Şimdi Ara

Yeni İphone sahibiyim. Jailbreak ve unlock konusunda şu sorulara bir bakabilirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önce hiç İphone kullanmadım ve bir arkadaşım sayesinde ABD den işletim sistemi 4.1 olan bir iphone aldım. Forumdan takip edebildiğim kadarıyla jailbreak çıkmadan unlock yapılamıyor. fakat aynı zamanda unlock cihaz kullanan arkadaşlarda dört gözle jailbreak çıkmasını bekliyorlar. Jailbreak in unlock dan başka ne gibi artıları var?

    İkinci sorum ise, her yeni yazılım versiyonu çıktığında telefonu itunes a bağlar bağlamaz otomatik olarak yazılımı yükseltiyormu yoksa kullanıcıdan onay aldıktan sonra mı yükseltme işlemi yapıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.



  • evet benimde sorum olacak zira bende cok yeniyim elimdeki telefon iphone 4 Vodafonedan aldim bilgisayardan (itunes) versiyonu guncelldim (su an en son surum olan 4.1 kullaniyorum) jb bana bedava oyun, bedava uygulama v.s kazandiracak ama bunlar beni cok cezbetmiyor (kisisel gorusumdur) beni cezbedecek olan jb sayesinde 3G uzerinden diger telfonlar ilede goruntulu gorusme yapabilmek olur. JB bunu mumkun kilacakmi? bu 1

    2.si JB yapmak garantiyi bozarmi.


    Simdiden tesekkur ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 8 Ekim 2010; 1:26:54 >
  • @korel
    unlock olarak kullanan arkadaşlar 4.1 sürümünü degilde 4.0 ve 4.0.1 sürümünü kullanıyorlar.haliyle cihazları jb li.(ben böyle biliyorum)

    jb unlock'dan çok farklı bir durum unlock,eger telefonun herhangi bir operatör tarafından kilitlendiyse başka hatlarla kullanmak için unlock yapıyorsun.
    jb ise herşey diyebilirim,bedava uygulamalar,ekstra özellikler getiriyor telefona.4.1 için jb çıksın yapınca daha iyi anlayacaksın.

    itunes sorar sana versiyon yükselteyim mi diye.yani senin istemedigin birşeyi yapmaz.

    Extreme Victory

    zaten 4.0 sürümü için yapılan jb de 3g üzerinden facetime aktif hale getirilebiliyor.jb çıkınca 3g üzerinden görüntülü görüşebilirsin.

    jb garantiyi bozmaz şöyleki,telefon bozuldugunda servise verirken ilk önce restore edersin sıkıntı olmaz.

    ancak restore yapamayacak bir problem olursa garanti dışı kalabilir.




  • cevaplarin icin cok tesekkur ederim ben pek JB taraftari degildim (bilgi yetrsizliginden) ama bu verdigin bilgiler isiginda sanirim bende JB yapnlar kervanina katilacagim
  • Hocam çok teşekkür ederim. Bende eğer otomatik olarak yükseltiliyorsa her yeni versiyonda bir süre telefonu kullanamıcaz diye korkuyordum.
  • rica ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.