Şimdi Ara

YENİ ÇALIŞMA STRATEJİM [FİKİR VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar beyler. Hepinize kolay gelsin.

    Ben @Bar Filozofu nickli arkadasınızım,o hesabı forum çok vakit yiyor diye gecici olarak kapttım ve 1-2 gündür aklımda yeni bir yol haritası var ve akıl danışayım dedim.
    Siparis verdiğim kitaplarım bugun geldi arkadaslar. Sıfırdan baslıyorum diyebilirim ancak çok hızlı bir şekilde calısarak ygs-lys fen'i mat1 i geometrinin çoğunluğunu(analitik haric) 20,maksimum 25 günde bitirmeyi planlıyorum. Delirmiş bu,csb,zebani,huri vs vs demeden bi okuyun arkadaslar..

    Nasıl bitiricem tonlarca konuyu?
    MEZUNUM,DERSHANEYE GİTMİYORUM,BELLİ BİR TEMELİM VAR VE EN ÖNEMLİSİ AZİM.

    Arkadaslar daha önce bitirmiştim konuları ancak netlerimde istediğim artış olmayınca tekrardan basa aldım ve bitmek üzere yine. Anlayacağınız konu çalışmıcam artık.
    Matematik 1 de Kesir problemlerindeyim
    Lys biyolojide Hücre bölünmeleri
    Lys Fizik Manyetizma
    Lys Kimya Elektrokimya
    Matematik 2 Baslamadım
    Geometri Eşkenar üçgen ( bu derse o kadar çok çalışmadım )

    Genel olarak böyle arkadaslar. Yarın matematik 2 ye baslıyorum,polinomdan girecem :)) Günlük çalışma saatimi 13-15 saate çıkarmayı planlıyorum,halihazırda 10 saat fln çalışıyorum. Ders çalışmaktan sıkılmıyorum artık,çünkü geleceğimi inşa ediyorum ben nasıl sıkılayım?

    Sizlerden isteğim;tam olarak ifade edemediğim bu yol haritasının olabilitesi nedir? Önerilerinizi,her türlü çalışma stilini falan söyleyebilirsiniz. Bu gece bu hesabıda kapatıcam. Tamamen derse yogunlasıp ygs için kalan 95 günü en verimli şekilde geciricem inşallah.

    Bu arada arkadaslar ders calısırken not tutamıyorum,yazmak ölüm gibi geliyor Bu konuda ne yapabilirim? Tekrar etmek istediğimde açıpta konu anlatımı amele gibi okumam ek akıl karı değil herhalde?

    Evet herkesten fikir,öneri bekliyorum arkadaslar,teşekkürler hepinize iyi çalışmalar.. Allah emeklerimizi karsılıksız bırakmayacak inşallah

    Edit: @Hellolef bi ara whatsapp bak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtB44 -- 17 Aralık 2013; 22:37:39 >







  • UP
  • foruma hesabı kapatsanız bile en fazla 1,2 gün girmeyip yeni hesap açmanız zaten neden netlerinizde istediğiniz artışın olmadığını açıklıyor.
  • Seni de özeleyecez filozof :D hakkını helal et ama şu yazma işini ben de pek sevmesem de mecburen yapıyorum çünkü yararlı bi yöntem rahat rahat bitirirsin konuları inş. hedefine de ulaşırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxlunch

    foruma hesabı kapatsanız bile en fazla 1,2 gün girmeyip yeni hesap açmanız zaten neden netlerinizde istediğiniz artışın olmadığını açıklıyor.

    Dostum bu konuyu açmak için girdim foruma :) İnşallah olucak sene sonu editlicem mesajı. Söylediğinde haklısın :) Varsa bi önerin fikrin esirgeme lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FBaran7

    Seni de özeleyecez filozof :D hakkını helal et ama şu yazma işini ben de pek sevmesem de mecburen yapıyorum çünkü yararlı bi yöntem rahat rahat bitirirsin konuları inş. hedefine de ulaşırsın

    Tek çare galiba not çıkarma Az bekleyelim belki daha yaratıcı arkadaslar cıkar
  • ''çünkü geleceğimi inşa ediyorum ben nasıl sıkılayım''yazdığınız bu kısmı düşünün ve forum vs bağımlılık yapan,kafanızı meşgul eden şeyleri bırakın bence tamamen hedefinize konsantre olun. netleriniz artacaktır.

    umarım kalan 95 gün sizin için süper geçer,hayırlı geceler :)
  • Kaç net yapıyosun şimdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mah2352

    Kaç net yapıyosun şimdi?

    80 civarı
  • 10saat çalışıp 80 net yapiyorsan zekanda sıkıntı var yada max 1 saat verimle çalışıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Consciousness

    10saat çalışıp 80 net yapiyorsan zekanda sıkıntı var yada max 1 saat verimle çalışıyorsun

    zekamda bi sorun yok çok şükür. verim konusu biraz sıkıntıydı calısma süremi son zamanlarda artırdım. yani sene basından beri 10 saat değil. tam ifade edememişim
  • Ben not çıkardım zamanında konularım bitmiş durumda ama şimdi de önemli gelen bir not okuyunca fotoğrafını çekiveriyorum. Telefonda ufak tefek notlar depoluyorum kendimce.
  • Analitik hariç demişsin. Analitiği mantığıyla öğrenmek 1 gününü bile almaz. Gözde büyütülmemesi gereken bir konu hatta garanti bir konu. Analitikten soru kaçmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • not tutma konusunda ben de sıkıntı yaşıyorum cep kitaplar işini görücektir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.