Şimdi Ara

Yemek Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar spora başlayalı 2 hafta oluyo şeker,ekmek falan kesildi tabi.Günde 3 öğün beslensem de 2 3 saat sonra acıkıyorum sürekli tavsiyelerinizi merak ettim özellikle okulda sıkıntı oluyo 2.öğretimim dersler geç bitiyo genelde.

    Kilom 69 protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi antrenör günde yaklaşık 110gr ama bunu tam olarak gerçekleştiremiyorum sanırım hesaplarıma göre.Kahvaltılarda 3 yumurta litalif,süt peynir şeklinde yapıyorum öğle yemeğini antrenman sonrası alıyorum genelde tavuk göğüsü veya tonbalıklı makarna yiyorum.
    Öğleden sonra sıkıntı başlıyo tabi acıkmalar falan atıştırmalık doyurucu ne yiyebilirim akşama kadar idare edici.
    Birde akşam yemekleri belli olmuyo genele pilav,bulgur,fasulye tabi ama öğrenciyiz sonuçta bazen menemen falan da yapıyoruz çok yemiyorum farklı ve uygun neler yapılabilir bilgi almak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan her gün aynı şeyler biraz zorluyo.

    Son olarak karbonhidrat ile proteinin tam olarak ne gibi bir ayrımı var hala çözemedim basitçe bir açıklayabilirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Atıştırmalık olarak çiğ badem, beyaz leblebi, yoğurt, süt güzel seçeneklerdir.

    Protein vücudun yapı taşıdır. Kaslarını bunlarla inşaa ediceksin. Karbonhidrat ise vücudun 1 numaralı enerji kaynağıdır. Karbları çok ihmal edersen bitkin düşersin spor yapacak enerjiyi kendinde bulamazsın.
  • Hocam okulda yeme probleminiz yok ise öğlen yemeği hazırlayıp akşamda okulda yiyebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar okulda yeme sorunu oluyo maalesef dersler arka arkaya hep ara yok o yüzden zor sanırım kuruyemişle falan idare edicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: illfeel

    Teşekkürler arkadaşlar okulda yeme sorunu oluyo maalesef dersler arka arkaya hep ara yok o yüzden zor sanırım kuruyemişle falan idare edicem

    yav he he

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.