Şimdi Ara

Yeni clio ss li, manuel cam, kampana fren ve muhtesem 70 beygir motor. Sadece 113 bin tl (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
3
Favori
46.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
204 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu fiyata böylesine boş donanım paketi ve güçsüz motor olmamış bence. Ama sadece bu araba için demiyorum. Hangi marka bunu yaparsa yapsın bunun kabullenecek bir tarafı yok.

    Sıfır araba almanın da pek mantıklı yanı kalmadı. Ha ikinci el temiz araba bulmak da zorlaşıyor gün geçtikçe. Hem de uygun fiyata bulmak imkansıza yakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemesis-Prime -- 14 Şubat 2020; 14:23:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • memleketteki tuhaf sıfır araba ve veya boyasız değişensiz araba alma takıntısını anlamıyorum.
    100.000 TL civarına 2010-2011 BMW 3.20 D, daha ucuza muadil bir çok Japon ve Alman arabası alabilecekken sırf sıfır diye kendini araba sanan Clio ya 118 bin TL veren kitle oldukça bu fiyatlarla bu araçlar satılmaya devam eder.
    yakın zaman önce 2010 Mitsubishi Lancer kendi aracım vardı, şirketin verdiği araç ise Clio 1.0 75hp, bu konuda geçen aracın 2017 modeli.
    sırf bu kendini araba zanneden Clio' nun dandikliğinden bıktığım için hafta sonununu iple çekerdim kendi aracımı kullanmak için.

    5-10 yaş yaşlı olsun, araba gibi araba olsun, bu tenekelere para vermeyin.
  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt
    Eski arabaların sorun çıkarma ihtimalleri yüksek olur diye insanlar sıfır araba alıyor. Haklılar mı? Bence evet. Ama bu fiyatlara bu kadar donanımı boş arabaları kabul etmek bana mantıklı gelmiyor. En azından alınca parasını hak ettiğini düşünerekten alalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küba’ ya döndük resmen :( birileri buna dur demeli. Nereye gidyoruz anlamış değilim. Milletimizde de iş yok. Birlik beraberlik yok. Anca siyasi kavga peşinde koşuyoruz. Kimsenin yaşam standartlarıyla ilgilendiği yok. Birlik olup alınmasa mecbur fiyatlar düşecek, ya da vergi indirimi gelecek. Devlet her halttan vergi almaya çalışıyor, elektriğe doğalgaza inanılmaz zam yapıldı. Herşey pahalandı ama buna dur diyen yok. Elin fransızı emeklilik yaşını protesto etmek için greve gidiyor, iş bırakıyor, bizse koyun gibi boynumuzu büküp eyvallah diyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her hıyarım var diyene tuzla kosarsanız bunların olması kaçınılmazdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetmez ama evet.
  • Suçlu kim burada? Ülkenin şartlarına göre araba getirip satmaya çalışan Renault mu yoksa ülkeyi batırıp insanları beş para etmez arabalara mahkum hale getiren iktidar mı? Bunlar daha iyi günleriniz, kendinizi Geely, Tata gibi markalara bineceğiniz günlere hazırlayın. Yerli ve Milli araba mı? Onu bile alamazsınız, tabi çıkarsa
  • daha hala arka cam manuel diye şikayet eden var. kardeşim bu araçları avrupada bekarlar veya yeni evli çiftler tercih ediyor. arkaya oturan yok. bizim gibi 5 kişi+full bagaj köyüne gitmek için kullanmıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

    Toros motoru da yaklaşık aynı kapasitede. 500 bin kmde rektefiye edilmeyenleri var.

    Alıntıları Göster
    bunlar zamanında 1.4 motor mu olur diyenlerin torunları. o 1.4 toroslar hala yollarda.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Bak ya gercekten mi vay anasini zeki adamin hali baska oluyo

    Bir ust donanimda niye 4 cam otomatik yapmislar acaba sonucta ayni araba ayni kullanici kitlesi. Halbuki sana danissalardi ne kadar gereksizmis deyip vazgecerlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Acayip bir paket olmuş. Led far koymuşlar , arka camlar manuel tee allam ya.

    Arka camların manuel olması kabul edilebilir bir şey değil. Aracı 111 e satma 112 ye sat yinede elektrikli olsun camlar.

    Sene olmuş 2020 artık belli başlı şeylerin standart olması gerekiyor araçlarda.

    Abs,asr,esp,ön sürücü yolcu ve yan hava yastıkları,ön arka sis farı,4 cam elektirikli,ısıtmalı yan aynalar,minimum 7” multimedya ekranı. Bunları baz olarak yap üstüne paket mi yaparsın,opsiyonmu yaparsın ne yaparsan yap.
    Öyle yaparsa Megane'ı kime satacak?
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Gordugumde bu kadar çirkin yapmamışlardır heralde koruyucu kaplama falandır diye düşündüm değilmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaki camı kontrol edemeyecem çevirerek açılıp kapanacak, benzinli olacak çok yakacak, manuel vites sıkışık trafikte debriyaj hamallığı yapacam, modelinin en boş donanımı olacak ve 113.000 TL para verecem öyle mi ya bu parayı bu arabalara kim veriyor arkadaşlar gerçekten?

    Hadi bayan arabası yeni ve sorunsuz bir şey alacaksınız diyelim km si daha 5000 bile olmamış bir sürü otomatik vites daha donanımlı araç bulursunuz. Bunlar satılmıyor diye ikinci el fiyatları yükselecek durduk yere...
  • 13.000 euro 85.359,3 tl yapar . (6,5661 Baz alınmıştır.) Yuvarlak hesap ve vergisiz bir şekilde 85.000 tl ye bile kıytırık, hiçbir teknolojisi olmayan, gaza basınca gitmeyen, gitmeyeceği için normalden daha fazla yakacak, atmosferik bir araç alınmamalı. Renault kalitesizleştikçe kalitesizleşmeye devam ediyor, ülkemiz de battıkça batmaya devam ediyor. Dolar, euro dış ülkelerle ilişkilerimiz düzelse ve suriyeliler gitse bile 4 den aşağıya kolay kolay inmeyeceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr4power

    13.000 euro 85.359,3 tl yapar . (6,5661 Baz alınmıştır.) Yuvarlak hesap ve vergisiz bir şekilde 85.000 tl ye bile kıytırık, hiçbir teknolojisi olmayan, gaza basınca gitmeyen, gitmeyeceği için normalden daha fazla yakacak, atmosferik bir araç alınmamalı. Renault kalitesizleştikçe kalitesizleşmeye devam ediyor, ülkemiz de battıkça batmaya devam ediyor. Dolar, euro dış ülkelerle ilişkilerimiz düzelse ve suriyeliler gitse bile 4 den aşağıya kolay kolay inmeyeceğini düşünüyorum.
    öyle düşünme. dolar 1 küsür, euro 2.20-2.50 larda olduğu yıllarda (2013 lü yıllardı sanırım) bile bu araba almanyada 13.000 euroya satılırdı. Euroyu 2.5 liradan hesaplarsan arabanın ederi 32.500 TL. 3-4 kat fakirleştik beyler uyanın artık. ama maaşlar yerinde sayıyor.

    edit: 2013 yılı haziran ayında Euro 2.50 TL imiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 14 Şubat 2020; 15:40:0 >




  • bu imkanlarla hala ülkeden şikayetçi olanlar var, valla pes diyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni 208 başlangıç fiyatı ve donanımı nasıl olacak bakalım. Yaklaşık fiyata daha iyi donanım verirse kimse yüzüne bakmaz clionun.
  • Geçen senenin Corsa'sı.

    Ayrıca otomobil üreticileri de ne yapsın, ülkenin hali ortada, ne ittirseler satılıyor
  • Bilip bilmeden konuşmayın 8 sene 1.4 75 hp clio 2 kullandım. Bizim ülkede yollar bozuk inişli çıkışlı. Küçük motor atmosferik mutlaka ya conta yakar ya subap eritir segman ister. Her motor bu arızaları yapıldığı sürece değil 30 sene 100 seneyi de görür. Torosları küçümsemiyorum bu 1.0 clioyu da ama hiçbirinin 500 bin km anahtar değmeden gittiğine de inanmam bu koşullarda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.