Şimdi Ara

?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoomzomg -- 10 Ocak 2023; 11:38:1 >



  • Bence gayet guzel gule gule kullanin. Bazi bedava veya ucuz iyilestirmeler yapilabilir mesela;


    • Atmoslari tavana asabilirsiniz


    ?Home Theater Gurusyoutube
    Mistakes are killing your Dolby Atmos and they are far too common. Achieve Atmos the way it SHOULD be HEARD! Home Theater Gurus top Atmos mistakes. Is a 7.1.6 worth it? Should you use wall speakers for Atmos? Dolby Atmos Major Mistakes. For room plans contact me @ Elitehomecinema.sales@gmail.com Sales are strictly for room design clients. protractor https://amzn.to/3hsWMTJ Dolby Atmos PDF. Keep in mind there are a lot of contradictory statements so use the video where we explain what actually sounds best. https://www.dolby.com/siteassets/technologies/dolby-atmos/atmos-installation-guidelines-121318_r3.1.pdf Sponsors for the new theater build Triad Demo room! Please help support the channel by ordering using affiliate links for Valencia and Amazon Valencia Seating https://us.valenciatheaterseating.com?sca_ref=503230.QWO7xISsSg HTmarket seating https://www.htmarket.com/ All loudspeaker Amplification. Great clean power at a very good price! Tone Winner. https://summithifiusa.com/products/ad-7300pa-amplifier Projector screen. Best in class acoustic screens! Seymour A/V ***Use the code HTGURU to save 10% on Seymour complete screens. http://www.seymourav.com/?gclid=Cj0KCQiAtqL-BRC0ARIsAF4K3WG7Uw9OcW-tYGyKrbCyZkkxaDEiMWSLx8EWG_VOKCdDTTgzo5LpN00aAqvvEALw_wcB Fabricmate track system https://www.fabricmate.com Subwoofage!! GSG Devestator! https://shop.gsgad.com/collections/horn-subwoofers Music Fluidscape by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 license. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Source: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100393 Artist: http://incompetech.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=K-rAhyrZCoA


    • Koltugun arkasindaki duvara bir yutucu panel
    • Cama cok kalin bir perde
    • yere kalin bir hali


    inanin cook cook farkeder. Oda akustik iyilestirmeleri en ucuz ama en etkili iyilestirmelerden biri.

  • hayırlı olsun, ne kadar tuttu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun.camianın Bir sinema sever kazanması güzel haber. Sisteminizde subwofer göremedim. Yanılıyor muyum?
    Konumlardırma da iyileştirme yapılırsa daha iyi verim alırsınız. Surroundlar dinleme noktasına çok yakın, surround etkiyi zayıflatan bir etken. Odayı uzunlamasına kullanma imkanı olsa hoparlör konumlandırma kolay olurdu.
    Dinleme mesafesine göre frontlar geniş bir açı da konumlandırılmış. Kişisel görüşüm iyi bir setup yanlış kurulum.
    Güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odeysus kullanıcısına yanıt

    O Definitive kulelerde zaten 25cmlik aktif subwoofer var. Bir değil 2 tane sistemde subwoofer var yani ? 

  • Üzerinde her biri 125 watt bass hoparlör olduğunu biliyorum. Ancak bir çok yabancı sitede sinema izlerken bass seslerin yetersiz olduğu konusunda eleştiri var. (dinleme alanı büyüklüğü etken sanırım). Ek olarak hoparlör Üzerindeki bass hoparlörü sinema etkisini güçlendirme amacı ile konumlandırmasını değiştirmek mümkün değil. Çoğu subwofer etkisini göstermek için yer seçer. (Bence hoparlörlerde yer seçer.)

    Bu nedenle iyi bir setiniz olduğu konusunda şüphem yok.

    Kişisel değerlendirmem ise "müzik hoparlörlerini" sinema da asla kullanmamaktır. Hem ekonomik açıdan hemde sinema bileşenlerinin her bir görev ve yeteneği olan işlerini her hoparlörün kendi işine bırakmak. (sub, center front, rear). Subwoferın görevini başka bir hoparlöre vermemek vd. Doğru konumlandırma vd.

    İş bunlarla bitmiyor, amfi de dogru dinleme modunu (kaynak ses formatına uygun olarak) bulmakta gerekiyor.

    İşte o zaman tadından yenmiyor.

    Keyifli sinemalı günler dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • odeysus kullanıcısına yanıt

    Yanlışlarınız var izin verin düzelteyim :) Ben cihazın sahibi değilim aktif sw göremiyorum yazmışsınız ona istinaden yazdım zira 2004TL'i gayet iyi bilirim.

    Öyle bas eksikliği vssi yok ayrıca 125 watt değil 250 watt RMS gücü var bilenler bunun yapısının ve wooferının Pro Sub 100 olduğunu bilir zaten sanırım karşınıza çıkan ilk review sitesinden aldınız bilgileri zira doğru değil :)


    Ayrıca bp2004TL'ler zaten sinema hoparlörüdür definitive asla müzikteki performansı ile değil sinemadaki performansı ile beğenilmiştir ve ödülleri toplamıştır. Ayrıca bipolar yapıdadır sahnede fark yaratır. hoparlörlerin arkasında da eşlenik 1 woofer 1 tweeter bulunur bipolar etkiyi yaratmak için.


    Ben dali dışındaki tüm bileşenleri beğendim açıkcası. Gayet güzel sistem kurmuş keyifli dinlemeler diliyorum arkadaşa.

  • Bilgiler için teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odeysus

    Bilgiler için teşekkür ederim.

    Rica ederim. Kulelerde subwoofer olması belirttiğiniz gibi subwooferı yerleştirme özgürlüğünü engelliyor katılıyorum. Eğer bas istediğiniz gibi değilse ‘subwoofer crawl’ yapıp doğru sonucu bulmak bunlarda problem

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BP 2004TL Sub var evet ama inanın premium bir sub'in verdiği sesi veremezler.

    Bir çok sub kullandım. Bir çok BP 2004 gbii sistemde kullandım hepsini de zamanında çok çok iyi övdüm, taaki evime SVS sub alana kadar.


    Hani bir söz vardır; Herkes kendi işini yapsın, bırakın sub in işini kaliteli bir sub yapsın, kulenin içindeki sub yapmasın.

    Ses görecedir, sizi tatmin ediyorsa tabiki kimseye söz düşmez. Ama imkanınız varsa en azından sisteme bir SVS sub koyup test edin farkı hemen hissedersiniz.

  • RealX11 R kullanıcısına yanıt

    Aynı fikre sahip olmamı, Bowers wilkins Pv1d bana fark ettirmişti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.