Şimdi Ara

Yemeksepeti'nin restoran için yazdığım yorumu onaylamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yemeksepeti'nin restoran için yazdığım yorumu onaylamaması Yemeksepeti'nin restoran için yazdığım yorumu onaylamaması

    Görüldüğü üzere lavaşın içinden ip çıktı. Muhtemelen un çuvalından kopan parçadır. Restoran yorumunda ip çıktığını belirttiğim için Yemeksepeti bunu yayınlamadı ve günlerce süren uğraş sonunda bu cevabı aldım: "Yorumunuz ile ilgili bilgi vermek isterim. Siparişleriniz için yaptığınız yorumları yasal mevzuatlar el verdiğince olumlu veya olumsuz ayırt etmeksizin yayına alıyoruz. Ancak uymamız gereken belirli kurallar mevcut. Yorumunuz içeriğinde yer alan ''ip çıktı'' ifadesi nedeniyle yorumunuzun yayında olmadığını anlıyorum. Elbette yaşanan durum bizim için de oldukça üzücü bir kullanıcı deneyimi. Benzer durumların önüne geçmek adına restoran çalışmalarını takip ediyor ve durumu ayrıca raporluyoruz, buna emin olabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz."



    ​Yani yemek çok güzeldi, beğenmedim, berbattı vs diyebilirsiniz ama dönerden fare çıktı, ip çıktı, ustanın saçı çıktı diyemiyorsunuz. Olay burada işletmeyi kötülemek değil; kaldı ki yazdığım yorumda zerre kadar eleştiri de yoktu. Aksine kendilerini haberdar etmek istemiştim lavaşı tedarik ettikleri yeri uyarmaları maksatlı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sende yaz bundan sonra yemeksepetinden sipariş vermiyorum,
    Böyle bir deneyim yaşayacak olmanız çok üzücü. Herkesi bu konuda uyaracağım bu konuda emin olabilirsiniz.Bilgilerinize sunar İyi günler dilerim.


    Yaz gönder agaaaa aynı ton aynı üslup muhahaha

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sene 2022 hala yemeksepeti mi kullanıyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-c9 kullanıcısına yanıt

    ne kullanacaz başka

  • Diğerlerinde de yayınlanmıyor merak etme. Trendyol yemekten profiterol söylemiştim bir pastaneden. Ekşimiş geldi ben de aynen yorumda yazdım. Kaldırmışlar.


    Sanırım mide bulandırmaması ve satışların baltalanmaması amacıyla yayınlamıyorlar. Bence etik değil orası ayrı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • restoranların yaptığı aleni hata/yanlışları yazıp müşteri kaçmasını istemiyolar. restoranları kendi iş ortakları gibi görüyolar. restoranlardan müşteri kaçışına mahal veren bir sistem olacaksa bu sistem yemeksepetinin kendisine de zarar verecek.

    ben de benzerini HB'da yaşamıştım. herif düpedüz farklı ürün yollamış, yazdım yoruma, HB yorumumu hemen sildi. silme gerekçesi de, satırı tarafından ürünün iade alınmış olması. yani başka kişiler yorumumu göremeyecekler, gene ürünü satın alacaklar bu satıcıdan, gene farklı marka ürün gidecek, ama çoğu kişi: "tamam yav allah belanı versin" deyip iade ile uğraşmayacak. sonuçta sistem işlemeye devam edecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.