Şimdi Ara

Yeni (2018) Honda Forza 250 (ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chetaq Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
8
Favori
35.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de geçen sene nmax 155 almıştım daha 350 km. yaptım onu satıp 2021 honda forza almayı düşünüyorum, bayilere gelmeye başlamış fakat çantalı olanların fiyatlar biraz fazla geldi, aradaki farka değer mi bilemedim.

    Tabi bunun yanında kafama takılan konular da bulunduğum yerde yetkili servis yok en yakını 250 km, herhangi bir sorun olursa nasıl götürüp getireyim diyorum, bir de diğerine göre ağırlık olarak 50 kg. daha fazla devirme sorunu yaşar mıyım diye de düşünüyorum, malum bunun sinyalleri de aynalarında masrafı çok olur. Yani karar veremedim bir türlü.

  • cozali C kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Bende 2019 Nmax 125 ve 2019 Forza 250 var.


    Nmax ş.içinde çok pratik ve ekonomik, seri, Forza da ş.içinde boyuna göre çok dengeli ve kıvrak ama Nmax'ten sonra biraz daha açık yollarda farkını ortaya koyan çok konforlu bir model.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerce

    Merhaba.


    Bende 2019 Nmax 125 ve 2019 Forza 250 var.


    Nmax ş.içinde çok pratik ve ekonomik, seri, Forza da ş.içinde boyuna göre çok dengeli ve kıvrak ama Nmax'ten sonra biraz daha açık yollarda farkını ortaya koyan çok konforlu bir model.

    Benim bulunduğum yer yazın Kapadokya şehir içinde neredeyse hiç kullanmıyorum, genelde çevre gezileri yapıyorum, bu durumda forza daha uygun olur sanırım, konforlu olması da benim için iyi olur, nmax da olmayan özellikleri hoşuma gitti, fakat sıfırının fiyatları biraz fazla geldi. Tanıdığım bayiye gelirse takas yapıp fark vereyim diyorum.

  • cozali C kullanıcısına yanıt

    Forza uzun yolda Nmax'e göre ciddi şekilde oturaklı ve rahat bir model. Bayiler genelde takasa çok düşük değer biçiyorlar acelesi yoksa elden satıp Forza bakın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerce

    Forza uzun yolda Nmax'e göre ciddi şekilde oturaklı ve rahat bir model. Bayiler genelde takasa çok düşük değer biçiyorlar acelesi yoksa elden satıp Forza bakın.

    Forza'yı geçen sene nmax almadan düşünüyordum ama bu çevrede gideceğim en uzak mesafe 40-50 km. diye gerek yok demiştim şimdi keşke o zaman alsaydım diyorum, hele de sıfır km nmax ile yaşadığım tatsızlıktan sonra (daha 130. km de marşa basınca gaz vermeden çalışmaz oldu kışın 5 ay kullanmadım kendi kendine düzeldi, şimdi de 250 km. de arıza ışığı yanıyor nedir anlamadım bir arıza da görünmüyor ama)

    Takas olayından zararlı çıkacaksam vazgeçeyim o zaman. Zaten arıza ışığından dolayı aldığım bayide servise girecek mecburen sonra da onlar mı satar ben mi satarım artık acelesi de yok şimdilik.

    Fakat forza'nın fiyatları biraz fazla geldi özellikle çantalı olanlara 62-65 arası istiyorlar, tanıdığım bayiye gelince çantasız 55-56 derlerse alırım zaten haber verecekler bekliyorum bakalım.





  • peynir ekmek gibi satıyor meret

    yok hiç bir bayide

  • arkadaşlar 2020 model honda forza'm satılıktır.

  • Arkadaşlar 2019 Forza arka çantalı kazasız çiziksiz satılıktır. ilgilenenler için bilgi..

  • Donanım Haber'e uğramayalı amma zaman geçmiş...
  • Merhaba,

    forza için psikolojik sınır olan km değeri nedir?

    Bütçemden dolayı 30-40 bin km arasındaki forzalara bakabiliyorum.

    Sizce 1-2 yaşındaki pcx yerine, 4 yaşındaki 30k üzeri kmde forza daha mantıklı olurmu?

  • ES3NT kullanıcısına yanıt

    25 kadar bayıden 0 motor aldım


    4 pcx 3 forza sahıbı olmus bırı olarak soyleyeım..psıkolojık sınırı bılmem ama forzaya bındınmı pcx bınmek ıstemezsın


    evın 2, motoru olarak. 2014 -2020 arası 4 pcx aldım 2020 den berıde forza kulanıyorum


    hatta soyle bır sey solım. 2020 yılında bayıden pcx almıstım teslım alırken o anda bayıde 2, el forza gordum . o zamnalar cok bılınmıyordu bı tur attım bu ne ya dedım bırı tofas bırı mercedes ..sıfır forza o anda bayıde yoktu hemen sıparıs verdım 1 ay sonra forza aldım


    pcxde cok ıyı motor ama surus keyfı dengesı yol tutusu uzun yol forza bambaska sevıyede


    acemı isen b ehlıyetın varsa kısa mesafe ve yakıt için ıse pcx .. tecrubeli ıyı bır motor surucu isen A2 ehlıyetın varsa guven keyıf konfor surat denge yol tutusu uzun yol seyahatı her turlu forza.... forza sehır ıcındede cok guzel... tecrubelıysen tabı .. motor buyuk olsada pcxden kullanımı daha kolay cok daha pratık


    sehırler arası veya aılcek bır yere gıdılmedıgı haric evın 2 arabası nısandan kasıma kadar toplam 2000 km yapmaz garajda ole mahzun mahzun beklerler :)


    kısaca motor candır ısletme malıyetı yok park derdı yok trafıke takılmak yok zaman kaybı yok havalar bıraz ısansada motorları cıkarsam dıye her yıl nısan ayını dort gozle beklerım :)





  • Eudo E kullanıcısına yanıt

    Öncelikle cevap için teşekkür ederim.


    Bugün 3 tane pcx için farklı satıcılarla canlı görüştüm. 2023 model sıfır ayarında aletlere 180-190 arası fiyat çekiyorlar. Temelde bana mantıksız gelen burası. 10-20 daha koyup 3-4 yaşında forza daha mantıklı geliyor bana.

    2 motor arasındaki farkı kullanıp test etme imkanım oldu. Söylediklerinize katılıyorum. a2 ehliyetim var fakat 125cc üstü tecrübem yok. Üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum. şehir içi normal araç gibi aralara girmeden kullanırsam problem çıkmaz gibi geliyor. 170cm boyumdan dolayı biraz ağır geliyor sadece. Parmak üstünde durabiliyorum.

    Birkaç güne tercihim belli olur, hayırlısı artık...

  • ES3NT kullanıcısına yanıt

    kendım alacak olsam su anda 180-190 pcx alacagıma gıder voge sr1 alırım tcs var on arka abs var performansları aynı .. aralarında 70-80 bın gıbıde fark var..

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.