Şimdi Ara

Yeni daikin kombi (Yüksek Modülasyon Oranı 1/8 ) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.682
Cevap
102
Favori
477.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    merhaba;
    sabit 35 de duruyor hiç kimse oynamıyor ve çıkış suyu sıcaklığına baktığımda ise 44 45 derece görüyorum
  • nami.sahin N kullanıcısına yanıt
    Hocam arıza olabilir, zaten garantisi var servisi çağırın baksınlar
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Hocam servisle görüştüm kurduğum kombilerde de durum böyle dedi 35 e ayarlanan ısı 40 45 e çıkıyor dedi bakalım bununla ilgili merkezle görüşme yapacakmış.
  • Demek ki kurduğu kombiler hep arızalı yoksa 35 e ayarlı kombi neden 40derecede su versin biraz saçma olur
    Ben 60 derecede su alırım ekrandan izlerim 60a gelene kadar 5dk gecer, düşük vermesi kısmen kabul edilebilir ama yüksek vermesi kesin arizadir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 8 Ağustos 2018; 12:29:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Daikin D2CND024 ile kullanacağım bir termostat arıyorum. Honeywell opentherm modülasyonlu termostat (Y87RF2008) tavsiye ediliyor ama bugün servise danıştım. Honeywell çok iyidir ama servisi sıkıntılıdır dedi ve Siemens RDH 100.1 RF yi önerdi. Ben "kombi modülasyonlu, bu öyle mi" deyince de, kombi zaten modülasyon yapıyor. Bu özellikte bir termostat almanıza gerek yok dedi. Emin olamadım. Doğru mu söylüyor servis? Siz ne dersiniz? Hangi termostatı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatertan -- 8 Ağustos 2018; 12:44:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    hocam 60 derecede haşlanmıyormusun? :)
  • nami.sahin N kullanıcısına yanıt
    60 derecede suyu kovaya alıyorum çocukları yıkamak için, su isinana kadar akan soğuk su ile birleşince 35 40 lara geliyor böylelikle boşa su akitmamis oluyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihatertan C kullanıcısına yanıt
    Ben santek ve sizin dediğiniz honeywell akıllı modülasyonu termostati kullandım ikiside güzel ikiside verimli calisiyor. Evimde internet olmadığından honeywelle program yapamıyorum o yüzden programlanabilir internetsiz santek kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihatertan C kullanıcısına yanıt
    Ayrıca arkadaşın dediği doğru değil modulasyonlu termostat ayarlanan sıcaklık ile evin sıcaklık farkı çok ise kombi sıcaklığını örn 60 a çıkarır,ayarlanan sıcaklık ile evin sıcaklık farkı düşükse sıcaklığını 35-40 ayarlar ve bu degerlerde çalıştırır.
    Normal termostat ise kombiyi kaça ayarladiysaniz örn 50 hep o sıcaklığa göre çalışır sabit değişmez.degisen hava şartlarına göre sürekli kombi kazan sıcaklığını değiştirmeniz lazım.
    Yoğuşmalı kombilerde ne kadar düşük kazan sıcaklığı o kadar tasarruf. Bu yüzden modulasyonlu daha tasarrufludur yoğuşmalı kombilerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 8 Ağustos 2018; 18:46:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bugün Honeywell Y87RF2008 +RFG100 aldım. Bakalım, inşaallah iyi bir performans alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cosa oda termostatı var düşünen olursa satıyorum kendim üst versiyonunu aldım telefon üzerinden ev ısısını kombiyi kumanda edebilirsiniz. Fiyatı 100 tl
  • Sene başında 4000 değildi fiyatı şu an 5000 olmuş keşke zamanında alsaydım şimdi indirim bekle dur
  • yorumları en baştan okumaya çalıştım genelde kombi kullanıcıları kombi kullanımı ile ilgili yorumlar yapmış. Kombiyi 1 seneden fazla kullanana arkadaşlar tavsiye ederler mi? Kombinin artıları eksileri nelerdir. Vaillant ve Daikin arasında kaldım vailant biraz daha pahalı sizce tercihim hahgisinden yana olmalı? Teşekkürler yorumlar için
  • limoni0106 L kullanıcısına yanıt
    Kombi oldukça küçük çok yer kaplamaz
    Sirkülasyon pompası sayesinde çok sessiz çalışıyor
    Yakıt olayı herşeye göre değişir ama benim ev Ankarada güney cephe ara kat geçen kış toplam 500tl yaktım oda termostati ile.
    Sıcak su performansı bana göre yeterli
    Elektrik tüketimi az
    Dış hava sensörü,modulasyonlu ot bağlantı desteği var bağlantı yapması çok kolay pratik.
    Ekran biraz daha büyük olabilirdi, çevirmeli düğmeler daha hassas olabiirdi.
    Şimdilik aklıma gelen bunlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nami.sahin N kullanıcısına yanıt
    yazın ortasında şebeke su sıcaklığı yüksektir. kombi en düşük alev boyunda bile yansa 45 lere çıkıyor olabilir.

    yada, (ki bu daha öncelikli sebep bence.) kullanım suyunu tam açmıyorsunuzdur. gerekli basınçla çıkmayan su kombi içinde daha fazla kaldığı için ayarlanan derecenin üzerine çıkıyordur.

    kombiyi 35 e ayarlayıp banyodaki sıcak su vanasını(sadece sıcak su diyorum, ılıştırmak için soğuk vanayı sakın açmayın) sonuna kadar açıp bir kaç dakika takip edin kombiyi artış olacakmı ?

    sorununuz muhtemelen bundan kaynaklıdır.
  • coolomar C kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar teşekkür ederim dönüşünüz için;
    Öncelikle şebeke basıncı düşüktü evimde 5. katta onun için kombi girişine basınç yükseltici hidrofor taktım gayet tazzikli su elde ediyorum sıcak suyu sadece açtığımda zaten derece yükseliyor bu da dediğiniz gibi sıcak havada zaten su sıcaklığı 28 derece ve dediğiniz gibi kombi en düşük alev boyunda bile yansa 45 lere çıkıyor olabilir sanırım durum bu. Çünkü 35 derecede tamamen sıcak su kullanımında 45 leri görüyor.
  • coolomar C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende kombi arayışı içindeyim. Bosch 2500 buderus gb62 baymak novades extra derken burayı buldum ve hemen hemen öbürlerini eledim gibi okuduklarımdan sonra artık önerirmisiniz diye sormayacam ama bahsettiğiniz ilk versiyon olayı kafamı karıştırdı. Bazı sitelerde 5000 tl iken bazı sitelerde 4500 tl. Acaba ucuz satanlar sorun çıkan ilk versiyonlar mı. Yeni güncellenmiş versiyon olup olmadığını nasıl anlarız. Teşekkürler. Takiptayiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Daikin D2CND024 kombime Honeywell Y87RF2008 +RFG100 bağladım. Mobil telefondaki Haftalık program çalışıyor mu acaba diye bir deneme yapayım dedim. 2 dakika sonra yanacak şekilde ayarladım. Bekle bekle çalışmıyor, dedim acaba neyi yanlış yapıyorum. İçeriden oğlum geldi, baba kaloriferin borusu ısınmış dedi. İnanamadım, o kadar sessiz ki, akşam sessizliğinde çalışmaya başladığını duymadım bile...

    Hangi kombi diye ikilemde kalmış olanlara da şunu söyleyeyim. Daikin Servis elemanı, hocam, o kadar iyi bir şey yapmışlar ki, içine ne takmışlarsa çok ekonomik yakıyor. Faturada göreceksiniz, çok doğru tercih yapmışsınız dedi. Ufaklığı ve sessizliği, forumda okuduğum kadarıyla iç malzeme kalitesi, ekonomisi ile tercih edilesi bir makineye benziyor. Bakalım kış gelsin daha iyi anlayacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar aydında güney-doğu cepheli dubleks evime (net 180 m2) ben de daikin 24kw lık modelini aldım. toplam petek boyum 14m bakalım mak müh arkadaş bana ısrarla 28 yerine 24 lük önerdi ve sebebini açıklaması mantıklı geldi. kışın ne olacak göreceğiz.
  • merhabalar jayırlı olsun yeni mi aldınız fiyat kaça geldi sadece cihaz. internete 4500 e satan yerler var güvenilirmi acaba.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.