Şimdi Ara

Yeni Lancer 1.8 CVT ben aldım, SİZ ALMAYIN!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
5
Favori
82.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracın özelliklerine de baktım aldığım yerdeki adamın aracı yere göğe sığdıramamasına da baktım ama şunu söyliyim adam bile söylediklerine pişman oldu ve temsa bile araçtan şüphelendi ve araç 230ları görmeli dedi.

    Bir diğer arkadaş hız sınırı vs den bahsetti bi bakıma doğru ama Türkiye'de o kdr acaiplikler var ki bırakın 120 km olayını Mitsubishi L300 almıştık ön tarafa koruması var temsadan aldık onu ama araca takmak kanunen yasak. Sizce bu saçma değil mi madem yasaksa neden yetkili bir servis bunu takar ve önerir?
    Diyeceğim şudur ki 120 limiti koyulmaz ve hız denemeleri vb şeyler insanın kişisel zevkleridir, tıpkı multi milyonerlerin uzaya çıkmak için milyon dolarlar vermesi gibi.
    Saygılar...
  • @tasshelhoff: japonya'da dediğin sistem uygulanıyor. hız limitörü var. hatta yeni nissan gtr'da gps'e entegre hız limitörü var. yarış pistine gelince limitör otomatik iptal oluyor.

    ama o sistem burda uygulansa işine gelmez kimsenin. devlet iyi para kazanıyor hız limitini aşanlardan. bir de bizim yollarımız malesef henüz iyi değil. daha doğru düzgün trafik işaretleri uyarı levhaları konmuyor. limitör konursa araç sollamalarında çok problem yaşanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabies -- 6 Ocak 2009; 9:23:50 >
  • "LancerCVT"
    1-2 yıl kadar önce çıkan yasa ile araçların ön kısımlarında krom ve metal parça takmak yayaya çarpma halinde en az hasarı vermesi için yasaklandı. Bu kapsamda bazı markalar kaput üzerindeki yıldız, jaguar gibi simgeleri kaputun üzerine işleme yolunu tercih etti. arazi koşullarında ve zorlu şartlarda sürekli kullanılan araçlar için karlık, metal borular vb aksesuarlar yetkili servislerde satılmaktadır. Temsa bayilerinde de L200 modelleri için özellikle satılan tampon koruma parçaları metal üzeri plastik kaplama yapılarak satılmaktadır. Özellikle kromların ve güneşte parlayacak şekilde karşıdan gelen sürücünün gözünü kamaştıracak kaplama ve rahatsız edici unsurlarda yasaklanmıştır. geçmişte ülkemizde krom borular satılmış fakat şu an yürürlükteki yasakla birlikte servislerde istisnai durumlar dışında kullananlara satılmamaktadır.

    Ayrıca Japonya'da yanlış hatırlamıyorsam 200 km civarında hız limiti var ve hiçbir araçları bu hızı geçemiyor. (özel amaçlı araçlar hariç)
    Polisler suçlu kovalamacasında izinsiz ard arda 2 kırmızı ışıktan geçemiyor. böyle bir ülkeyle kıyas bile yapılmaz

    Bu gün araç 1.8 sattığımız iki müşterimle konuştum ikiside hangi yolda o kadar basmamı bekliyorsun diye sordu.
    iki müşterimde aracından gayet memnun ve gönül rahatlığıyla kullanıyorum diyor. hiçbir sorunları yok
    "LancerCVT" sizin araçta bir sorun olabilir ve sonuç itibari ile aracınız garantili yetkili servislerde aracınızın sorunları rahatlıkla çözülebilir.
    birde aklıma takılan rodaj döneminde 200 üzerinde hızlara çıkılamayabilir çünkü bizde bu dönemde müşterilerimize aşırı hızlı gitmemeleri uyarısında bulunuyoruz.




  • 2007 124hp Corolla m varken arada arkadaşın bir eski kasa ancer ını da kullanıyordum,sanırım 98hp idi ama çok keyifli gaz yiyordu motoru,Corolla kadar seri değildi ama arada 26hp fark yok gibi gelirdi.

    Bence 1.8 yeni Lancer ınızda bir sorun var,otomatik vitesli 125hp lik Civic ler bile 230km gibi hızlara ulaşabiliyorlar,hız yapmayı tavsiye etmek ya da eleştirmek bir yana,sağlıklı bir motorun belli hızlara ulaşabilmesi beklenilen bir durumdur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esmerce

    2007 124hp Corolla m varken arada arkadaşın bir eski kasa ancer ını da kullanıyordum,sanırım 98hp idi ama çok keyifli gaz yiyordu motoru,Corolla kadar seri değildi ama arada 26hp fark yok gibi gelirdi.

    Bence 1.8 yeni Lancer ınızda bir sorun var,otomatik vitesli 125hp lik Civic ler bile 230km gibi hızlara ulaşabiliyorlar,hız yapmayı tavsiye etmek ya da eleştirmek bir yana,sağlıklı bir motorun belli hızlara ulaşabilmesi beklenilen bir durumdur.



    Hay elini diline sağlık kardes. Hislerimi dile getirmek bu olsa gerek. Yani o kdr para veripte verim alamamak saçma geliyor, hızı yap yapma önemli değil ama bu performansta olmalı araç. 125hp olan bi otomatik civic 230ları görüyorsa benim aracımda en azından buna yaklaşmalı veya gelmesi. Çünkü 1.8 143 hp de bu performans yoksa alırdım 1.5 manuel hem 15.000 TL ucuz, hem vergisi %50 daha az, hem ekonomik yakıt, hemde 200lere geliyor olması. Yani şunu demek istiyorum fiyat/performans birbirine yakın olmalı.




  • bu araba 143 hp olsa bile düşük olan torku yüzünden bu gücü uzun süre kullanamıyor.torku 178 yerine 230-240 nm torku olacakki performans olsun.tabi bu torku sağlamak içinde turbo koymak şart.en azından 1.8 olan bu motora koymaları lazımdı.

    şanzıman desen ayrı bi dert.bu cvt ford un başını yaktı şimdi de sıra mitsubishide.millet manuel vitesli modellerinden hem daha hızlı hem daha az yakıt tüketen çift kavramalı şanzımanlara geçti bunlar hala uyduruk şanzıman koyuyorlar.

    1.5 manuel 0-100 11.6

    1.8 otm 0-100 11.2 son hızlarda 191 e 192

    ne anladım bu işten.
  • Ya zaten bu belli ki 1.8 140 bg cıvıc otomatk şanzımanla 1.6 performansı veriyor aynı durum lancer içinde söz konusu keşke almadan önce araştırsaydınız ,, yazılım deişince en azından yüksek hızdaki probleminiz çözülür umarım, ben sizin yerinizde olsam bi civic HB 1.8 oto bulup ona bi binip test sürüşü yapardım , aradaki farkı anlamak için.....
  • valla temsa cvt test aracımız yok diye geçiştirmiştir satmadan önce..ama bence moral bozacak hiçbişey yok..aracınız cok fiyaka bi araç iç dış gorunum vs..ben de toyota multimod test ettim bayide..o tam tabuttu yerden kalmıyor resmen..hele vites degıstırırken normal modda o yığılmalar yok mu...gule gule kullanın dert etmeyin bence cünkü o fiyata satılan ne dandık araclar var..
  • valla 40.500'e lancer 1.8 alabileceksin ve beğenmeyeceksin? C segmenti fiyatına C+ araç alıyorsunuz yapmayın.
    Bir sorununuz var belli ama bununda bazı nedenleri olabilir. Başta rodaj dönemi ve araçta kullanılan yağlardır bence. detaylı bilgiyi Temsa Hakan beyden alabilirsiniz.
    Elinizi vicdanınıza koyup bir araştırın, o paranın üzerindeki fiyatlara çelik jantı olmayan araçları satıyorlar. sadece üzerindeki logo yüzünden, logosu olmasa bakmazsınız ama işte detaylı konuşmam doğru olmaz. Sorunu çözeceğiniz yer belli, siz ulaşamıyorsanız Temsa Dialog hattını arayın yetkililer size sorununuzu nerede ve nasıl çözeceğiniz hakkında geri dönüş yapacaklardır.
    daha öncede yazdığım gibi doğru yerlere ulaşmakta müşteri olarak sıkıntı yaşıyoruz.
    ÖRN:Kaza,Arıza,Aracıyla ilgili sorun yaşayıp kaç kişi Temsa yol yardımı aradı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: caramurat


    valla 40.500'e lancer 1.8 alabileceksin ve beğenmeyeceksin? C segmenti fiyatına C+ araç alıyorsunuz yapmayın.
    Bir sorununuz var belli ama bununda bazı nedenleri olabilir. Başta rodaj dönemi ve araçta kullanılan yağlardır bence. detaylı bilgiyi Temsa Hakan beyden alabilirsiniz.
    Elinizi vicdanınıza koyup bir araştırın, o paranın üzerindeki fiyatlara çelik jantı olmayan araçları satıyorlar. sadece üzerindeki logo yüzünden, logosu olmasa bakmazsınız ama işte detaylı konuşmam doğru olmaz. Sorunu çözeceğiniz yer belli, siz ulaşamıyorsanız Temsa Dialog hattını arayın yetkililer size sorununuzu nerede ve nasıl çözeceğiniz hakkında geri dönüş yapacaklardır.
    daha öncede yazdığım gibi doğru yerlere ulaşmakta müşteri olarak sıkıntı yaşıyoruz.
    ÖRN:Kaza,Arıza,Aracıyla ilgili sorun yaşayıp kaç kişi Temsa yol yardımı aradı?

    Ben aradım. Motor arıza ışığı yandığı için yaklaşık 1 saatte geldiler. Sorunun pis benzinden olduğunu söylediler sorunu giderdiler. Garanti ile ilgili bir kaç belge imzalatıp bol miktarda araç kokusu verip gittiler. 3-5 gün sonra Temsa müşteri memnuniyeti için arayıp aldığım hizmetten ne kadar memnun kaldığım ciddi değerlendirildi.
    Yiğidi öldür hakkını yeme, yeterli reklam, firmanın Türkiye'ye daha çok tanıtılması, piyasa marka değerinin arttırılması konusunda zayıf ama bu konuda iyidir Temsa.




  • arkadaslar bende bır 1.8 ıntense cvt sahıbıyım. arabamı ocakta aldım. sunları belırteyım araba hakkında. arabayı otomatık degılde manuel olarak kendım fabrıka verılerı ıcın test ettım duz yolsa. tamemn egımsız. yanımda bır arkadasım vardı 0-100 km yı 9,9sn de gectı bu bırıncı belırtmek ıstedıgım sey. ayrıca ıkıncı olarak da sunu belırtmek ısterım kı araba 6000dvırde elektrık kesıyor hatta bu 5800 lerde bıle olabılır tam emın degılım. buda su anlama gelıyor. araba 6000 devırde uretecegı max gucu yanı 143 bg ı uretemıyor. cunku 6000 de elektrık kesıyor. eger cok hız ıstıyorsanız benden tavsıye kı bunu ankaraya gıdınce kesınlıkle bende yaptıracagım elektronık devır kesıcıyı devre dısı bırakmanız. ayrıca sunu da soylemelıyım araba benı gayet tatmın edıyor hızlanma olrak. bunu belırtmemde fayda var. 120 ye nasıl cıktıgını anlamıyorum. son surat konusunda dıyebılcegım cok bırsey yok cunku en fazla 150 mı ne yaptım samsuna gelırken. kaca cıkıyor napıyor onu bılemıcem fakat hızlanma benı gayet memnun ettı. ama yıne de dedıgım gıbı, gıdınce sorucagım ve yapılabılırse yaptıracagım ılk ıs devır kesıcıyı ıptal etmek olacak. daha ıyı performans alınacagını dusunuyorum. takrar ıyı gunler...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ardadem

    arkadaslar bende bır 1.8 ıntense cvt sahıbıyım. arabamı ocakta aldım. sunları belırteyım araba hakkında. arabayı otomatık degılde manuel olarak kendım fabrıka verılerı ıcın test ettım duz yolsa. tamemn egımsız. yanımda bır arkadasım vardı 0-100 km yı 9,9sn de gectı bu bırıncı belırtmek ıstedıgım sey. ayrıca ıkıncı olarak da sunu belırtmek ısterım kı araba 6000dvırde elektrık kesıyor hatta bu 5800 lerde bıle olabılır tam emın degılım. buda su anlama gelıyor. araba 6000 devırde uretecegı max gucu yanı 143 bg ı uretemıyor. cunku 6000 de elektrık kesıyor. eger cok hız ıstıyorsanız benden tavsıye kı bunu ankaraya gıdınce kesınlıkle bende yaptıracagım elektronık devır kesıcıyı devre dısı bırakmanız. ayrıca sunu da soylemelıyım araba benı gayet tatmın edıyor hızlanma olrak. bunu belırtmemde fayda var. 120 ye nasıl cıktıgını anlamıyorum. son surat konusunda dıyebılcegım cok bırsey yok cunku en fazla 150 mı ne yaptım samsuna gelırken. kaca cıkıyor napıyor onu bılemıcem fakat hızlanma benı gayet memnun ettı. ama yıne de dedıgım gıbı, gıdınce sorucagım ve yapılabılırse yaptıracagım ılk ıs devır kesıcıyı ıptal etmek olacak. daha ıyı performans alınacagını dusunuyorum. takrar ıyı gunler...


    Hayırlı uğurlu olsun kardes bende kasım 28de aldım CVT'yi. 0-150 arasında hızlanma normal sayılacak kdr iyi AMAAA 150dne sonra çok berabt 180e gelince 160lara düşüp tekrar 180lere gelmek çok berbat. Bizzat denedim ve aradım 4.000 kmde yani baya bi yol yaptım sonuç aynı. Hızlanma dışında araç donanım + güvenlik ve yol tutuşu olarak güzel. Aldık bi kere ne yapalım 3-4 sene kullancaz artık.




  • "LancerCVT" sizin bu yorumlarınız için haftaya 1.8 lancer test edip kameraya çekeceğim.
    Dün İstanbul-Çorlu-Tekirdağ-İstanbul güzergahı yaptım ve aracım Lancer 1.5 Invite AT. aracı test ettim ve 210 km yi rahatlıkla gördü, siz nasıl 205 km yi göremiyorsunuz çok merak ediyorum, mutlaka aracınızda bişeylerin ters gittiğini düşünyorum.
    Haftaya araç gelirse videolarının linkini paylaşacağım.

    Bu arada Lancer 1.5 ve 1.8 sattığım tüm müşterilerim aracından memnun, Sizinde memnun olmanızı isterim ve bu konuda aracınızı gösterebileceğiniz adres ve kişileri paylaştım, geçtiğimiz hafta kendileri ile de görüştüm fakat kendilerine ulaşılmadığını söylediler.
    Tekrar yazıyorum Temsa'dan Hakan Perdeci,Tayyip usta, Emre bey ile görüşmeni tavsiye ederim. Yolun düşerde biz de yardımcı olmak isteriz, Mitsubishi camiası düzgün insanlardan kurulu, hangi bayisine giderseniz ardımcı olur\olmaya çalışır.
    Umarım kısa zamanda aracınızın kadranını 200 üzerine çıkabildiğini görürsünüz.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: caramurat

    "LancerCVT" sizin bu yorumlarınız için haftaya 1.8 lancer test edip kameraya çekeceğim.
    Dün İstanbul-Çorlu-Tekirdağ-İstanbul güzergahı yaptım ve aracım Lancer 1.5 Invite AT. aracı test ettim ve 210 km yi rahatlıkla gördü, siz nasıl 205 km yi göremiyorsunuz çok merak ediyorum, mutlaka aracınızda bişeylerin ters gittiğini düşünyorum.
    Haftaya araç gelirse videolarının linkini paylaşacağım.

    Bu arada Lancer 1.5 ve 1.8 sattığım tüm müşterilerim aracından memnun, Sizinde memnun olmanızı isterim ve bu konuda aracınızı gösterebileceğiniz adres ve kişileri paylaştım, geçtiğimiz hafta kendileri ile de görüştüm fakat kendilerine ulaşılmadığını söylediler.
    Tekrar yazıyorum Temsa'dan Hakan Perdeci,Tayyip usta, Emre bey ile görüşmeni tavsiye ederim. Yolun düşerde biz de yardımcı olmak isteriz, Mitsubishi camiası düzgün insanlardan kurulu, hangi bayisine giderseniz ardımcı olur\olmaya çalışır.
    Umarım kısa zamanda aracınızın kadranını 200 üzerine çıkabildiğini görürsünüz.


    Şu an TR'de değilim ama isterseniz aracımı getirebilirim. Şu an türkiyede değilim gelince sizi arıyım.
    Bana iletişim bilgilerinizi pm atın ve o dediğiniz arkadaslarında iş tellerini alıyım.
    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlaaddinKA -- 4 Şubat 2009; 19:35:00 >




  • Yeterki sizin sorununuzu çözelim de sizi memnun edelim, imzamdaki tel ve mailden bana ulaşabilirsiniz.
    Bu gün ve yarın maillerime bakamayabilirim şehir dışında olacağım, tellerden ulaşabilirsiniz.
    Yetkililerin tel bilgilerini de PM olarak göndereceğim
  • arkadaşım bende 2007 model vw jetta 1.4 tsı 140 hb 220 nm tork var araç fabrika verilerinde 9 sn civarı ama ben 8.3 lerde o 100 km çıkıyorum şiddetle tavsiye ederim son hız olarakta 251 gördü
  • Niye yakınıyorsunuz ki araba buymuş..Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HarryBlade

    Niye yakınıyorsunuz ki araba buymuş..Geçmiş olsun.


    Kardeşim ben aldım ve görüşlerimi gözlemlerimi söyledim. Sana ne oluyor ki bu tarz gereksiz bi msj yazıyorsun baban fln japon mu veya mitsubishide mi çalışıyor da zoruna gitti. Gereksiz yere dengesiz dengesiz msj yazma! Var git işine..!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LancerCVT

    Kardeşim ben aldım ve görüşlerimi gözlemlerimi söyledim.



    üstadım hala aynı "sıkıntılar " devam ediyor mu ? kaç km oldu aracınız?

    saygılar...
  • ARABANIN TEKNİK VERİLERİNDE BİR SORUN YOK ARAÇ SİZİ TATMİN ETMEYECEK ANLAŞILAN.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.