Şimdi Ara

Yeni Apple Watch modelleri ve watchOS 7'ye dair önemli bilgiler paylaşıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    ah be cahil kardesim benim zaten apple watchda güç tasarrufu modu var hatta şarj %3 e düştüğü zaman otomatik açılıyor ve 2 gün boyunca o şekilde gidebiliyor bu modda sadece saati gösteriyor ayrıyetten pil konusuna gelince 2 yıldır aralıksız kullanıyorum bundan önce watch 3 kullandım onun pil ömrü baya güzeldi 3 gün gidiyordu zaten her gece telefonumu şarja takıyorum yıllardır şimdi saati de takıyorum max 10 snmi alıyor cok zahmetli bi iş değil yani uyutken saati köşeye bırakcağına kücük standının üstüne bırakıyorsun şarj oluyor bu kadar kolay internetten duyduğun her seye inanma benden sana bi tavsiye ve bilmediğin konularda konuşma okey?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crimeboss kullanıcısına yanıt
    Siz saatin batarya kullanım döngüsüne alışmışsınız ve kendi hayatınıza uydurmuşsunuz. Yoğun da kullanmıyorsunuz sanırım. Burada memnunsanız güzel. Ancak yıl 2020 ve bu zamanda kullandığımız cihazların artık bizi şarj aletlerine bağlamayarak biraz özgürleştirmesi lazım. Telefonlarda Apple batarya sürelerini zaman içinde oldukça iyileştirdi, saatlerde de aynısını bekliyorum artık. Ayrı bir güç tasarruf modundan bahsetmiyorum, benim saatim de o moda alındığında 80 gün gidiyor. Benim bahsettiğim anlık tüketim. Kullanıcı saati sürekli kullanmaz. Arama geldiğinde cevaplar ya da arar, ihtiyacı olduğunda bir uygulama açar ilgili veriye ulaşır ya da amacı gerçekleştirir vs. Bundan sonrası saat saati gösterse bile aktif kullanımda değildir. Saatlerin bu esnadaki güç tüketimi henüz çok fazla. Bunu azaltmaya yönelik bir şey bekliyorum ben. Aktif çalışan mikrofon ve ilgili dsp devreleri var ama onlarda da geliştirebilecekleri noktalar var. Hani o bahsettiğiniz güç tasarruf moduna girmeden cihaz kendi tüketimini ihtiyaca göre düşürüp tasarruf edebilmeli. Zaten yapıyor ama sen koskoca Apple'sın, yapabileceğinin en iyisi bu değil...
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Çok sabırlısınız helal olsun.

    Saate gelecek olursam dediğiniz çok mantıklı. Belli bir yüzdeye düşünce bizim belirlediğimiz özellikleri otomatik kapatabilmeli ki şarjı daha uzun gitsin. Hergün saati şarja takmak uğraştırmaz belki ama dediğiniz gibi yıl 2020 niye takalım ki. Bir de uyku takibi yapsın diye alınan saatleri gece kolumuzdan çıkarırsak ne anlamı kalır. (Apple'da henüz yok ama geleceği söyleniyor.)

    Apple Watch kullanıyorum 3 gün gidiyor, aktif kullanırsam iki gün çok rahat gidiyor. (Antrenman açmıyorum, yoksa GPS kullandığı için su gibi gidiyor.) Ama yine de az. En az bir hafta gitmeli. Şarj süresi de çok uzun, zaten küçücük pili var 2 saat şarj nedir? Telefon daha kısa sürede şarj oluyor içindeki pil kat kat büyük.

    Sonuç itibariyle sizinde dediğiniz gibi, giyilebilir cihazlarda maalesef bu zamana yakışmayan pil süreleri var. Geliştirilmesi şart.
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    Batarya küçük, ürettiği akım da küçük, şarj olduğu akım da. Şarj süresini ne kadar kısaltabilirler bilmem ama dayanma süresini uzatsalar yine çok iyi olur.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Akımın küçük olduğunu zannetmiyorum, yeni çıkaracakları kablosuz şarj cihazı yanlış hatırlamıyorsam saat normalden daha fazla akım çektiği için ısınıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 12 Nisan 2020; 4:56:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tasarimini yuvarlak yapip en az 7 gun giden Pili olsa alirim. Bu sekliyle kesinlikle almam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.