Şimdi Ara

Yeni Dolandırıcılık Furyası / Kadınları Aşık Eden Parfüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba, gün geçmiyor ki bu ülkede daha enteresan bir şey daha yaşanmasın. Malum sokaklarda çakma parfümleri orijinalmiş gibi 'elimde fazla kaldı' bahanesiyle satan çakalları çokça görmüşüzdür. Bunu yiyenler de çokça var, genellikle Kapalı Çarşı'dan zulalayıp daha uzak AVM yanı lokasyonlarda yakalayabildikleri kekolara bir şekilde itelerler bu ürünleri.

    Nişantaşı'nda pastane gibi hem tatlı yapan hem de tavuk pilav satan eski moda bir yerde oturup muhallebi yiyordum. O sırada ortama hiç de yakışmayan 2 tane hipster tipli eleman gelip mekandaki boş bir masaya oturdu. Konuşmalarından anladığım kadarıyla kadınlara gereğinden fazla ilgi gösteren, cinselliğe aç arkadaşlardı. Hemen yan masada da az sonra anlatacağım şaka gibi olayın kahramanı olacak bir adam oturuyordu. Adam çam yarması gibiydi. Çocuklara dönüp 'beyler kızlar size baksın mı istiyorsunuz?' diye bir soru yöneltti ve hemen ardından kendisini tanıttı: 'Ben Volkan bu arada'

    Adamın tipine bakınca aklıma Volkan Demirel geldi ve bu kadar uyumlu olurmuş diyerek içimden kahkahalar attım.

    Çocuklar adamın sorusuna 'evet abi, kızlar için ölürüz ehe ehu eha' gibi tepkiler verdiler. Volkan abi de hemen bakın beyler bu parfüm kızları kendine çeker, aşık eder diyerek konuya girdi. Mizansen de ayarlamıştı sanıyorum ki muhabbete girdikten sonra mekana tam bir cadde kızı girdi. Kız Volkan'ın yanına giderken Volkan 'bak şimdi bak' dedi ve leş kokulu bir parfüm sıktı. O sırada kız bir anda arkasını döndü ve Volkan ile flört etmeye başladı.

    Elemanlar bu tiyatroyu yedi tabi ama ben hiç ses çıkarmıyorum, mekan da boş zaten uzak masalarda birkaç müşteri var, parfümün o iğrenç kokusu sadece bana geldi. Elemanlar 'yalnız abi bu sidik gibi kokuyo nedir bu?' dediler. Bir yandan da cadde kızı ablamız Volkan abiye sarılıyor, boynundan falan öpüyor. Ben gülmekten öleceğim ama zor tutuyorum kendimi. Volkan denen abi 'maymun teri var bunun içinde, birkaç özel ot falan var ayrıca, tarifi veremem' diyerek beni hayrete düşürdü. Evinde maymunu olduğunu ve her akşam terlesin diye koşuya çıkardığını falan anlattı. İşin komik kısmı elemanlar bunu yedi ve bu mucize parfüm için 20 TL gibi fahiş(!) bir fiyatı adam başı gözden çıkarttılar.

    Neyse, paralar verildi, Volkan abinin sidiği olduğunu düşündüğüm dandik şişeli sözde parfümler hipster kardeşlere verildi, tam elemanlar üstlerine sıkacakken mekana kel kafalı, top sarı sakallı bir eleman girdi ve Volkan'a doğru 'abi keriz ayıkladık mı bugün hiç?' diye seslendi. Bizim elemanların yüz ifadesini görmeniz lazımdı. Abla da Volkan'a atkı gibi sarılırken panikle bir anda ayrıldı. Saliselik olaylar ama komediydi. Volkan abi ayı gibi olduğu için 'verin lan parfümleri alın paranızı' diyerek çocukları muhallebiciden kovdu. Mekanın sahibi kendisiymiş aslında.

    Sonrasında sırayla önce kıza seslendi: ''Selin, yavrum ben seni sonra yine çağırırım, hadi git şimdi sen, işin gücün vardır senin yavrum.''

    Ardından kel kafalı adam döndü: ''Abi boşver bu parfüm işini, bende yeni bir proje var.''

    Volkan Abi ''Sertaç allah belanı versin Sertaç'' dedi.

    Ben de hesabı istedim ve Nişantaşı Sütçüoğlu Muhallebicisi'nden bu değişik anı ile kalktım.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.