Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.788
Cevap
57
Favori
555.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emrefb42 E kullanıcısına yanıt

    Cam tavandan çamurluklara giden bir su kanalı var o kanalın içini temizletirsen ve çamurluklardaki tıpaları söküp uçlarını temizlersen cam tavanda sıkıntı yaşamazsın. Tıpalar tıkanırsa su damlatır haberin olsun temizliğine dikkat etmek gerekiyor. LPG'de sıkıntı çıkartmaz fakat günümüzde LPG ile benzin arasında bir fark kalmadı aracı tüpte kullanacağını düşünmüyorum zaten benzinde binersin. LPG'nin bir avantajı yok dezavantajı var artık + 2litre fazla yakıt tüketimi ve çok sık bakım masrafı açısından. Yedek parça sıkıntısı çekmezsin aracın çoğu parçası Alfa Romeo Giulietta ile aynı zaten parçayı bulursun ama bu araçtan bir Linea bir Egea bir Doblo yedek parça maliyeti bekleme parçalar yerli değil İtalyan üretimi olduğu için maliyetleri yüksek ona göre. Yani servise gittiğinde sana o meşhur OPAR marka sarı renkli kutuyu değil Ricambi Originale marka beyaz kutuyu veriyorlar ne demek istediğimi anlamışsındır umarım  -Yeni Fiat Bravo Kulübü- Mekanik aksamda da klima yönlendirme klapelerine dikkat et aracın klimasını kurcaya. Ön cama üflemeyebilir ne bileyim ayaklara vermeyebilir ya da iç dış sirkülasyon yapmayabilir klapeleri kırılıyor fakat o kilometredeyse klapelerin daha önceden tamir edilmiş olması lazım sanırım. Bir sorun çıkmaz gibi.





  • merhaba arkadaşlar

    2011 model bravo sahibiyim. Ön fardaki mercekli kısmın ampülü bitti sanırım çalışmıyor. Hangi tip ampül almam gerekiyor? Tecrübe ettiğiniz ampül marka Modeli varsa yazabilirseniz sevinirim.


    teşekkürler

  • lebu kullanıcısına yanıt

    hala duruyorsa ben talibim kitapçıklara

  • alisim86 A kullanıcısına yanıt

    Baktım duruyor, atmaya kiyamamisim.

    Kitapçıklar ingilizce, kitapçık değil ansiklopedi adeta. Sökme takma işlemlerine kadar ayrıntılı anlatıyor.

    Araba, ses sistemi, blue-me sistemi için 3 kitap.

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


    Özelden bilgileri atarsanız pazartesi veririm kargoya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lebu kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim özelden bilgierimi gönderdim.


    İyi ve Sağlıklı Günler dilerim

  • Kargo tarafıma ulaştı çok teşekkür ederim

  • alisim86 A kullanıcısına yanıt

    Foruma yeni üye olup, 3 mesajla bu kataloglara sahip olmak baya iyi şans....

  • Forumculuk candır, ahi ocagidir, artık üretimi olmayan ender efsane araçlara sahipsiniz, dayanışma önemli. forumu aktif ve diri tutmak lazım.

    Alisim86 Arkadaşımız hayrını görsün, kolay gelsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dijital klimalı bravomda klima sorunu yaşıyorum. Usta baktı, kazan değişecek dedi. Çıkması 2-3 bin lira civarında. Ankara da tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı bu klima konusunda uzman.

  • ally_0607 A kullanıcısına yanıt

    Harun usta.0554 581 23 22 .kesin ve uygun cozüm bu arkadasta.benim aracin klimasi 4senedir bozuk gezdim,Nisan ayinda bu arkadasla tanistim ve sikintisiz biniyorum simdi aracima.1 saatlik bir islemle sorunu kokten cozuyor.ismim Hasan,bej rengi bravosu varmis derseniz hatirlayacaktir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 2 Aralık 2021; 15:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 1.6 mjet bravom sağ taraf sıcak soğuk çeviriyor. ama sol taraf çevirmiyor. klape motoru arızalı sanırım. ama sol klapeyi sökmek için göğüs incek diyorlar inmedende sökenler var sanırım nerden nasıl söküyorlar. ayrıca klimanın yön çevirme motoru varmış sanırım cama ayağa göğüse çeviren. usta o yok dedi. o ne diye geçiyor. bulmak zormu? grande puntolarla aynı diye biliyorum klimalarımız bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

  • kesoka kullanıcısına yanıt

    Klasik klape arızası. 3 tane plastik dişli var havayı yönlendiren. 2 tanesini direksiyonun altından ulaşıp değiştirilebiliyor. Sıcak ve soğuk olayı bir nebzede yön değiştirme olayını çözüyorlar fakat 3. dişlide sıkıntı varsa onu göğüs çıkartılıp sökülüyor deniyor. Ben Gebze de Mehmet usta (yanlış hatırlamıyorsam ismini) 3 sene önce 550 tl ye 2 dişliyi değiştirmiştim. 3. için göğüs sökülecek dedi elletmedim ama sonradan göğüsü sökmeden de yapabilmeyi bulmuş sanırım. fiatbravotr forumunda gerekli bilgileri alabilirsiniz çok yardımcı oluyorlar.

  • Merhaba arkadaşlar, bu hafta bende 2011 bravo sahibi oldum. Yarı otomatik olanından.

    Geçen akşam E tuşuna bastım ve geri alamıyorum. Sanırım buton takılı kaldı, basıyorum basıyorum bir ibare yok. Sabah dik bir yokuşu çıkarken 3. vitese atmaya kalktı 1. vitesle gitmesi gerekirken.

    Bu durumla karşılaşan ve çözüme kavuşturan var mı acaba?

  • ERKUTCN kullanıcısına yanıt
    Otomatik Bravoların E tuşu araya kaçan tozdan dolayı basılı kalıyor evet. WD40 sıkın butona geri çekin ve bir daha basmayın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Hocam butonu nasıl geri çekicem basıyorum basıyorum aşağıda duruyor. Çıldırttı bu gün beni. Bir 3 e alıyor ardından 2ye alıyor. Dur kalk dur kalk…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle selamün aleyküm abiler aracımda cam tavan plastik çıtalarının dört tanesinden iki tanesi kırıldı hiçbiryerde yedek parçasını bulamadım serviste plastik çıtanın tanesine 4 bin lira gibi yüksek bir ücret istiyor bazı ustalar pleksiden tekrardan kesim yapabiliyorlarmış bilen varsa veya başka bir çözüm yolu var da yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum hayırlı forumlar:))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emresgngr E kullanıcısına yanıt
    Çift taraflı cırt cırt bantları hem çıtaya hem alt kısma yapıştırın. Hem çıta yapışacak hem trim sesini kesecek. O plastikler çok trim sesi yapıyor zaten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Parçalar rüzgardan dolayı uçmuş üstadım parça lazım bana


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo sahiplerine merhaba 2 gün önce 2009 model 1.4 Tjet 120hp Dynamic bravo sahibi oldum. aracı alırken Tarcanlar ekspere gittiğim için bütün detaylarını serdiler önüme klima yönlendirmelerinde sorun var baktırman lazım dediler forumda da okuduğum kadarıyla sanırım klima klapelerinde sorun olabilir diye düşündüm. ikinci olarakda hararet göstergesi normalde en orta kısmı 90 derece olur diye biliyorum benimki 90ın bir iki mm üzerinde sabit ne indi ne çıktı 50km şehir içi 150km de uzun yol yaptığım esnada bütün gün sanki orada takılı kalmış gibi bir durum oldu akşam eve geldiğimde 1 saat sonra bir kontrol edeyim dedim gittiğimde ibre hala aynı noktada sabit duruyordu size bir danışmak istedim acaba bir arıza durumu söz konusu olabilir mi?


    Son olarak da Eskişehir de bravo için önerebileceğiniz elektrikçi, motor, mekanik, klima, yedek parçacı vs. her türlü usta ve dükkan önerilerine açığım özellikle klima için bir an önce gitmem lazım klimaya baktırıp arızayı giderip gaz bastırmam gerekiyor ayrıca birde ekspertiz çıkan bazı problemleri bir an önce göstermem gerekiyor ama daha önce Fiat grubu aracım olmadığı için sanayiye çok yabancıyım

    Eskişehir dışında Sakarya ilinde de ara sıra gidip kalma durumum oluyor orada da güvenilir ve işinin ehli ustalar varsa orası içinde öneri alabilirim



    Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Fiatbravotr forumu içinde çok önceden araştırma aşamasındayken mesaj gönderip üye olmak istemiştim ama geri dönüş alamadım arabayı aldıktan sonra da artık bravo sahibiyim diye tekrar mesaj attım yine dönüş alamadım nasıl üye olabilir acaba çok merak ediyorum içerisini :)





  • Hayırlı olsun klimadan anlayan yoktu Eskişehirde 4 sene önceye kadar şimdi var mı bilmiyorum bakımlar için çalışkan otoya gidiyordum. Klima için gebze bursa ve Ankara'da göğsü indirmeden yapan ustalar var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.