Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.426
Cevap
67
Favori
221.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eliot kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, başka mantıklı hiçbir açıklaması yok..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • earbc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız için. Ama bir butonla vb çözülebilirdi. Sanırım Renault dahil bazı Fransız araçlarında benzer durumlar mevcut. Alman ve Japon grubunda ek buton genelde görüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crazyofc1 kullanıcısına yanıt

    aracım shine paket ama bir türlü geri viteste yan aynaların otomatik aşağı yatmasını yapamadım. sanırım sadece deri koltuk olan paketlerde var. ya da özellik olmasına rağmen kapalıdır, açtırılabilir.




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 21 Ekim 2021; 11:35:43 >
  • Merhabalar,


    Salı günü 2021 model Shine paket platin gri galeriden 0 km satın aldım. Ailemizin ikinci araba ihtiyacından dolayı ağırlıklı eşimin kullanacağı bir araba olacka. Kendi arabam B9 kasa Audi A4. Tabii ki kıyaslama vs. yapmayacağım fakat araştırmalarım sonucu sınıfına göre hem hacim olarak hem de yakıt tüketimi olarak en f/p arabanın C3 Shine paket olduğunu düşünüyorum. Gençlik yıllarımda Megane kullanmışlığım var ayriyeten şirket arabalarımızdan clio ve dacia'lardan fransızlara alışkın olduğumu düşünürdüm lakin citroen çok farklı geldi. Sizlerin en şaşırdığınız, beğendiğiniz ve beğenmediğiniz arabanın yönleri nelerdir? Ayriyeten dikkat etmem gereken alışılmışın dışında bir hassasiyet olmalı mıdır araba henüz yeniyken. Kullanım kılavuzu çıkmaması beni online kılavuzlara yönlendirdi. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar herkese  





  • Mr. Shadow kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.. Kullanım kılavuzu flash bellek olarak veriliyor ama Scan My Citroen uygulamasını indirirseniz ona da ihtiyacınız kalmıyor, çok pratik bir uygulama, araçla ilgili her şeyi kolaylıkla görebilirsiniz. Ayrıca My Citroen uygulamasını da indirirseniz aracınızla bağlantı kurduğunda yaptığınız yol, yaktığı yakıt vs. gibi bilgileri bu uygulamada görebilirsiniz. Tabi bu uygulama araçtan ilk veriyi biraz kafasına göre çekiyor, ilk bağlantıyı yaptı mı bir daha sorunsuz çalışıyor, bu ilk bağlantıyı yapması aylar sürebiliyor.
    Bunlar dışında aracın her özelliği güzel :D Manevra kabiliyeti çok başarılı ve neredeyse ihtiyacınız olan tüm güvenlik donanımlarına sahip olması güvende hissettiriyor, kullanması aşırı keyifli.. Sevmediğim özelliklerinden biri yetersiz eşya gözleri, biri de arkada ışık olmaması (B sınıfı için biraz normal ama olsa iyi olurmuş). En sevdiğim özelliği küçük bir suv gibi görünmesi ve yüksek olduğundan kullanırken de öyle hissettirmesi, hep suv sanıyorlar; dışardan gören herkes ayrı bayılıyor, içine giren ayrı, hele kullananların verdiği güzel tepkiler..
    Yakıt tüketimine gelince fabrika verileri 110 1.2 Turbo motor için malesef gerçekleri yansıtmıyor, o konuda beklentiye girmeyin üzülürsünüz. Ne kadar sakin kullansanız bile o değerlere inemiyorsunuz, kaldı ki motor o kadar canlı ki insanın sakin kullanası gelmiyor ;)
    Bir de lastik basınçlarınızı kontrol ettirin, bayiden çok yüksek teslim edilebiliyor, yüksekse normal değerlerine düşürün. Yol tutuşu ve konforu bir hayli etkiliyor bu durum.. Araba taş gibiyken bir anda yumuşuyor basınçları normale düşürünce.
    Araç biraz hassas, gerek boya gerek kullanılan malzeme yönünden. O yüzden dikkatli olmanızda fayda var.. Şimdi burda Fransız kalitesizdir güzellemesi yapmayacağıım tabii, son yıllarda en kaliteli markaların bile kalite algısının bir hayli düştüğünü görüyoruz, sınıfında en uygun fiyata bu kadar dolu bir araç alınca gerisine de katlanıyorsunuz mecburen..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • earbc kullanıcısına yanıt

    Değerli görüşleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Scan My Citroen uygulamasını indirdim fakat ülke bölümünde Türkiye'yi bulamadım. Sizde de aynı sorun olmuş muydu? Eşya gözleri hakkında yorumunuza katılıyorum, telefon için dahi pek kullanışlı bölüm bulamadım. Arka aydınlatma olmamasına ben de şaşırdım ama tolere edilebilir. Biz yüksek duruşundan ve basık olmamasından dolayı tercih sıramızda ilk yere koymuştuk. Gerçekten yüksekliği ve iç hacmi çok fark yaratıyor. Sizin ortalama tüketiminiz kaç? İstanbul'da 7,5 litreleri geçmezse benim için yeterli bir değer olacaktır. Lastik için dikkat edeceğim çok teşekkürler. İç malzeme aksamı plastik ağırlıklı olduğu için ileride trim sesleriyle karşılaşma ihtimalini yüksek buluyorum hele hele ülkemizde ki bozuk yolları düşünürsek.. Fakat yalıtımı, koltuk rahatlığı ve donanım fazlalığını çok beğendim.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Shadow -- 22 Ekim 2021; 13:43:2 >




  • Mr. Shadow kullanıcısına yanıt
    Koltukların konforu zaten tartışılmaz gerçekten ;) Yalıtımı ben de beğeniyorum ama bu konuda eleştirenler de var, segmentine göre çok yerinde bence..
    İstanbulda geçebilir yüksek ihtimal, yazın özellikle klima açıkken 9ların üstüne çıktığı oluyor..
    Benim şu an 7,5-8 seviyelerinde (Sakarya). Kilometre arttıkça düşecek diyorlar bakalım. Bir de sürekli kısa mesafe kullanmak da etkili tabi..
    Uygulamayı ilk indirdiğimde nasıldı hatırlamıyorum ama şimdi siz söyleyince baktım da yeni telefonumda uygulama açılmadı tekrar indirdim ve dediğiniz gibi Türkiye yok. Şöyle yaptım; öncelikle Hollandayı seçtim ve onun kitapçığını indirdi. Sonra sol üst köşede menü dil seçeneğinden Türkçeyi seçtiğimde, Türkçe kitapçığı indirdi, şu an Türkçe.. İsterseniz İngilizce olması için İngiltere gibi bir ülke seçin sonra dili değiştirirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • + olarak yolcu koltuklarinin üzerinde el tutma yerleri yok 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • earbc kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler  

  • Merhaba. Herkese hayırlı sürüşler keyifli yolculuklar diliyorum.
    10k kapora ödedim Kasım ortası gibi aracı Çorum karataş bayiisinden teslim alacağım.

    Park sensörü çok dandik olduğunu söyledi bayi. Park sensoru yerine cam filmi verdiler.
    Eşim park sensörüne çok ihtiyaç duyuyor. Sizce bayiiden mi alayım yoksa sonradan kendim mi takayim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • earbc kullanıcısına yanıt
    MY citröen nasıl çalışıyor hocam feel bold'da oluyor mu ben bağladım bluetooth ile ama my citröende hiçbir veri yok.Feel Bold'da belkide yoktur gerçi.
    Yakıt tüketimi konusunda sonuna kadar katılıyorum motor gerçekten güzel atık bir araç fakat ben yakıt tüketimini 11 litre altına düşüremedim.Sabah ama 2,5 km lik yolu 20 dk'da gidiyorum tabi o şekilde hesap edin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    park sensoru dediğiniz kamera sanırım ben gps'li 360 g500h aldım ön arka kamera aldım işimi görüyor.Araç kullanırken ekrandan arkayı görmek çok iyi oluyor biri var mı yok mu birde geniş açı aynadan daha iyi valla :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Olur ama dediğim gibi uygulama biraz sıkıntılı, ben de aracı ilk aldığımda aylarca ne yaptımsa bağlanamadım. Bir gün ansızın yeni güzergahlar var diye bir bildirim geldi telefonuma, araçta bile değildim. O günden beri sürekli bağlanıyor.
    Uygulamanın güncel olduğundan, bluetooth ve mobil verinizin açık olduğuna emin olun, araca bluetooth ile bağlanmış ve tüm izinleri vermiş olmalısınız. Aracı çalıştırın ve uygulamayı açın, anasayfada birkaç kere aşağı çekerek sayfayı yenileyin, üstte yeşil olarak Araca Bağlı yazmalı.. Bazen kabloyu takıp o şekilde de denedim, telefona izin için bildirim geliyordu izin veriyordum, uygulama açılıyordu ama citroen logosunda takılı kalıyordu herhangi bir veri aktarımı olmuyordu. Şimdi de arada bildirime izin verdiğimde logoda takılı kalıyor, uygulamayı kapatıp tekrar açıyorum ve bağlanıyor.
    Uygulama açılmasa bile güzergah bilgileri illaki geliyor sonradan, yeter ki bluetoothla araca bağlanmış olun ve mobil veriniz açık olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Herkese merhaba ilk yıl bakımı yapan var mı? Ne kadar ücret ödediniz acaba ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk bakıma 3900 km kaldı sabrederseniz söylerim. Yok geç olur derseniz de siz bana söyler misiniz? 😅😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 2 hafta içinde yaptıracağım bakalım ne tutacak

  • Sıfır manuel için kapora verdim ama 165-170 civarı bir fiyattan alabileceğime inancım yok  

  • geçmiş olsun arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brc3 B kullanıcısına yanıt
    Sizden bi fiyat alırım da sıkıştırırm diye düşündüm ama beni beni makus talihimle başbaşa bıraktınız:):): 1300 yapıştırdılar . Teşekkür edip çıktım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.