Şimdi Ara

Yeni Dönem Bedelli ve Fikir Alışverişi Üzerine

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bedelli askerlik için araştırma içerisindeyim. Tecilim 20/06/2021 'de bitecek. Siz değerli kullanıcılardan fikir almak isterim.

    1- 2020 Haziran 30'a kadar tecilimi bozdurup 35bin TL'yi yatırıp gitmek mantıklı mı? Ve Örneğin Haziran 30'a kadar kayıt yaptırdığımda ne zaman askere çağrılırım?

    2- Bilindiği üzere salgın her şeyi değiştirdiği gibi askerlik sistemi de değişecek gibi duruyor. Bu konuda beklemekte fayda var mı? Yoksa her ne olursa olsun bedelli ücretinde bir indirim olur mu olmaz mı?



  • Uzun dönemim ve terhisime 7 gün var. Salgın sistemi değiştirecek düzeyde değil ama genel olarak uzun dönem asker sıkıntısı olduğuna dair bir söylenti var. Bu da kısa vadede bedelin düşmesinin zor olduğunu gösteriyor. Senin için ne kadar erken o kadar iyidir diye düşünüyorum. Tabi burası Türkiye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Normalde gideceğin süre ile bedelli arasında kalan sürenin 35bin edip etmediğine bakman gerek. Benim için etmedi (kyk borcum da vardı).

    2) Salgın konusunda askere alımları çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Bazı şeyler değişir ama asker ihtiyacı devam edecek. Çeşitli önlemler alınır, sonrasında askere giden gider. Ücrette değişim olacağını sanmam, en azından aşağı doğru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 23 Mayıs 2020; 16:21:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bedelli yapmakta kararlı isen basvur ve bedelli yap seneye ödenecek miktar daha da artacak
    bedelliye suan basvurursan 2021 ocak ta gidersin 1 aylık
    ben hazıranda basvurdum parayı yatırdım ocak 2021 den itibaren yapacagım ayları sıraya koymamı istedi 2021 ocak subat mart diye gidiyordu sıralama bozmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.