Şimdi Ara

Yeni Hat Açma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Evime turk net internet bağlatacağım başvuruyu da yaptım ancak eve elektrikçi çağırıp kablo çekmesi gerektiği söylendi. Ee ben neden kurulum ücreti olarak 100 küsür lira veriyorum o zaman ?

    Bunun sebebi nedir bilen var mıdır ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kurulum ücreti ankastre bağlantısı + modem kurulumunu kapsıyor genellikle hocam. Apartmanınızın içinde iç tesisatınız yoksa gelen ekipler metre başı ücretle çekebiliyor bazen, eğer onlar çekmiyorsa elektrikçi çağırarak ya da kendiniz de halledebilirsiniz. Eğer iç tesisatınız yoksa cat6 kablo alıp biraz bilginiz varsa kendiniz çekmenizi öneririm. Ayrıca XpressMusic34 hocamın açtığı şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim https://forum.donanimhaber.com/hat-kablosu-nasil-yenilenir-telekom-kablosu-nasil-yenilenir-kablo-yenileme-nasil-yapilir--142783067





  • Merhaba, aktivasyon ve kurulum hizmetini bir arada veriyoruz. Ancak iç tesisat kablo bağlantısı yoksa elektrikçi yardımı alabilirsiniz. Dilerseniz de kurulum ekiplerimize metre başı 4.5 TL elden vererek iç tesisat bağlantısını yaptırabilirsiniz.
  • Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.


    Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.