Şimdi Ara

Yedigöller Yol Bilgisi ve Her Şey! Rotalar, kamp alanları, sormak istediğiniz her şey tek konuda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
26
Favori
11.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ara sıra forumda görüyorum. Yedigöller'e gitmek isteyen bir çok arkadaş var ancak yol durumundan dolayı korkuyorlar. Aslında forumda güncel rotalar mevcut ancak bilgiler dağınık olduğu için ulaşmak zor.
    Ben de Yedigöller'e sık giden ve kamp yapan biri olarak bunları tek çatı altında toplamak istedim. Bugün zamanım kısıtlı olduğu için daha önce forumdaki konulara yazdığım mesajları alıntılayarak konuyu toparlamaya çalışacağım.

    Yedigöller yol durumu, konaklama vs için en iyi bilgi alabileceğiniz telefon numarası: 0312 3847325 (Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü)
    Yukarıdaki telefondan özellikle bolu yolundan ulaşım hakkında bilgi alabilirsiniz. Çünkü onların kullandıkları yol bolu rotasıdır. Diğer yolları pek bilmiyorlar.



    Yedigöller Krokisi:
     Yedigöller Yol Bilgisi ve Her Şey! Rotalar, kamp alanları, sormak istediğiniz her şey tek konuda!

    güzergah konusunda detaylı bilgi vermek gerekirse bildiğiniz üzere 3 yol var.

    1. Düzce - Yığılca yolu
    2. Mengen yolu
    3. Bolu yolu (Yol asfaltlandığı için kullanılması gereken tek güzergah)


    1. Düzce - Yığılca yolu: Düzce'den itibaren 2.5 saat sürer. Ben 2 saatte falan gidiyorum yolu iyi bildiğim için. Düzceden itibaren 75 km. Rota şu şekilde; Düzce-Yığılca-Yedigöller. Düzce Yığılca arası 28 km. Yığılca Yedigöller arası 47km. Yol asfalt. gerekli tabelalar var. ilk önce Yığılca ilçesinden geçiyorsunuz. daha sonra yol bir sürü köyün içinden geçiyor. dediğim gibi asfalt. çukur bazen var ama agresif kullanmazsanız kolay kolay girmezsiniz. Yollar virajlı ve dar olduğu için dikkatli gitmekte fayda var, hız yapmayın.

    Yığılca yolu için Wikiloc üzerinden kayıt yaptım. buyrun arkadaşlar:
    http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10346658

    Yukarıdaki linkten rotayı bilgisayarınıza indirebilir, google earth üstünden bakabilir, garmin gibi takip cihazınıza koordinatları yükleyebilir hatta akıllı telefonunuzdan rotayı takip edebilirsiniz.

     Yedigöller Yol Bilgisi ve Her Şey! Rotalar, kamp alanları, sormak istediğiniz her şey tek konuda!



    2. Mengel yolu: ankara istikametinden gelenler için alternatif. ancak yol stabilize, iyi değil. yer yer çukurlar vs var. otobandan gelirken yeniçağa'dan çıkılıp mengen üzerinden yedigöllere devam edilecek. bu yolu daha önce hiç kullanmadım. ayrıca ankaradan gelenler için bolu yoluna göre 20 km kadar daha kısa yanlış hatırlamıyorsam.

    3. Bolu yolu: Son gelen bilgilere göre bu yol asfaltlandı arkadaşlar. Dolayısıyla yedigöller'e giderken tek kullanılması gereken yol burasıdır.


    Kalacak yer: orada küçük bungalow tarzı yapılar var. sanırım orman işleri 9. bölgeyi arayarak yer ayırtmak gerekli. geceliği 200 tl dediler.http://bolge9.ormansu.gov.tr/9Bolge/AnaSayfa.aspx?sflang=tr








    Yedigöller Orman içi Yürüyüş Rotası:http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=10131282



    Soru: istanbuldan Yığılca yolu rotası tarif edermisiniz, peki orada geceleri kamp ateşi falan yakabiliyor muyuz? araç girişine para alınıyor mu?
    yeni gidenler varsa çadır için gecelik ne kadar ödediler?

    Cevap: kamp ateşi vs yakabilirsiniz. araç girişi 10 tl. çadır 15 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. çadır olduğunuzu belirtince ekstra araç girişi alınır mı bilmiyorum.

    kamp ateşini zeminde yakmaya izin vemriyorlar. mangal üzerinde yakabilirsiniz. bir de orada hazır beton yerler yapılmış, mangalını yanında getirmeyenler için.


    otobandan ilk düzce tabelasından çıkın. sonra düzce yi takip edin. zaten direkt e5 üzerinden düzceye gitmeye başlayacaksınız. düzce yığılca arası 75 km.

    gözünüz öncelikle yığılca tabelası arasın. zaten yığılcanın içinden geçeceksiniz. ama yanlış hatırlamıyorsam yedigöller tabelaları da mevcuttu e5 üzerinde.

    yığılca yoluna doğru giderken zaten yedigöller tabelaları başlamış olacak hiç merak etmeyin.

    öncelikli istikametiniz yığılca yığılcaya kadar ve yığılcadan sonra yedigöller tabelası sıkça var.

    sadece 1 noktada tabela var ama okun yönü silinmiş :) dikkatli bakınca zaten anlaşılıyor. ama ordan sağdan asfalt yoldan devam edeceksiniz.

    zaten yedigöller e kadar yol hep asfalt. son 8 km falan da döşenmiş taşlar.

    içinizin rahat etmesi açısından köylerin içinden geçerken camınızı açıp köylüye sorabilirsiniz bir sürü köy geçeceksiniz

    turkcell vodafone yedigöller de çekiyor avea çekmez.

    yol karıştırınca vs 156 jandarmayı arayabilirsiniz. yol bilgisi için yığılca belediyesinin / kaymakamlığının numarasını arayabilirsiniz.

    içiniz ferah olsun yollar çok nezih gündüz vakti :)


    yola erken çıkın çünkü düzceden itibaren 75 km yolunuz var. ben olsam istanbuldan saat 5 te çıkarım. 7 gibi düzcede olursunuz. yedigöllere gitmeniz 9 falan olur sanırım. püf noktası erken yola çıkmaktır.
    geziniz tam istediğiniz gibi olur. düzceye gelince e5 ten ayrıldıktan sonra (akçakoca/yığılca ya dönünce) 1-2 km sonra opet shell vs var. benzin almayı unutmayın.

    yedigöller de gezilecek çok alan var. hele yürüyerek çok rahat yarım gün gidiyor :)
    mangaldı vs derken akşam olur :)

    başka sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. sabah erken çıkacağınız için malzemeleri akşamdan ayarlayın market vs. o saatte açık market olmaz.

    kahvaltı için o saatte yolunuzun üstünde otobandan çıkıp düzceye giderken e5 üstünde LUKOİL'in hemen yanında melen tesisleri var. kamyoncu yeri gibi göründüğüne bakmayın düzcede en iyi yemekler buradadır. çok nezih merkandır. burayı arayıp sorabilirsiniz kahvaltı kaçta başlıyor diye.https://tr.foursquare.com/v/melen-tesisleri/4fa51a7fe4b05483069c2fc2

    yada otoban üstünde berceste var. orası da iyi bir tercih. ya da dayanabilirseniz yanınızda götürüp yedigöller de yapabilirsiniz :)




    Soru: Malzeme alabileceğimiz son nokta neresi?
    Cevap: Yığılca istikametinden gidecek olanlar için Yığılcadır. Yığılca Düzce'nin bir ilçesi. Dolayısıyla aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Bim A101 bile var.

    Soru: Yedigöller'de market vs var mı?
    Cevap: Küçük bir büfe var. çay, sucuk ekmek, gözleme, semaver, mangal vs satıyor. ancak fiyatları yüksek tabiki. sezon açıldığı için ürün sayısı arttırılmış olabilir.

    Soru cep telefonu sarjı nasıl halledilir?
    Cevap: daha önce belirttiğim gibi sadece turkcell ve vodafone çekiyor. avea çekmiyor. sarj olarak en kötü tuvalette priz var. ben çok kez tuvalette priz başında bekleyen insan gördüm. ama tabiki tavsiyem harici sarj cihazı almanız. power bank diyorlar. sarjınızı çok kullanmayacaksanız acil durumlar için tuvalet yeterli

    Soru: Yakınlarda benzinci var mı?
    Cevap: benzini de en son düzce içinde almanızı tavsiye ederim. depoyu fulleyin. ancak elbetteki yığılcada da benzinci var. neticede ilçe. ama ben oralara pek güvenmiyorum. zorda kalmadıkça almamak lazım.

    Soru: Ankara yönünden gelecek biri için rota nasıl olmalı?
    Cevap: şimdi ankaradan gelirken kaynaşlıdan çıkmanız gerekli. kaynaşlı düzcenin ilçesi. kaynaşlıdan düzceye E5'ten gelirken sağa Yığılca tabelası verecek. bu yol yığılca yolunun başlangıcına ve akçakoca istikametine gitmek için çapraz kısa yoldur. düzce merkeze uğramadan yığılca yolunun başlangıcına gitmenizi sağlar. bu sapaktan dönmezseniz düz giderseniz düzce merkeze gidersiniz. düzce merkeze gitmek Çoban Kavşağıdan sola dönmelisiniz. Çoban kavşağından sağa dönerseniz Akçakoca ve Yığılca istikametine dönmüş olursunuz. Sağa akçakoca - yığılca istikametine döndüğünüzde bu yola Akçakoca yolu denir. Akçakoca yolu üzerinde Yığılca sapağına gelmeden Opet, Shell, Lukoil bulunmaktadır. İstediğinizden güvenle alabilirsiniz. Ayrıca Yine aynı yol üstünde yığılca sapağına gelmeden; Ensar market, Yeşildoğa market, yeşildoğa marketin yanında kasap, bir çok ekmek fırını, başka bir çok market bulunmaktadır. bu marketler büyüktür. aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

    biraz karışık olduğu için harita üzerinde işaretleme yapacağım. yol üstünde zaten tabela var endişeniz olmasın.

     Yedigöller Yol Bilgisi ve Her Şey! Rotalar, kamp alanları, sormak istediğiniz her şey tek konuda!
     Yedigöller Yol Bilgisi ve Her Şey! Rotalar, kamp alanları, sormak istediğiniz her şey tek konuda!


    Soru: Güncel yol bilgisini nasıl öğrenebilirim?
    Cevap: her ne kadar yol durumunu genel olarak biliyor olsam da her gidişimde mutlaka gerekli yerlerle irtibat kurarım ve yedigöller yol bilgisini sorarım.
    çünkü yol çalışması olabilir, yağmur mevsimlerinde heyelan olabilir vs. arayıp bilen varsa bilgi almakta fayda var. Diğer rotaları takip edecek arkadaşlar lütfen aşağıdaki kurumlara benzer kurumlardan bilgi alınız. Bu numaralar yığılca rotası içindir.
    0312 3847325 (Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü)
    yığılca beLEDiyesi: 0380-651 40 07
    yığılca kaymakamlığı: (0380) 651 4001
    düzce il kültür turizm müdürlüğü: +90 (380) 524 94 33
    yığılca jandarma: (0380) 651 4424



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 27 Mart 2016; 20:35:24 >







  • Ben 6 yıldır gitmeye niyetleniyorum ama sanırım bu yıl gidicem. Bilgiler için teşekkürler. umarım günceldirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: synthesizer

    Ben 6 yıldır gitmeye niyetleniyorum ama sanırım bu yıl gidicem. Bilgiler için teşekkürler. umarım günceldirler.

    bütün bilgiler güncel hocam. daha 2 hafta önce gittim istediğiniz ekstra şeyleri sorun konuya ekleyeyim.
  • Güzel konu takip , sorular sorarım yakında iyi günler
  • hocam çok açıklayıcı olmuş. Adana üzerinden geleceğim o halde düzceden yıgılca üzerini kullanmam gerekiyor yol varsın uzasın ama düzgün olsun arabanın alt takımını yemeyelim. 2 gece çadırda konaklamayı düşünüyorum. sanırım yanımda buz falan getirmem gerekiyor et falan bozulmasın ancak akşama orda olurum çünkü. onun dışında başka tavsiyeniz varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    hocam çok açıklayıcı olmuş. Adana üzerinden geleceğim o halde düzceden yıgılca üzerini kullanmam gerekiyor yol varsın uzasın ama düzgün olsun arabanın alt takımını yemeyelim. 2 gece çadırda konaklamayı düşünüyorum. sanırım yanımda buz falan getirmem gerekiyor et falan bozulmasın ancak akşama orda olurum çünkü. onun dışında başka tavsiyeniz varmı ?

    siz çok uzaklardan geleceğiniz için size çok ayrıntılı bilgi vermek isterim ben hocam. benim tavsiyem kesinlikle düzce yığılca yolunu kullanmanızdır. Bakın yol mükemmel demiyorum, duble demiyorum. ancak yol asfalt. yol köylerin içinden geçiyor, bir çok viraj var (bütün karadenizde olduğu gibi). ancak yol asfalt. çukur çok çok az. stabilize yol yok. normal sedan arabalar çok çok rahat gelebilir. çok kısa toprak yollar var ancak o yollar tüm türkiyede var. yine tüm türkiyede olduğu gibi yollarda tek tük çukur var. ancak bu çukurlar istanbulun en işlek caddesinde de var yol %99 asfalt. yedigöller milli parkının içi zaten taş döşeli.

    konuya geri dönecek olursam. istediğiniz her şeyi muhakkak sorun. ayrıntılı cevaplarım. benim tavsiyem bozulacak veya ısınacak malzemeleri yığılcadan almanız yönünde. yığılcanın ortasında geçeceksiniz zaten. yığılca ilçe olduğu için her şey mevcut. kasap vs var. a101 bim var. yine de tereddütünüz olursa Düzce merkezden ihtiyaçlarınızı alınız. Düzce'de her şeyi çok çok rahat bulursunuz. carrefour, migros, yunus market, kiler düzcedeki en büyük marketler. dediğim gibi düzce yedigöller arası 2.5 saat - 3 saat sürer araç sürüşünüze göre.

    Yedigöller'de temiz su, tuvalet mevcut. çeşmelerden akıyor. ancak yine de pimpirikli olanlar su götürebilir. gece aydınlatma sıkıntılı. çünkü lambalar güneş enerjili. gece bir süre sonra sarjları bitiyor. gerçi sizi çadır tecrübeniz var gibi görünüyor. yanınızda gerekli aydınlatmalar ve piller vardır. orada küçük büfe var. pahalıdır ancak aç susuz kalma ihtimaliniz olmaz böylece. ayrıca geceleri güvenlik görevlileri de bulunmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 19 Temmuz 2015; 21:18:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yirthan

    Bu cuma sabah akçakoca dan düzce yığılca üzerinden gitmeyi düşünüyoruz...



    anladığım kadarıyla günübirlik gideceksiniz. düzce akçakoca arası 30 km vardır. yarım saat sürer en fazla. erken saatte çıkmanızı tavsiye ederim. mesela 7 gibi. gitmeniz 3 saat falan sürer. gezmek vs derken akşam olur zaten
  • Şu konuyu forumdan biri açınca hemen gidesim geliyor. Halbuki bir dolu gezi yazısı, rotası vs var.
    Muhtemelen haftaya ayarlarım kendimi

    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big

    Şu konuyu forumdan biri açınca hemen gidesim geliyor. Halbuki bir dolu gezi yazısı, rotası vs var.
    Muhtemelen haftaya ayarlarım kendimi

    Teşekkürler.

    yedigöller gerçekten çok güzel. abant falan hikaye kalır. mutlaka gidiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukdanis

    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big

    Şu konuyu forumdan biri açınca hemen gidesim geliyor. Halbuki bir dolu gezi yazısı, rotası vs var.
    Muhtemelen haftaya ayarlarım kendimi

    Teşekkürler.

    yedigöller gerçekten çok güzel. abant falan hikaye kalır. mutlaka gidiniz

    Alıntıları Göster
    teşekkür ediyorum tekrardan. yıgılca-yedigöller arası 2.5 saat sürüyorsa benim adanadan en geç gece 4te çıkmam lazım. Akşam olmadan çünkü kamp yerine varıp çadırımı vs kurmam lazım. peki düzce yada yıgılcadan buz bulabilirmiyim? yanımda buzluk vs falanda getirecepim diğeer gün mangal yakmak için Dediğiniz gibi bozulacak şeyleri et vs o ozam yıgılcadan alalım.

    cep telefonu falan şarj etmek için ne yapmamız lazım ? araca güvenemiyorum aküyü falan bitirmesin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    teşekkür ediyorum tekrardan. yıgılca-yedigöller arası 2.5 saat sürüyorsa benim adanadan en geç gece 4te çıkmam lazım. Akşam olmadan çünkü kamp yerine varıp çadırımı vs kurmam lazım. peki düzce yada yıgılcadan buz bulabilirmiyim? yanımda buzluk vs falanda getirecepim diğeer gün mangal yakmak için Dediğiniz gibi bozulacak şeyleri et vs o ozam yıgılcadan alalım.

    cep telefonu falan şarj etmek için ne yapmamız lazım ? araca güvenemiyorum aküyü falan bitirmesin
    Hocam konu için çok teşekkürler. Ne zamandır gitmeye niyetlenip gidemiyordum. Bu yaz Ankara'dan giderim artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    teşekkür ediyorum tekrardan. yıgılca-yedigöller arası 2.5 saat sürüyorsa benim adanadan en geç gece 4te çıkmam lazım. Akşam olmadan çünkü kamp yerine varıp çadırımı vs kurmam lazım. peki düzce yada yıgılcadan buz bulabilirmiyim? yanımda buzluk vs falanda getirecepim diğeer gün mangal yakmak için Dediğiniz gibi bozulacak şeyleri et vs o ozam yıgılcadan alalım.

    cep telefonu falan şarj etmek için ne yapmamız lazım ? araca güvenemiyorum aküyü falan bitirmesin

    Powerbank alın yanınıza. Yada yolda iken yani araba çalışılırken şarj edin...




  • Ben bu cuma akçakoca üzerinden düzce yığılca yedigöller yapacağım bir aksilik çıkmaz ise yol konusunda bilgi veririm..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    teşekkür ediyorum tekrardan. yıgılca-yedigöller arası 2.5 saat sürüyorsa benim adanadan en geç gece 4te çıkmam lazım. Akşam olmadan çünkü kamp yerine varıp çadırımı vs kurmam lazım. peki düzce yada yıgılcadan buz bulabilirmiyim? yanımda buzluk vs falanda getirecepim diğeer gün mangal yakmak için Dediğiniz gibi bozulacak şeyleri et vs o ozam yıgılcadan alalım.

    cep telefonu falan şarj etmek için ne yapmamız lazım ? araca güvenemiyorum aküyü falan bitirmesin

    önce bir yanlışı düzelteyim. düzceden yedi göller 2.5 saat sürüyor. düzce-yedigöller 75 km. düzceden-yığılca 28 km. yani yığılca yedigöller 47 km falan.

    yaz aylarında olduğumuz için hava geç kararıyor. sizin için avantaj.

    buz konusuna gelirsek; bildiğiniz gibi tekel bayilerinde buz bulunuyor. tekellerden buz alabilirsiniz düzceden. olmadı bana özel mesaj atın size düzce için alabileceğiniz 1-2 yerin ismini ve yerini veririm, ben sık sık kampa gittiğim için bir çok defa buz temin ediyorum. yığılcada da vardır belki. internetten yığılcadaki tekel leri bulup telefonla arayarak sorabilirsiniz.

    mangal için orada taştan yerler yapmışlar. bagaja mangal almaya gerek yok ama kamp ateşi vs düşünüyorsanız iyi olur. yanınızda mangal götürmeniz de avantaj ancak çok sıkışırsanız ormanda gezerek odun vs bulabilirsiniz. tabi bunu geceye bırakmayın. gündüz odunları bulun. ama benim tavsiyem yeteri kadar kömür götürmek.

    cep telefonu sarjına gelecek olursak; daha önce belirttiğim gibi sadece turkcell ve vodafone çekiyor. avea çekmiyor. sarj olarak en kötü tuvalette priz var. ben çok kez tuvalette priz başında bekleyen insan gördüm. ama tabiki tavsiyem harici sarj cihazı almanız. power bank diyorlar. sarjınızı çok kullanmayacaksanız acil durumlar için tuvalet yeterli

    benzini de en son düzce içinde almanızı tavsiye ederim. depoyu fulleyin. ancak elbetteki yığılcada da benzinci var. neticede ilçe. ama ben oralara pek güvenmiyorum. zorda kalmadıkça almamak lazım.

    siz ankara yönünden geleceksiniz. şimdi ankaradan gelirken kaynaşlıdan çıkmanız gerekli. kaynaşlı düzcenin ilçesi. kaynaşlıdan düzceye E5'ten gelirken sağa Yığılca tabelası verecek. bu yol yığılca yolunun başlangıcına ve akçakoca istikametine gitmek için çapraz kısa yoldur. düzce merkeze uğramadan yığılca yolunun başlangıcına gitmenizi sağlar. bu sapaktan dönmezseniz düz giderseniz düzce merkeze gidersiniz. düzce merkeze gitmek Çoban Kavşağıdan sola dönmelisiniz. Çoban kavşağından sağa dönerseniz Akçakoca ve Yığılca istikametine dönmüş olursunuz. Sağa akçakoca - yığılca istikametine döndüğünüzde bu yola Akçakoca yolu denir. Akçakoca yolu üzerinde Yığılca sapağına gelmeden Opet, Shell, Lukoil bulunmaktadır. İstediğinizden güvenle alabilirsiniz. Ayrıca Yine aynı yol üstünde yığılca sapağına gelmeden; Ensar market, Yeşildoğa market, yeşildoğa marketin yanında kasap, bir çok ekmek fırını, başka bir çok market bulunmaktadır. bu marketler büyüktür. aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

    biraz karışık olduğu için harita üzerinde işaretleme yapacağım. yol üstünde zaten tabela var endişeniz olmasın.

     Yedigöller Yol Bilgisi ve Her Şey! Rotalar, kamp alanları, sormak istediğiniz her şey tek konuda!
     Yedigöller Yol Bilgisi ve Her Şey! Rotalar, kamp alanları, sormak istediğiniz her şey tek konuda!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 19 Temmuz 2015; 23:40:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yirthan

    Ben bu cuma akçakoca üzerinden düzce yığılca yedigöller yapacağım bir aksilik çıkmaz ise yol konusunda bilgi veririm..

    her ne kadar yol durumunu genel olarak biliyor olsam da her gidişimde mutlaka gerekli yerlerle irtibat kurarım ve yedigöller yol bilgisini sorarım.
    çünkü yol çalışması olabilir, yağmur mevsimlerinde heyelan olabilir vs. arayıp bilen varsa bilgi almakta fayda var.

    yığılca belediyesi: 0380-651 40 07
    yığılca kaymakamlığı: (0380) 651 4001
    düzce il kültür turizm müdürlüğü: +90 (380) 524 94 33
    yığılca jandarma: (0380) 651 4424
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukdanis

    quote:

    Orijinalden alıntı: yirthan

    Ben bu cuma akçakoca üzerinden düzce yığılca yedigöller yapacağım bir aksilik çıkmaz ise yol konusunda bilgi veririm..

    her ne kadar yol durumunu genel olarak biliyor olsam da her gidişimde mutlaka gerekli yerlerle irtibat kurarım ve yedigöller yol bilgisini sorarım.
    çünkü yol çalışması olabilir, yağmur mevsimlerinde heyelan olabilir vs. arayıp bilen varsa bilgi almakta fayda var.

    yığılca belediyesi: 0380-651 40 07
    yığılca kaymakamlığı: (0380) 651 4001
    düzce il kültür turizm müdürlüğü: +90 (380) 524 94 33
    yığılca jandarma: (0380) 651 4424

    Alıntıları Göster
    İlk mesaj güncellenmiştir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukdanis

    İlk mesaj güncellenmiştir

    Alıntıları Göster
    faruk bey verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim.gitmek isteyen arkadaşlar için çok büyük bi nimet bu konu
    Ramazandan önce yedigöllere gitmeyi çok istedim ama havaların ısınmaması sebebiyle gidemedim.
    2 hafta sonra inş cumartesi gece 4 gibi istanbuldan yola çıkmayı düşünüyorum.
    gitmeyi gerçekten okadar çok istiyorum ki götürmem gereken malzemelerı şimdiden belirledim




  • Heh süper konu. Otel olarak önerdiginiz bir yer var mı. Oralara gidip kalacak yer bulamazsak rezil olmayalım yollarda
  • farukdanis F kullanıcısına yanıt
    Hocam emeğine yüreğine sağlık, iki yıl üstüste akçakocaya gittim ama yedigöllere gidememiştim bu eylül kısmetse yine akçakocaya gideceğiz ama bu sefer üç gün yedi göllerde kamp kuracağız yanımda oraları çok iyi bilen rehberimde olacak.Sizin bu paylaşımınızı okuyunca dahada heyecan yaptım şimdi
  • Selam arkadaşlar bu gün kerpe kefken karasu akçakoca yedi göller yolu yaptım...
    Sadece şunu söyleyeyim türkiyenin bu kısımların da yol namına birşey yok...
    Düzce yığılca yedigöller yoluna gelince neredeyse tamamı asfalt ama dar ve çok virajlı bakımsız asfalt..
    74 km yol 2.5 saat civarı sürüyor..
    Yedigöller bolu yolu tamamen toprak ve bol çukurlu
    42 km yol 1.5 saat sürüyor.
    Bu süreler araca dikkat edilerek sürüşte geçerli arabaya acımadan giderseniz daha hızlı da gidebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.