Şimdi Ara

Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi!



    Yeni 2022 Opel Astra ile ilgili söylentiler yerini resmi bilgilere bırakmaya başladı. Opel, yeni Astra'nın iç ve dış tasarımı hakkında ipuçları veren ilk görselleri "elektriklenme" başlığıyla paylaştı.



    Yeni Opel Astra iç ve dış tasarım



    Paylaşılan ipuçlarına göre yeni 2022 Opel Astra da markanın "Opel Vizor" tasarımı kapsamında yeni bir yüze kavuşacak. Hatırlanacak olursa, logo ve farların tek bir çerçeve içerisinde ele alındığı bu siyah paneli ilk kez yeni Mokka'da görmüştük. Bu doğrultuda IntelliLux LED matrix farlar da yeni nesil Astra'nın özellikleri arasında olacaktır.



    Öte yandan, görselin birinde yeni 2022 Astra'nın yan ayna kapakları ve A sütununun siyah renkte olduğunu görüyoruz. Bu da gösteriyor ki müşteriler kompakt hatchback'te siyah ve diğer gövde renkleriyle kontrast oluşturabilecek.



    Ayrıca Bkz.Yeni 2022 Opel Astra tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri



    Yeni 2022 Opel Astra'nın iç mekanında da sürücü odaklı bir yerleşim olacağını görüyoruz. Yeni nesil Pure Panel adı verilen, bitişik dijital gösterge ve multimedya ekranlarından oluşan panel göze çarpıyor. Opel, konsolda fiziksel düğme kullanımını azalttıklarını belirtiyor. Öte yandan merkezdeki ekranın altında bulunan piyano tuşu benzeri yerleşime sahip düğmeler de oldukça şık görünüyor. Bunun yanı sıra ergonomik koltuklar ve yeni direksiyon da 2022 Astra'nın özellikleri arasında yer alacak.



    Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi!



    Yeni Astra, Peugeot 308 gibi modellerde kullanılan EMP2 platformu üzerine inşa edilecek. Opel, yeni nesilde hatchback ve station wagon gövde tiplerinin bulunacağını onayladı. Motor seçenekleri henüz açıklanmış değil fakat dizel ve benzinli ünitelerin yanı sıra elektrik destekli seçenekler de göreceğimizi biliyoruz. Bu destek muhtemelen PHEV yani şarj edilebilir hibrit olarak karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra 296 beygirlik, dört tekerlekten çekişli bir PHEV versiyon da söylentiler arasında.



    Opel CEO'su Michael Lohscheller, "Yeni Astra, kompakt modelimizin 30 yıllık tarihinde heyecan verici yeni bir sayfa açacak" şeklinde konuştu. Yeni Astra, şirketin Almanya'daki Russelsheim fabrikasında üretilecek.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi!
    Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi!
    Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi!
    Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi!








  • Şu anki hali bile ölü derken, Astra sedan makyajlanmadı, hatchback ise bir makyaj geçirmişti ve gayet şıktı genel olarak. Golf yeni makyaj gördü, Civic, focus makyaj geçirdi. Astra geç kalmış değil ama klasik ve sade bir tasarımı sevenler tercih ediyordu. Ve rip yazması gayet doğru bir yerinde kullanım. Kendinizle çelişiyorsunuz
    2009 yılında tanıtılan Astra J kasada zirveyi gördü bence. 12 yıl olmuş çıkalı ama hala iç ve dış tasarımını bir çok kendi segmenti araca değişmem.Bir sonraki kasanın da modern çizgileri vardı evet ama o kaslı spor J kasadan sonra çok sönük, çok ufak kalmıştı bana göre. PSA gruba dahil olmasıyla Opel zaten bitti gözümde. Her zaman yaptıkları gibi satın aldıkları marka soykırımını Opel'de de çoktan başlattılar malesef.
  • PSA ya geçtikten sonra, rip astra

  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Astranın şu anki hali bile ölüyken, corsanın psa ile nasıl değişim yaşadığını görmüşken RIP Astra yazmak da değişik bir kafa olsa gerek. Boş yapmaya devam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni Mokka nasıl olacağı konusunda fikir verebilir.

    Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi!
  • Alman, İtalyan, Amerikan, Hollandalı ortaya karışık bir şey çıkar artık Yeni 2022 Opel Astra'nın tasarımından ilk ipuçları geldi! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 8 Haziran 2021; 20:2:59 >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Şu anki hali bile ölü derken, Astra sedan makyajlanmadı, hatchback ise bir makyaj geçirmişti ve gayet şıktı genel olarak. Golf yeni makyaj gördü, Civic, focus makyaj geçirdi. Astra geç kalmış değil ama klasik ve sade bir tasarımı sevenler tercih ediyordu. Ve rip yazması gayet doğru bir yerinde kullanım. Kendinizle çelişiyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında o bir pejo...

  • Corsa F gibi kronik PSA sorunlarıyla gelecektir bu da. Cicili bicili araç yapıyorlar, kabul. Ama Fransız arabası olacak. Belki kendine yeni bir pazar oluşturacak, ama eskilerin "astra yolda bırakmaz" lafı, eskide kaldı.

    Bilmem anlatabildim mi?

  • | OMG! | kullanıcısına yanıt
    Doğru, güzelim Opel ne yazık ki PSA çizgisine gelmiş bile yeni Corsa ile. Bir hanım kardeşim yeni Corsa’lar dan almış, multimedya sorunlarıyla uğraşıyor kaç zamandır, kendi kendine dil değiştiriyormuş, araba değil sanki yeminli tercüman aldım diyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gorsel chevrolet camaro degilmi ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astra yolda birakmaz mi 1.4t o kadar rezil bi motordu ki sandik motor takila takila bi hal oldu servisler ya piston kirdi ya motor blogu catladi, rezil opel en azindan adam oldu son 2 yildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de 0 araba almak cesaret ister 1 sana 2 Devlet e. Dolar da hergün %2 artıyor cabası. Eshek gibi çalış 30 yıl 1 araba ya

  • Yeni 308e bak, yeni mokkanın tasarımını üstünde hayal etmeye çalış. Oldu bitti işte..

  • Güzelim model sonunda saçma sapan, kullanıcısına çileden başka bi şey katmayan motorlardan kurtulup adam akıllı seçeneklere kavuşacak.

  • opelin yaptığı en iyi araba çok net astra f serisidir. Bundan sonra gelenlerin oyuncaktan farkı yok

  • Nedense camaro havası aldım.

  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    aynen bende ilk görüşte bayağı benzettim camaroya

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Keşke motorları da görünüşleri kadar sağlam olsa , bir süre sonra arızalar peş peşe geliyor.

  • Pejo logolu astra olmuş, hayır markayı satın al ama bu kadarda diğer markaya benzetme. Ana karakter olarak astra karakteri kalmalıydı. Araba güzel ama astra imajının içine etmişler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gayet güzel görünüyor umarım sade bir tasarım olmuştur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.