Şimdi Ara

Yazılımımı deneyecek gönüllüler arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepinize merhaba.Kendi çapımda vb.net kullanarak bir sohbet programı yaptım.Kendi testlerime göre bir sorun bulamadım.Ancak gerçek kullanım senaryosunda nasıl bir sonuç alacağımı merak ediyorum.Programın pek fazla bir özelliği yok gayet sade birşey.

    İnternet sitesinden indirebilirsiniz :https://deltachattr.weebly.com/

    Siteye virustotal sonuçlarını koydum 4/62 gösteriyor.Ancak sizi programın içine virüs koymadığıma nasıl ikna edebileceğimi bilmiyorum.Kodları şifrelemek için smartassembly diye bir program kullandım büyük ihtimal ondan dolayı virüslü sandı.İsterseniz sanal makinede filan deneyebilirsiniz.

    Eğer programı denemek istiyorsanız istediğiniz zaman indirebilirsiniz.Sitede mevcuttur.Eğer program tutarsa kendi serverinizi kurabileceğiniz sunucu dosyalarınıda paylaşacağım.

    Ayrıca programı hacklemeye çalışıp sonuçları buraya yazarsanız sevinirim.Şimdiden ilginiz için teşekkürler.







  • Kurulum dosyası çalışmıyor. Sadece masaüstüne kısayol atıyor o da açılmıyor kurulmadığı için tabi. Kurulum için kullanıcıya nereye kurulmasını istediğini sorarsanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Programı bu kadar kullanabildiğim için bu kadar tavsiye vereyim :)
  • GorunmezBKZ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, kurulum programını güncelledim.Söylediğiniz eksikleri giderdim.Tekrar indirip deneyebilir misiniz? Bu arada ilginiz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usaglam -- 23 Nisan 2019; 16:0:13 >
  • selam daha yazılımına bakamadım ama sana tavsiyem fw kullanma netcore kullanki bütün platformlarda zorluk çıkmasın birde mesela bunu Crossy platform ile mobile yada mac ile web yapabilirsin

    tabi incelemedim sadece bir fikir.

    başarılar
  • OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler hocam.İnceleme şansınız varsa yorumunuzu bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usaglam

    Öneriniz için teşekkürler hocam.İnceleme şansınız varsa yorumunuzu bekliyorum.
    şuan maalesef ama olursa haber veririm
  • Virüs koymadığına ikna etmenin yolu tüm kaynak kodlarının herşeyin açık olması. Geçenlerde Huawei'nin cihazlarında Çin'deki sunuculara bağlantı attığı tespit edildi. Kapalı kaynak donanımlara dahi güven olmuyor yani.
  • Hocam programın kaynak kodlarını açmam imkansız çünkü kodların içerisinde kritik sunucu bilgileri var.Kodları açarsam sunucular dakikasında hacklenir.Huawei haberini bende duydum yanımda duran telefona şüpheyle bakıyorum şuan
  • usaglam kullanıcısına yanıt
    Sohbet programı qTox tüm kaynak kodlarını github.com/TokTok/qTox ta yayinliyor ... dolayisiyla qTox u denedim ve kullaniyorum. Hava durumu programi olarak ShenTurk.com un programini kullaniyorum cunku kaynak kodlari acik. Kaynak kodlari acik olmasi cok onemli...
  • Discord gibi biseymi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodları açmayı biraz düşüneceğim hocam, teşekkürler.
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Pek sayılmaz.Sadece yazılı chat var.Aslında webcam gösterme de yapabilirdim ancak program başında öyle tasarlanmadı.Zaten tasarımını bilerek eski yaptım ki kullanımı basit gözüksün diye.Kendi chat odanı açıp insanlarla sohbet edebiliyorsun.Kullanımı gayet basit birşey.
  • usaglam kullanıcısına yanıt
    Videosuz daha iyi zaten. Eve gidince bakacam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Programı kurarken otomatik olarak benim denemek için açtığım sunucuyu ekliyor listeye.Çift tıklayarak bağlanıyorsunuz.Zaten sunucuda tek bir oda var geldiğinizde oraya yazın.
  • usaglam kullanıcısına yanıt
    Tamam sagol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım güvenlik durumu ne alemde?Umarım kritik bir bilgi yoktur programda.smartassembly ile koruma pek işe yaramaz yani bana dayanmaz.Neyse vaktim olursa bakayım.Güvenlikle alakalı bir sıkıntı olursa buradan ya da özelden paylaşırım
  • kolamı çekirdeğimi aldım sızan sunucu şifresini bekliyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usaglam

    Hocam programın kaynak kodlarını açmam imkansız çünkü kodların içerisinde kritik sunucu bilgileri var.Kodları açarsam sunucular dakikasında hacklenir.Huawei haberini bende duydum yanımda duran telefona şüpheyle bakıyorum şuan
    web servis yani web api kullan böyle kodların kolay kırılacağından db bilgielrin yani server bilgilerinde ele geçirilir. Sonucta vb de c# tabanlı kolay kırılır.
  • öneriniz için sağolun hocam ama bu projeyi komple değiştirmek olur.Belki sıfırdan başlayıp önerdiğiniz yöntemle başka bir projeye başlayabilirim.Bunu da prototip-1 ismiyle tozlu raflara kaldırırım.Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usaglam

    öneriniz için sağolun hocam ama bu projeyi komple değiştirmek olur.Belki sıfırdan başlayıp önerdiğiniz yöntemle başka bir projeye başlayabilirim.Bunu da prototip-1 ismiyle tozlu raflara kaldırırım.Teşekkürler.
    Fikir verebildiysem ne güzel bu arada test ettim ben beğendim basit sade ve işlevsel olması güzel birşey ama netcore ile geliştirip ose ve linux platformlarda da çalışmasını sağlarsan güzel olur.

    başarılar dilerim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.