Şimdi Ara

Yeni Citroen C5 Aircross SUV Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
17
Favori
110.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marineros

    Kia 4x2 ve 17 jant benzinli olan(hafif şaseli araç)versiyonu.
    İşlerin bu şekilde olması asyalıların avrupadan ziyade abd pazarında etkin olmalarıdır.avrupada köklü rakipleri olduğu için etkin oldukları sahalarda ağırlık gösteriyorlar.
    sportage en hafif modeli benzinlisi 1415 kilo yani hafif falan değil
  • Marineros M kullanıcısına yanıt
    bir önceki mesajda kia 4x4 daha iyi derken şimdi farklı konuşuyorsun. abd pazarında yol tutuşa bakmıyorlar senin mantığına göre. kia ceo'su şu mesajı görse ne alaka der.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rampage

    bir önceki mesajda kia 4x4 daha iyi derken şimdi farklı konuşuyorsun. abd pazarında yol tutuşa bakmıyorlar senin mantığına göre. kia ceo'su şu mesajı görse ne alaka der.
    Kia tutusu mutusu iyide fiyatlar ucuyor az daha ucuz olabılırdı sportage arka tarafı dar uyuz oldum test bıle yapmadım 😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wind06

    Aracı beğenmedim. Nedenine gelince:

    1-Ncap'ten 4 yıldız almış.Şaka gibi.
    2-Geyik testi sonuçları vasat.
    3-Fazla oyuncak gibi duruyor. SUV havası yok.
    4-Sadece iyi donanım veriyor diye daha az güvenli bir SUV almak ne kadar mantıklı.
    5-Konfor oldukça iyi ama yol tutuştan çok ödün verilmiş. Araç kullanım zevkini öldürüyor bu.
    dostum biz c5 aircross en iyisidir demedik bu paylaşıma karşı yazdık
    daha yeni piyasaya çıkmış bir araca önyargılı davranmak doğru değil bir süre sonra zaten Türk halkı zaten ya bağrına basar ya da gömer
    3008 ilk çıktığında da aynı önyargıları bolca gördüm şimdi farklı konuşuluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marineros

    Dostum sen de taraflı davranmışsın.
    Güvenlik donanımları standart demişsin ama ben de bayiiye gidip bu aracı almaktan vazgeçmiş biri olarak bu donanımların 5100 tl karşılığında ek bir ücretle satıldığını belirtmek isterim.size standart verilenler mesela şerit takip sistemi ama adaptif şerit takip değil,fren takip ama adaptif fren değil.yani isimleri net olarak böyle olmasa da ekstra istedikleri bütün özellikler gerçekten ihtiyacımız olanlar.ayrıca 16.000 tl koltuk için ek para istediler.yani 247.000 araç fiyatı+5100tl ek sürüş donanımları+16.000 tl akıllı hafızalı masajlı koltuklar=268.100 tl.bu paraya bu arabayı alacak adam da ne bileyim hani...

    Ayrıca;sportage için paylaştığın videoda bilgi eksikliği var.ingilizce altyazılı olanı paylaşırsan yolda duramayan aracın 17 jantlı benzinli yani hafif olan araç olduğunu anlarsın.koy oraya 19 jantı,4x4 aracı test et bakalım arkasından gelecek rakibi var mı?

    Ayrıca Citroen,peugeot gibi araçlar SUV değil boşuna insanlara yanlış bilgi veriliyor.4x4 özelliği olmayan hiçbir araç SUV değildir.yerden yüksek hb araç diye geçmesi gerekir.aynı Captur da olduğu gibi.

    Ve yine söylüyorum; aracın iyi ve sağlam olduğunu sadece geyik testinden anlayamayız.bana göre avrupalılar bu işlerde biraz yanlı davranıyorlar.bu da kapitallerini düşündükleri için.aksini iddia eden açsın ABD de yapılan IIHS testlerine baksın,baksın da bindikleri araçların AB sınırları içinde nasıl cilalanıp,parlatılarak insanlara sunulduğunu görsünler.

    Bana göre sağlam araç dendi mi Japon,Kore,Çin(Volvo),ve birkaç Alman markası geliyor.Alman olanların da yan sanayii olanları değil.yani skoda,seat değil bizzat kendi ismini taşıyan markaları.

    Yani bahane ve sorun bulacak olduktan sonra bir arabada yirmi kalem sorun yine bulunur.önemli olan hakkıyla bir takım olayları eleştirebilmektir.sonuçta bu araçları alıp kullanan insanlar var ve bu insanlara "keriz" atfında bulunan birtakım cümleler kurmak bize yakışmaz.sonuçta hiçbiri bizim yerli ürünümüz değil.

    Saygılar.
    Hocam yorumlarınızla ilgili bir kac tespitte bulunmak isterim.

    SUV terimi pazarlama stratejisi ile ortaya çıkmış bir sınıf. Tatlı su jeep i diyebiliriz aslında.

    Sport Utility Vehicle ya da SUV (Türkçe: spor amaçlı taşıt)

    Sizin Hyundai Tucson da sizin tarif ettiginiz şekilde jeep degil aslında. Bu arada Jeep markası bu sınıfa adını veren marka olarak 2. dünya savaşı ile bu sınıfı yaratan markadır aslında. Ama tabi ki siz bunu biliyorsunuzdur.

    Neyse.

    Dediğim gibi. Önden çekişli gidip. Tutunma kaybi yaşayınca arka tekerlerlere güç aktaran Tucson da JEEP değil aslında. O da bir SUV. Suv zaten yeni bir kavram ve sınıf.

    Gerçek bir suv yada daha doğru tabirle jeep nedir derseniz. Kilitlenebilir orta ve arka difransiyele sahip olan ve düşük oranlı şanzımanı bulunan araçlara gerçek anlamda jep denir. Böyle olmayanlar zaten SUV oluyor. 4x4 yada 4x2. Zaten 4x4 olanlarda kısmı 4x4 oluyor çoğu zaman.

    En azından ben sürekli 4x4 olmasini beklerim. Subaru XV yada FORESTER gibi. Ki ikisinde de X mode var. Ve surekli 4 çeker ler. Duz yolda da arazide de.

    Gerçek jep ararsaniz da.

    Mitsubishi PAJERO yada Toyota LANDCRUISER e bakmalısınız. Yada Landrover DEFENDER.

    Tabi ki Tucson un kismi 4x4 ü 4x2 den daha iyimidir. Evet. Hiç yoktan iyidir. Ama otomotiv sektörünün yeni sınıfı olan SUV her ikisini de içine alıyor. C5 Air i de Tucson u da.
    Sizin dediğiniz gibi yüksek hacback diye bir sınıf yok.
    O sınıfın adı zaten SUV...

    Hyundai TUCSON un fiyatlarina baktınız mı peki. C5 Air den çok mu ucuz. Ben en son baktığımda pahalıydı.

    Üstelik henüz Hyundai şanzıman ısınma sorununu yeni yeni çözdüğünü iddia ediyor. Daha kullanicilar tarafindan onaylanmadı. Peki DCT şanzımanın çift debriyajlı bir şanzıman olduğunu (Meşhur DSG gibi) ve biraz narin ve kırılgan olduğunu. Çift debriyajlı bir yarı otomatik şanzıman olduğunu ve en iyi ihtimalle 150.000 km de çift baskı balata seti ile debriyaj seti değişimi gerektirdiğini elbette biliyorsunuzdur. Bununda bugün ki reel degeri yaklaşık 8-10 bin TL.

    Bir aracın kaygan zeminde hareket edebilmesi yada kum çamur gibi bir zeminde tutunabilmesi için birinci öncelik sağlam bir şanzımana sahip olması gerekir. Manuel tercih sebebidir. Yoksa tork convertorlu ve yağ kapasitesi yüksek bir klasik otomatik şanzıman tercih edilir.

    Kaygan zeminde lastikler tutunmak için zorlandıkça yük şanzımana biner. Sizin dct lerde daha şehir içinde ısınma uyarısı verirken. Araziyi bırakın kaymaya uludağa bile zor gidersiniz. Haaa.. yollar temizse de 3008 ile C5 Air de çıkıyor merak etmeyin. Hatta CAPTUR bile.

    Gerçi diğer arkadaşlar bilmiyor olabilir ama bence siz bunları da biliyorsunuzdur.

    Tork konvertörlü bir şanzımanın minimum 300.000 km ömrü olduğunu (aslinda 500-600.000 km ortalama ömre sahip olduğunu) zaten biliyorsunuzdur.

    Yani sizin Tucson da sadece 4x4 gibi görünen bir SUVcuk aslında.

    Donanıma bakarsak da şöylebir durum var. Malzeme kalitesini yeni yeni düzelten ve benim 2002 yılında ilk seri Kia SORENTO lar ile gördüğüm kore yükselişini TUCSON da devam ettiriyor. Oldukça fazla donanımı uygun fiyata sunuyorlar. 2002 de ben bir kaç arkadaşıma SORENTO yu tavsiye ettiğimde... Çin malı aracı mı alayım demişlerdi bana. Almak istedim. O dönem bir engelim oldu. Almak nasip olmadı. Ama hep beğendim. Ki o dönem ikinci eli sifirindan daha yüksek fiyatlara gezdi piyasada.

    Kore kendini kanıtlama peşinde güzel işler çıkartıyor. Kia-Hyundai grubu PSA gibi uzak doğunun parlayan yıldızı konumunda. Kesinlikle japon otomobillerinin bir çoğunu kullanan bir kişi olarak sorunsuzlukları üzerine dünyada marka yok. Ama konfor ve estetikte geri kalıyorlar.

    Arkadaşların dediği gibi sizin sorunsuz dediğiniz Almanlar VW yada AUDI hala DSG yüzünden rezil ediyor kullanıcılarını. Mercedes in servis masraflarına değinmiyorum. Ilk alım maliyeti de cabası. Simdi siz 245 bine C5Air alirken mercedes in 600 bin TL lik modeli ile kıyaslamayacaksınız heralde Citroeni. 250 lik versiyonla kiyasliyorsaniz da servis maliyetleri ile modelden aldığınız verim gene kıyaslanamaz.

    Eksik sayarım demişsiniz. Inanin o konuda bende müzdaribim. Mesela.
    1999 model Mitsubishi CARİSMA da olan 4 cam otomatik tek tuşda açılıp kapanma özelliği 2012 Mitsubishi ASX de kaldırıldı. Sadece sürücü camında sunuluyordu. Yada C5 de olan araç yürüyünce otomatik kapı kilitleme hiçbir (benim bildiğim) japon da yok. Yada avrupa arabaların hemen hepsinde olan kararan dikiz aynası çoğu japonda yok. Ama Skoda SUPERB dış dikiz aynalarında bile bu özelliği sunan benim bildiğim tek marka modeli...

    Cep telefonundan yazıyorum. Yazı birazda uzun oldu. Imla yada anlatim bozuklugu olmus olabilir. Herkesten özür dilerim.

    Velhasıl konunun özü her marka güzel hiç birisi mükemmel değil. Beğeniler ve eğilimler tercihleri belirliyor.

    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • X bir araca 300 bin tl nasil veriyorsunuz iciniz acimiyor mu? Sadece size degilde genel olarak soruyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEXUS_07

    Hocam yorumlarınızla ilgili bir kac tespitte bulunmak isterim.

    SUV terimi pazarlama stratejisi ile ortaya çıkmış bir sınıf. Tatlı su jeep i diyebiliriz aslında.

    Sport Utility Vehicle ya da SUV (Türkçe: spor amaçlı taşıt)

    Sizin Hyundai Tucson da sizin tarif ettiginiz şekilde jeep degil aslında. Bu arada Jeep markası bu sınıfa adını veren marka olarak 2. dünya savaşı ile bu sınıfı yaratan markadır aslında. Ama tabi ki siz bunu biliyorsunuzdur.

    Neyse.

    Dediğim gibi. Önden çekişli gidip. Tutunma kaybi yaşayınca arka tekerlerlere güç aktaran Tucson da JEEP değil aslında. O da bir SUV. Suv zaten yeni bir kavram ve sınıf.

    Gerçek bir suv yada daha doğru tabirle jeep nedir derseniz. Kilitlenebilir orta ve arka difransiyele sahip olan ve düşük oranlı şanzımanı bulunan araçlara gerçek anlamda jep denir. Böyle olmayanlar zaten SUV oluyor. 4x4 yada 4x2. Zaten 4x4 olanlarda kısmı 4x4 oluyor çoğu zaman.

    En azından ben sürekli 4x4 olmasini beklerim. Subaru XV yada FORESTER gibi. Ki ikisinde de X mode var. Ve surekli 4 çeker ler. Duz yolda da arazide de.

    Gerçek jep ararsaniz da.

    Mitsubishi PAJERO yada Toyota LANDCRUISER e bakmalısınız. Yada Landrover DEFENDER.

    Tabi ki Tucson un kismi 4x4 ü 4x2 den daha iyimidir. Evet. Hiç yoktan iyidir. Ama otomotiv sektörünün yeni sınıfı olan SUV her ikisini de içine alıyor. C5 Air i de Tucson u da.
    Sizin dediğiniz gibi yüksek hacback diye bir sınıf yok.
    O sınıfın adı zaten SUV...

    Hyundai TUCSON un fiyatlarina baktınız mı peki. C5 Air den çok mu ucuz. Ben en son baktığımda pahalıydı.

    Üstelik henüz Hyundai şanzıman ısınma sorununu yeni yeni çözdüğünü iddia ediyor. Daha kullanicilar tarafindan onaylanmadı. Peki DCT şanzımanın çift debriyajlı bir şanzıman olduğunu (Meşhur DSG gibi) ve biraz narin ve kırılgan olduğunu. Çift debriyajlı bir yarı otomatik şanzıman olduğunu ve en iyi ihtimalle 150.000 km de çift baskı balata seti ile debriyaj seti değişimi gerektirdiğini elbette biliyorsunuzdur. Bununda bugün ki reel degeri yaklaşık 8-10 bin TL.

    Bir aracın kaygan zeminde hareket edebilmesi yada kum çamur gibi bir zeminde tutunabilmesi için birinci öncelik sağlam bir şanzımana sahip olması gerekir. Manuel tercih sebebidir. Yoksa tork convertorlu ve yağ kapasitesi yüksek bir klasik otomatik şanzıman tercih edilir.

    Kaygan zeminde lastikler tutunmak için zorlandıkça yük şanzımana biner. Sizin dct lerde daha şehir içinde ısınma uyarısı verirken. Araziyi bırakın kaymaya uludağa bile zor gidersiniz. Haaa.. yollar temizse de 3008 ile C5 Air de çıkıyor merak etmeyin. Hatta CAPTUR bile.

    Gerçi diğer arkadaşlar bilmiyor olabilir ama bence siz bunları da biliyorsunuzdur.

    Tork konvertörlü bir şanzımanın minimum 300.000 km ömrü olduğunu (aslinda 500-600.000 km ortalama ömre sahip olduğunu) zaten biliyorsunuzdur.

    Yani sizin Tucson da sadece 4x4 gibi görünen bir SUVcuk aslında.

    Donanıma bakarsak da şöylebir durum var. Malzeme kalitesini yeni yeni düzelten ve benim 2002 yılında ilk seri Kia SORENTO lar ile gördüğüm kore yükselişini TUCSON da devam ettiriyor. Oldukça fazla donanımı uygun fiyata sunuyorlar. 2002 de ben bir kaç arkadaşıma SORENTO yu tavsiye ettiğimde... Çin malı aracı mı alayım demişlerdi bana. Almak istedim. O dönem bir engelim oldu. Almak nasip olmadı. Ama hep beğendim. Ki o dönem ikinci eli sifirindan daha yüksek fiyatlara gezdi piyasada.

    Kore kendini kanıtlama peşinde güzel işler çıkartıyor. Kia-Hyundai grubu PSA gibi uzak doğunun parlayan yıldızı konumunda. Kesinlikle japon otomobillerinin bir çoğunu kullanan bir kişi olarak sorunsuzlukları üzerine dünyada marka yok. Ama konfor ve estetikte geri kalıyorlar.

    Arkadaşların dediği gibi sizin sorunsuz dediğiniz Almanlar VW yada AUDI hala DSG yüzünden rezil ediyor kullanıcılarını. Mercedes in servis masraflarına değinmiyorum. Ilk alım maliyeti de cabası. Simdi siz 245 bine C5Air alirken mercedes in 600 bin TL lik modeli ile kıyaslamayacaksınız heralde Citroeni. 250 lik versiyonla kiyasliyorsaniz da servis maliyetleri ile modelden aldığınız verim gene kıyaslanamaz.

    Eksik sayarım demişsiniz. Inanin o konuda bende müzdaribim. Mesela.
    1999 model Mitsubishi CARİSMA da olan 4 cam otomatik tek tuşda açılıp kapanma özelliği 2012 Mitsubishi ASX de kaldırıldı. Sadece sürücü camında sunuluyordu. Yada C5 de olan araç yürüyünce otomatik kapı kilitleme hiçbir (benim bildiğim) japon da yok. Yada avrupa arabaların hemen hepsinde olan kararan dikiz aynası çoğu japonda yok. Ama Skoda SUPERB dış dikiz aynalarında bile bu özelliği sunan benim bildiğim tek marka modeli...

    Cep telefonundan yazıyorum. Yazı birazda uzun oldu. Imla yada anlatim bozuklugu olmus olabilir. Herkesten özür dilerim.

    Velhasıl konunun özü her marka güzel hiç birisi mükemmel değil. Beğeniler ve eğilimler tercihleri belirliyor.

    Saygılar.

    Alıntıları Göster
    Aynen Öyle sizin araç dizelmiydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marineros

    Aradığına bağlı.eğer gerçek bir suv arıyorsan uzakdoğu araçlarına bakacaksınız.mazda var mitsubishi var toyota var.parasının hakkını veren sağlam arabalardır.
    Ekstradan kasıt nedir anlamadım?
    Bu arada Mazda Cx5 in fiyatını biliyormusunuz.
    CX3 C5Air den geri kalır.

    CX5 362.000 seviyelerinde.

    Mitsubishi OUTLANDER 357.000 seviyesinde.

    Toyota da Yeni RAV4 ü diyorsaniz en ucuzu 336.000 seviyesindeydi.

    LandCruiser Prado yu diyorsaniz da 1.080.000 TL idi en son.

    Haaa... arazide de gitsin konfor donanim da olsun fiyat önemli değil derseniz Mercedes G500 ü öneririm. 1.560.000-TL

    Elma ile armudu kıyaslamayalım...

    250 bin seviyesinde gercek 4x4 olan ve sürekli 4 çeker
    olarak alabileceğiniz tek araç SUBARU XV! O da benzinli ve CVT.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEXUS_07 -- 15 Ekim 2019; 16:55:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marineros M kullanıcısına yanıt
    C5 Aircross için 246.000 bandına henüz çıkmanıza gerek yok, Shine paketi ilave donanımsız 235.000'e alabilirsiniz.
    Hyundai Tucson ile C5 Aircross arasında bir ay kadar gidip geldim ama arkada üç bağımsız koltuk nedeniyle C5'te karar kıldım ben mesela.
    Siz de isteğiniz beklentileriniz ne ise ona göre tercih yaparsınız olur biter.
    Her aracın birbirinden üstün ve zayıf tarafları var piyasadaki, sizin görüşünüz farklı olabilir ama bu başlık altında yazan çoğu forumdaşın görüşü Fiyat/Performans açısından an itibarıyla alınabilecek en iyi SUV'cuklardan birinin C5 Aircross olduğu yönünde, ki bir kısmı bu yüzden satın da aldı.
    Belki ileride kronik problemi çıkar hepimiz söveriz o da ayrı konu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marineros

    Dediğim gibi her arabada en az 20 kalem eksik çıkartırım.ben otomotiv ve gemi makineleri okumuş ve her iki sektörde de çalışmış biri olarak yazıyorum.istedin mi çok eksik bulunur.aynı sizin yukarıda bahsi geçen markaların kötü yanlarını yazdığınız gibi.
    Herhangi bir marka fanatikliğim yok baştan belirteyim.son 9 yılda her yıl araba alıp sonraki yıl başka bir marka başka bir modelle değiştirdim.çok şükür halimize.
    Benim takıldığım nokta,kişilerin sahip olduğu malları övüp,başkalarındakini karalama olayları.yoksa yine yukarıda da belirttiğim gibi hiçbiri bizim yerli ürünümüz değil.
    Bizim burada da bir arkadaş var.geçen yıl 3008 aldı öve öve bitiremedi.duydum ki satıp c5 almış.neden sattın diyorum yol sesi geliyordu,motor sesi geliyordu,helezonlar çok sertti falan filan :) c5 i buradaki bazı arkadaşlar gibi övüyordu.lansman günü almış aracı.geçen hafta ne dese beğenirsiniz?aracın içine çok motor sesi geliyor dedi :)) yani anlatmak istediğim tam olarak bu.
    Saygılarımla.
    Bu bizim toplumumuzun ana sorunu. Ata sporu kendi yada arkadasinin kardeşinin malını övmek. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak olan bir toplumun üyesiyiz ne yazık ki. Ve kimse okumayi sevmiyor. Ama herkes işkembeden atıyor.

    Bir vatandaş zamanında Mitsubishi Carisma 1.8 GDI aracımla ilgili arkadaşımla iddia ya girmiş. O araba dizel diye.

    Ben geldim. Tartışıyorlar. Arkadaşım dedi ki. Senin araba ne yakıyor dedi.
    Benzin dedim.

    Yanindaki tip. Yanlış biliyorsun dedi. Bu araba dizel dedi.

    Bende gel depo boş. Benzinle dolduralım. Sen bi depo benzin parasını riske et. Dediğin gibiyse ben motoru yerim en fazla dedim.

    GDI deki DI yi TDI da ki DI sanıyor salak. Keske benzin almaya.yanassaydi. ama yartisti benimle. Yanlis biliyorsun diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marineros

    Kia 4x2 ve 17 jant benzinli olan(hafif şaseli araç)versiyonu.
    İşlerin bu şekilde olması asyalıların avrupadan ziyade abd pazarında etkin olmalarıdır.avrupada köklü rakipleri olduğu için etkin oldukları sahalarda ağırlık gösteriyorlar.
    Asyalılar ABD pazarında etkili değil ki. Hele ki TUCSON ile. Hele ki 4x2 versyonu ile. Japonlar evet. Ama Hyundai ile KİA girmeye çalışıyorlar. Yer edinmeye. Etkin değiller.

    Kore nin hedefi Avrupa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marineros

    Ben önyargılı davranmıyorum.ortalama her yıl araç değiştiren biriyim.o olsun veya bu olsun demiyorum.tek takıldığım nokta insanların başkalarındaki araçları kötüleyip,ellerindekini fütursuzca övmeleri.yoksa alınır satılır,mal sonuçta.
    Bu sözünüz üzerine gerçekten birşey merak ettim.

    Hangi araçları aldınız ve bindiniz. Ve alırken sizi o marka yada modele yönelten neydi. 3-5 örnek vermeniz mümkünmü acaba.

    Yanlış anlamayın. Sadece merak ettim tercihleriniz ve nedenlerini...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gemstoneblue

    Aynen Öyle sizin araç dizelmiydi?

    Alıntıları Göster
    İnşallah dizel olacak hocam. Henüz almadım. Yil sonu yada Ocak da opsyonlu araçlardan almak istiyorum. Allah nasip ederse. Bir mani cikmazsa inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiven1127

    X bir araca 300 bin tl nasil veriyorsunuz iciniz acimiyor mu? Sadece size degilde genel olarak soruyorum
    Ya bu deveyi güdeceksiniz yada bu diyardan gideceksiniz.

    Cevap bu.

    Bu ülkede yaşıyor ve araba almak istiyorsanız vereceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEXUS_07

    Bu bizim toplumumuzun ana sorunu. Ata sporu kendi yada arkadasinin kardeşinin malını övmek. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak olan bir toplumun üyesiyiz ne yazık ki. Ve kimse okumayi sevmiyor. Ama herkes işkembeden atıyor.

    Bir vatandaş zamanında Mitsubishi Carisma 1.8 GDI aracımla ilgili arkadaşımla iddia ya girmiş. O araba dizel diye.

    Ben geldim. Tartışıyorlar. Arkadaşım dedi ki. Senin araba ne yakıyor dedi.
    Benzin dedim.

    Yanindaki tip. Yanlış biliyorsun dedi. Bu araba dizel dedi.

    Bende gel depo boş. Benzinle dolduralım. Sen bi depo benzin parasını riske et. Dediğin gibiyse ben motoru yerim en fazla dedim.

    GDI deki DI yi TDI da ki DI sanıyor salak. Keske benzin almaya.yanassaydi. ama yartisti benimle. Yanlis biliyorsun diye.

    Alıntıları Göster
    gasoline direct injection ilk çıktıgında anlamını arastırmısdım hiç unutmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemstoneblue -- 15 Ekim 2019; 0:49:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEXUS_07

    İnşallah dizel olacak hocam. Henüz almadım. Yil sonu yada Ocak da opsyonlu araçlardan almak istiyorum. Allah nasip ederse. Bir mani cikmazsa inşallah.

    Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada hafta sonu kimse mesaj yazmadı neredeyse. Biden bire akşam bir mesaj trafiği. Ama benim beklentim aracını alan arkadaşların yorum ve paylaşımları olacağı yönünde idi. Ama onlardan ses yok. Ilginç...


    Ya bir köşede "KIYMETLİMİSSSSSSSS..... " diye arabalarını seviyorlar. Yada hafta sonu kimse hiç bir yere gitmedi.
    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gemstoneblue

    gasoline direct injection ilk çıktıgında anlamını arastırmısdım hiç unutmam

    Alıntıları Göster
    Aynen hocam..

    Bilgili adam başka oluyor işte.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gemstoneblue

    Hayırlısı olsun inşallah

    Alıntıları Göster
    Amin. Planım 19 inch jant dışında alabileceğim bütün opsyonları almak. Hatta gücüm yeterse nappa deri de dahil...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEXUS_07

    Bu arada hafta sonu kimse mesaj yazmadı neredeyse. Biden bire akşam bir mesaj trafiği. Ama benim beklentim aracını alan arkadaşların yorum ve paylaşımları olacağı yönünde idi. Ama onlardan ses yok. Ilginç...


    Ya bir köşede "KIYMETLİMİSSSSSSSS..... " diye arabalarını seviyorlar. Yada hafta sonu kimse hiç bir yere gitmedi.
    .
    Edendimisss kıymetlimisss komsunun aracı az önce test ettim de. Şöyle bir yorum yaptı bize test ettirdikleri farklımıydı acaba dedi..neyse çıktık yola dizel sesi sanki biraz yüksek tam emin olmasamda çalışması tuhaf geldi baktıracak bakalım ne diyecekler.amartısorler biraz çok oynak su havuzunda oynar gibi araba gluk gluk ama slalom çaktım bi adet serice güzel cevap verdi keskin virajlarda cevap verdi.biraz korkuyorsun acaba diye ama onun sebebi amortısorlerın çok oynak olması. Ama viraj da sıkıntı yasatmıyor sadece orıantel dansı yaparaktan girdği için hafif korkuyorsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.