Şimdi Ara

Yemeksepeti Sipariş İptali Mağduriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar arkadaşlar. Belki de sizin de daha önce yemeksepetinde yaşadığınız bir sorunu dile getirmek istedim. Az önce Yemeksepeti üzerinden Arcadium KFC restoranından yemek sipariş ettim. Siparişimin yaklaşık 15 dakika sonra iptal edildiği bilgisini aldım. Daha sonra yemeksepeti Yardım merkezi ile yaptığım görüşmede restoranın geçiçi olarak o bölgeyi servis dışı bıraktığını söyledi. Aradan 5 dakika sonra tekrar kontrol ettiğimde, aynı restoran üzerinden hala sipariş verebildiğimi, adresimin siparişlere açık olduğunu gördüm.


    1-Bu servis dışı bırakmaları acaba neye göre yapıyorlar çok merak ediyorum.

    2-Eğer yüksek ücretli bir yemek satın almış olsaydım yine iptal edilecek miydi siparişim?

    3-Eğer adresim geçici servis dışı bir bölgede ise, Sistem neden sipariş vermeme imkan tanıyor? Bu yemeksepeti'nin kabahati değil midir?

    4- Yemeksepeti sitesi tarafından yaşadığım mağduriyetten ötürü restoran'a herhangi bir yorum, şikayet yapabileceğim bir imkan neden sağlanmıyor?

    5- İptalden sonra hala sipariş verebiliyorsam, bu restoranın keyfi olarak benim siparişimi iptal ettiğini düşünmem doğal değil mi?


    Bu arada yardım merkezi ile yaptığım görüşmeleri de paylaşacaktım ama operatör konuşmayı kapattığı için bende de kapandı...


    Yemeksepeti Sipariş İptali Mağduriyeti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman06 -- 6 Mayıs 2021; 16:21:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.