Şimdi Ara

Yeni 2022 Honda Civic Type R'ın kamuflajlı fotoğrafları paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni 2022 Honda Civic Type R'ın kamuflajlı fotoğrafları paylaşıldı



    Yeni Honda Civic Sedan ve Hatchback modellerini geçtiğimiz aylarda gördük. Sahne ışıkları şimdi de ailenin performanslı üyesi yeni 2022 Honda Civic Type R için hazırlanıyor. Gelişimini sürdüren model, Nürburgring testleri öncesi kameralara poz verdi.



    Yeni 2022 Honda Civic Type R'da koyu renkli büyük jantlar, kırmızı renkli Brembo kaliperler ve Michelin Pilot Sport 4 lastikler dikkat çekiyor. Performanslı modelin gövdesi kamuflajla gizlenmiş ancak ön bölümdeki panjur ve merkez hava girişinin standart modele göre farklı detaylara sahip olduğunu görebiliyoruz. Öte yandan tamponun kenarlarında da gerçek hava girişlerine yer verilmiş olması muhtemel.



    Ayrıca Bkz.Toyota’nın küresel üretimi çip krizi sebebiyle %16 düştü



    Yeni Civic Type R'ın tasarımının selefine göre daha sade olduğu aşikar. Arkaya doğru devam ettiğimizde marşpiyel ekleri göze çarpıyor. Küçük entegra bagaj spoylerinin üzerinde büyük kanat da yerini almış. Üçlü egzoz seti merkezdeki yerini korumuş, ancak artık ortadaki çıkış diğer ikisine göre daha büyük. Bunun yanı sıra tampon kenarlarındaki dikey hava kanalları ve yeni difüzör de dikkat çeken tasarım unsurları arasında.



    Yeni 2022 Honda Civic Type R'ın kamuflajlı fotoğrafları paylaşıldı



    Type R'ın teknik detayları henüz belli değil. Çıkan söylentiler arasında 400 beygir güç sunan hibrit ünite ve dört tekerlekten çekiş düzeni bile var. Öte yandan önden çekiş düzeninin devam etmesi ve mevcut 2.0 litre turbo motorun daha fazla güç sunacak biçimde güncellenmesi ise daha olası bir seçenek. Ayrıca motorun manuel şanzımanla eşlenmesini bekliyoruz.



    Honda, yeni modelin şimdiye kadarki en performanslı Type R olacağını belirtiyor. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.









  • Pek hb gibi durmayan bir model olmuştu zaten. Şuan için pek sevemedim bu hb tasarımı. Şu fotoğraflara göre bir type-r için çok sade. Bakalım motor özellikleri ne olacak. Ringde bir rekor daha çok tatlı olur.

  • Önü nissan r34

  • honda ne kadar çok kasa değiştiriyor.
    2-3 senede hemen kasa eskiyor.

  • Honda 5 yılda bir kasa değiştirir..2 seneden sonrada makyajlanır..

  • Dört çeker söylentisi ilginçmiş. O değil de insan merak ediyor, acaba elimiz ayağımız tutarken insani bir vergi sistemi görür de 2 litrelik bir arabaya binebilir miyiz acaba?

  • Hothach’in öncüsü ve referansı GTI’ a erişemeyenler için ekonomik yollu olması hasebiyle Type-r bir alternatif olabilir.

    Fakat megane rs’i de unutmamak gerek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.