk ısıtma, anahtarsız giriş, cam tavan vs olmayabilir. Detaylı aklımda kalmadı. Peugeot 208 gt daha dolu ya da otomatik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandx

    Fr donanım nispeten iyi ama otomatik değil. Otomatik olan style plusta katlanır ayna bile yok. Apple car play, kol dayama vs yoktu sanki. Koltuk ısıtma, anahtarsız giriş, cam tavan vs olmayabilir. Detaylı aklımda kalmadı. Peugeot 208 gt daha dolu ya da otomatik.

    Plusta kol dayama, apple car play, kablosuz şarj, 3 yönlü dijital klima mevcut. Anahtarsız giriş yok, çalıştırma var. Fr da böyle.

    Katlanır ayna, cam tavan yok, hayalet ekran yok.

    Gt’nin acc, kör nokta, ön park sensörü gibi toplasan 10’dan fazla ciddi ek özelliği vardır leona göre.

    B sınıfı olması ve 311 litrelik bagaj hacmi bana göre tek eksisi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    Iyide hocam bu araçlari niye kıyaslıyorsunuz ki? Ben sadece fiyatları yakın olduğu için örnek verdim. Donanıma okadar takılan biri gider %80 e sokup opsiyon alır arabasina 208 gt ile arasinda 60 bin tl fark olur diğer c ve b segmenti araçların arasındaki gibi.
  • Alınır hemde nasıl alınır. 5 yaşında hurda Fr lara 180/200 isteniyir piyasada. %80 lık dilime girmezse zaten siler süpürür piyasayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.