Şimdi Ara

YemekSepeti tarzında siteniz olsun ister misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SİPARİŞ SCRİPTİ NEDİR ?
    Arkadaşlar öncelikle merhaba, kısa bir süre önce kendime yemeksepeti.com muadili bir iş kurmuştum.Bu işi kendi memleketim ve o dönem yaşadığım yer olan Antakya'da yürütmekteydim.6 ay kadar başarılı bir şekilde işlettim fakat sonra il değişikliği nedeniyle ofisimi kapatıp taşınmak zorunda kaldım.
    Yemeksepeti dediğimde az çok kafanızda bir şeyler canlandığına eminim.Ama biraz bahsetmek gerekirse bir ilin ya da ilçenin (ülke çapında birden fazla iller veya ilçelerde olabilir) kafe ve restaurantlarıyla anlaşarak kullanıcıların internet üzerinden seçtikleri siparişleri bu kafe ve restaurantlara ileterek para kazandıran Türkiye'de yapılmış en çok yatırım alan ve karşılıklı kazanç sağlayan internetten sipariş modeli projesidir.
    Türkiye'nin en çok kazanan internet firmalarından biri olan yemeksepeti'nin işleyişini daha önce duymuş, çalışma politikalarını az çok biliyorsunuzdur.
    Ben bu iş kolunu Neyiyek.com adı altında Hatay/Antakya'da yaklaşık 6 ay başarılı bir şekilde işlettim.33 Restaurantla antlaşma yaptım ve yerel halk tarafından yavaş yavaş kulakta kulağa yayılan ve bilinen bir marka haline getirdim.Bu süreçte arayüz,yazılım ve yönetim paneli konusunda yapılabilecek bütün iyileştirmeleri neredeyse her gün geliştirdim ve geliştirmeye de devam etmekteyim.Ben bu işe ilk kolları sıvadığımda planım yemeksepeti'nin bayilik vermemesinden dolayı yemeksepetinin yatırım yapmaya değer bulmadığı illerdeki (ilçe veya ülkeler de diyebiliriz) insanlara yardımcı olabilecek yeterli bilgi ve birikim sahibi olup, benim gibi girişimcilerin yatırım yapabilmelerini sağlayabilmekti.Nitekim artık script satışı yapmak için gerekli donanıma ve altyapıya sahibim dediğim zamanlarda scriptimin ilk sürümünü zaten piyasaya sürmüş ve fazlasıyla ilgi kazanmıştım.
    Daha önce satışa sunduğum ve büyük beğeniyle karşılanan bu yemeksepeti clone scriptinin, ufak tefek eksikliklerini tamamlayıp,mobil tasarım seçeneğiyle onlarca yeni özellikler ekleyerek hazır hale getirdiğim neredeyse kusursuz, güncel sürümünün satışı için gerekli tüm şartlar uygun şekilde satışa hazır.
    Biraz uzun bir yazı okuduğunuzun farkındayım fakat biraz sabırla tüm yazıyı okursanız burada yazdıklarımın ve vaadettiklerimin aslında tüm pastanın 1/10 'u bile olmadığını göreceksiniz.

    İZLEYEBİLECEĞİNİZ KÂR POLİTİKALARI
    1-Yazılımı kullanmak istediğiniz il ya da ilçedeki cafe ve restaurantlarla anlaşarak belli bir kâr komisyonu karşılığında sisteminizde yer almalarını sağlayabilirsiniz.Bulunduğunuz il/ilçedeki bu iş kolunun eksikliğine göre bu komisyonun oranını %20'lere hatta %30 'lara kadar çekebilirsiniz ( Yemeksepeti bulunduğu illerde tekel firma olduğundan dolayı kâr komisyonu %10-%30 arası civarındadır )
    2- Yazılımı kullanmak istediğiniz il ya da ilçede (ülke veya çoklu illerde) öncelikle biraz reklam yaptıktan sonra, cafe ve restaurantlarla görüşüp günlük sabit 1 tl karşılığında bu sistemde yer almalarını sağlayarak sabit bir kazanç elde edebilirsiniz.

    KULLANIM ALANLARI
    Yazının başındaki anlattıklarımı okuduğunuzda bu yazılımın tamamen yemeksepeti benzeri bir script olduğunu düşünebilirsiniz.Bu fikri kafanızdan tamamen atmanızı istiyorum.Son yaptığım güncellemeler ve tamamladığım eksikliklerle, bu yazılımı cafe ve restaurant ağı olarak kullanmak yalnızca isteğe bağlı bir seçenek olacaktır.
    Aklıma ilk gelen bu modeli uygulayabileceğiniz iş kolları şunlar.
    • Restaurant ve cafeler
    • Tüp satım ağları
    • Evden eve nakliyat firmaları
    • Halı yıkama şirketleri
    • Damacana Su satım ağları
    • Arçelik, Beko, Vestel gibi yetkili servis ağları
    • Haşere ilaçlama ağları
    • Pastaneler veya tatlıcılar
    • Manav veya kasaplar
    • Küçük ölçekli marketler (bakkallar, süper marketler gibi)
    • Kırtasiyeler
    • Antikacılar veya ikinci el alım satım yapan esnaflar

    ALTERNATİF MALİYETLER
    Satışa sunduğum Sipariş Scripti isimli bu php altyapısı için fayda-maliyet hesabı yapmak isteyebilirsiniz.Gidip yazılım şirketleri ile görüşebilir ya da bu işlerin ne kadara malolacağı hakkında fikir sahibi olacak kadar internet piyasasına hakim olabilirsiniz.Ben yine de söyleyim; Benim sistemime benzer bir sistemin size maliyeti minimum 5000 TL olacaktır üstelik bununla da sınırlı kalmayacak, en az 4 ay beklemeniz ve bolca emek harcamanız gerekecektir (pratikte script kodlatmaktan öte, ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlemeler ve hata düzeltmeleriyle bol bol uğraşacağınızı söyleyebilirim, tecrübeyle sabittir.)

    Ben ise bu işi yürütmek isteyen kişilere scripti aldıkları taktirde altyapısal güncelleştirmeler, bu iş kolundaki tecrübelerimle sistematik ve stratejik anlamda tam olarak ücretsiz destek vereceğim.
    Yani siz bu yazılımı aldığınızda para kazanmaya başlamak için hazırlık yapmayacaksınız, direkt para kazanmaya başlayacaksınız.

    SATIŞ SEÇENEKLERİ
    -İş Bankası Havale/Eft
    -AstroPayCard
    * %100 açık kaynaklı ve şifresiz olarak tek domain sözleşmeli satış fiyatı

    7/24 Canlı yardım hattıyla sistem ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınızla yakından ilgilenecek bir ekibim mevcuttur..
    Tamamiyle özelleştirebileceğiniz bir arayüzünüz olacak. Demo'da gördüğünüz Sipariş Scripti logolu her bölümü kendi isteğiniz doğrultusunda özelleştirebilirsiniz.
    Dilerseniz Sipariş Scripti logosunun çizim dosyalarını verebilirim siz kendinize uyarlayabilirsiniz.

    SCRIPTIN GENEL ÖZELLİKLERİ
    • Her iş yerine özel kullanıcı adı ve şifre ile anlık sipariş kontrollü yönetim paneli (*masaüstü yazılımıda mevcut*)
    • Masaüstü yazılımı sayesinde işyerlerinde sipariş gelir gelmez otomatik yazıcı çıktısı aldırma
    • Dil modülü sayesinde site arayüzünüzün dilini istediğiniz dile çevirebilirsiniz.
    • Kullanımı kolay menü girişi
    • Ajax/Jquery destekli arayüz
    • Menüde 100 adet kategoriye kadar çıkabilme
    • Her ürünü kategorileyip fiyat belirleme ( Kola = Soğuk içecekler, Izgara tavuk = Izgaralar, v.s )
    • Restaurantların açılış kapanış saatleri girdisi, aktif durumda olmayan restaurantların karşısında Otomatik olarak Pasif yazısı
    • Kolay kullanıcı listesi arayüzü, tek tuşla bekleyen siparişler, ulaşanlar v.s gösterme
    • İl ve ilçelerin listelendiği arayüz
    • Tek tuşla günlük ve aylık olarak listedeki restaurantların satış raporları listelendiği arayüz görüntüleme
    • Siparişler ve Talepler arayüzü
    • Ödeme seçenekleri sunabilme,
    • İsteğe bağlı sipariş haberleri için sms hizmet desteği
    • Masaüstü uygulamasıyla her sipariş için sesli komut sistemi
    • Üyenin kayıtlı olduğu ilçeye göre detaylı restorant listeleme/araması
    • Mobil aygıtlara uygun mobil tasarım
    • Yemeksepetinde sunulan özelliklerin neredeyse hepsini barındırma


    BU YAZILIMI YEMEKSEPETİ MUADİLİ OLARAK KULLANACAK OLAN GİRİŞİMCİLERE FAYDALI EK BİLGİLER
    YEMEKSEPETİ'NİN HİZMET VERMEDİĞİ İLLER
    Adıyaman, Hakkari, Tokat, Karabük, Ağrı, Kars, Tunceli, Kilis, Kastamonu, Yozgat, Osmaniye, Artvin, Kırklareli, Bayburt, Düzce, Bilecik, Kırşehir, Şırnak, Çankırı, Niğde, Bartın, Giresun, Siirt, Ardahan, Gümüşhane, Sinop, Iğdır

    Yukarıda yer alan illerin hiçbirinde yemeksepeti ağı yok.Bu illerde kurulacak bir ağ ile bu illerde tekel olunabilir, kâr komisyonu yüksek tutulabilir.
    Yaptığım detaylı araştırmalar sonucunda yukarıda yer alan illerden kalabalık nüfuslu ve şehircilik konusunda daha komplike olan illeri aşağıda sıraladım.Bu illerde özellikle üniversite nüfusu bulunduğu için bu sistemin tutmaması ve yükselmemesi için hiçbir sebep yok;
    Artvin, Giresun, Gümüşhane, Kastamonu, Maraş, Niğde, Sinop, Tokat, Karabük, Osmaniye,Düzce


    http://yemek.siparisscripti.com Arayüz Demosu için tıklayın (Test kullanıcı adı Adana şehri için/ "mete" şifre "asdasd123")
    http://yemek.siparisscripti.com/nyonetim/index.php Yönetim paneli demosu için tıklayın (K.Adı: demo@demo.com Şifre:1234)
    Aynı panelden Restorant (Üye İş Yeri) girişi yapıp incelemenize devam edebilirsiniz (K.Adı: restoran1 Şifre: sifre1) (Deneme restoranı Adana iline bağlıdır)


    Aklınıza takılan herşeyi bu konudan veya tanıtım sitesinin satın al sayfasından iletişim bilgilerime ulaşarak direkt olarak bana sorabilirsiniz.

    Umarım herkes kazanır..

    DETAYLI BİLGİ İÇİNhttp://www.siparisscripti.com Sipariş Scripti TANITIM SİTEMİZE MUTLAKA UĞRAYIN.

    Saygılarımla;
    Çağdaş GÜLEÇ
    Medyabaz İnternet Projeleri Kurucusu

    forum dışı iletişim için mail adresim cagdas@mail.com / skype: cagdasgulec

    Not: Sattığım her script sadece bir ana domainde kullanılabilir,subdomainler ücretsiz olup ekstra ana domainler için ödenmesi gereken ücret 250TL'dir. Ödemeyi aldıktan sonra script satış sözleşmesi tarafınıza gönderilecek ve imzanızdan sonra script size teslim edilecektir. Benim haricimde bu sistemi satma veya teslim etme yetkisinde hiç kimse yoktur, tespit edilirse gerekli yasal işlem yapılacaktır.


    Lütfen bir yorum bırakmayı çok görmeyin üzerinde çok emek var bu scriptin :)







  • hayırlı satışlar.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Merhabalar;


    Yemek konseptli bir site açmak isteyenler için çok uygun bir alan adım var.


    yemeklegel.com ve yemeklegel.net alan adlarını 75 dolara satın alabilirsiniz.


    Eğer kaliteli ve düşük ücretli bir alan adı arıyorsanız kesinlikle bunu ihmal etmeyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.