Şimdi Ara

Yeni Cikan Nokia N82'de TOMTOM Kullanabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuda oldukca tecrubesiz ve konu hakkinda hic bir deneyimim yok arkadaslar. Forumda bir arkadasin oldukca detayli Nokia E90 incelemesinde TomTom'un nokia'nın tümleşik GPS alıcılarını desteklemedigini bahsetmis. N82'de hangi gps chipseti kullaniliyor bilmiyorum ama yuksek ihtimal N95'de kullanilan yavas, verimsiz olan Texas Instruments, Navilink chip'ini kullanmislardir diye dusunuyorum.

    N82; Symbian OS v9.2, S60 3rd Edition (Feature Pack 1) isletim systemi kullaniyor. Nokia bu cihazinda Texas Instruments, Navilink chip kullanilmissa sayet bu chip ve isletim systemi ile TOMTOM'u bu telefonda kullanabilirmiyim? Nokia ulkemizde piyasaya cikmak uzere olan N82'de sitesinde hangi gps chip'ini kullandigini belirtmemis ama tahminimce N95'de kullandiklari Texas Instruments Navilink chip'ini kullandilar.

    Duyduguma gore TomTom icin bir tane Türkiye haritası varmis ve onunda 1.55 GB civarinda bir boyutu varmis! Bu kadar devasa boyutlu bir haritayi indirmek ve telefonun memory kartina bu 1.55Gb'lik devasa harita dosyasini illaki hepsini kopyalamak zorundamiyiz? (Kucuk boyutlu bir TR haritası olsa cok iyi olurmus) Kisaca ufak boyutlu ve icinde en guncel İstanbul-Ankara-İzmir haritalarinin bulundugu bir harita varmidir? Varsa bu haritayi nokia'nin tumlesik gps alicisinda TOMTOM ile birlikte kullanabilirmiyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 21 Kasım 2007; 23:06:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.