Şimdi Ara

Yazılımcı ve Grafikerler aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    sadece 2 koşulumuz var:
    1- kullandığı dili/programı iyi derecede bilen / hakim olan
    2- iyi derecede ingilizce bilen (yurtdışı kaynaklı firma, dolayısıyla görüşme yapması gerekecek)

    Erkek, Kadın, askerlik yapmış yapmamış vs gibi herhangi özel şartımız yok.

    Yurtdışı merkezli firmalara hizmet vereceksiniz.

    Hangi dile hakim olduğunuz çok önemli olmaksızın başvurularınızı şu adresteki ön başvuru formunu doldurarak yapın lütfen: https://www.abroadworks.com/job-submissions/

    açıklama alanına Att: @ali yazmanızı rica ediyorum.

    Herkese iyi forumlar
    Not: İşler sürekli ve part time olarak sürekli bulunmaktadır. İş varlığı ve yeteneklerinize göre en uygun pozisyona yerleştirileceksiniz. Uzmanı olduğunuz dille/programla ilgili o an iş bulunmasa bile ilerleyen günlerde mutlaka çıkacaktır.
    Ücret işinizin durumuna göre konuşulacaktır.


    Düzenleme (24-06-2020 16:35):

    niyetinin ne olduğunu anlayamadığım ve garip bir şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştığım ithafı ve imasından vazgeçmeyen arkadaşların içleri rahatlasın diye (rahatlar mı bilmem ve ilgilenmiyorum) ek açıklamalar yapma ihtiyacı hissettim.

    ilk alanda da ilettiğim üzere sizden istenen sadece 2 özellik var. İşini iyi yapmak ve iyi derecede ingilizce bilmek.
    Görüşmenizde veya öncesinde, sizden hiçbir belge veya özel bilgi istemiyoruz. ne CV istiyoruz, ne TC ne sizi sıkıntıya sokabilecek başka bir şey. attığım linkte 4 alan var. isim, email, telefon (zorunlu değil ve hiç olmamıştı.) ve kendiniz hakkında bilgi (hangi dili ne kadar kullanıyorsunuz gibi) İlgili firmada ben 6 yılı aşkın süredir çalışıyorum. Bu adamların talebi üzerine neden benim bir Türk kardeşim olmasın bu kişi diye ilan vermek istedim fakat ilan sitelerinde ilan yayınlamak ucuz değil. Ben de burası gibi forumlardaki arkadaşlara ulaşmak istedim. Olayın özü budur. Lütfen konuyu şuurumuz yerinde bilincimiz açık ve sarih düşünerek değerlendirelim. Herkese tekrar iyi forumlar. Buraya kadar okuduysanız hayatınızdan çalınan bu sürelerin müsebbibi ben değilim ama yine de kusura bakmayın...


    Düzenleme (24-06-2020 21:25)
    sitedeki forma lütfen CV lerinizi jobs@abroadworks.com adresinize gönderin ibaresini ekledik. Özel bilgilerinizi değil, işinizle ilgili geçmişinizin özetini içeren bilgiler olması yeterli.
    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikinciadam -- 24 Haziran 2020; 21:26:11 >







  • Merhabalar, hocam önce ne iş yaptığınızla ilgili bir bilgi verseydiniz? ilgili linkteki formu da doldurun lütfen. Kullandığınız dile göre hemen başlayabilirsiniz!
  • ikinciadam İ kullanıcısına yanıt
    Web sitenizde hiç bir bilgi yok. Hesapta Florida şirketisiniz (yani telefon kodunuza göre), hadi yedik diyelim, ne isminiz ne cisminiz belli. Firmanız'da kim çalışıyor, ne yapıyor, neye göre iş buluyorsunuz, adresiniz nedir hiç bir bilgi yok. Facebook da dandik bir sayfanız var. 26 aralık 2019 da kurulmuş, covid patladıktan sonra biraz çoşmuşsunuz ama gerisi yok.

    Türkiye gibi bir ülkede dahi, iş bulma şirketi açmak için bir ton mevzuat, lisans, para pul gerekirken, amariga dingonun ahırı sanırsam. Bir wordpress teması ile dükkan açılıyor galiba. Ne adresiniz var, ne bir bilginiz var.

    Kimlerle çalışılıyor, onu geçtim ne gibi işler için ne gibi şartlar var belli değil.

    Tek söylediğiniz, sorma kişisel bilgilerini ver. Sebep ? biz sana çok cilalı işler bulacağız.

    Kısaca kimsiniz, nesiniz belli değil, sıkıntı var deyince de, ağır abi tavırları... skype ver, boş yapma, adreste vereyim mi? toplanıp mı geleceksiniz.


    Aldığınız kimlik bilgileri ile, filim fırıldak çevirmeyeceğinizin ne garantisi var ? Siz kimsiniz de bize cilalı işler buluyorsunuz, floridanın balta girmemiş bataklıkları ne zamandır silikon vadisi oldu.


    Bu arkadaşın verdiği web sitesindeki telefon numarası, bu bölgeye kayıtlı. (başka bir veri olmadığı için bunu doğru sayıp devam ediyoruz)

    https://www.google.com/maps/place/Hardee+il%C3%A7esi,+Florida,+Florida,+Amerika+Birle%C5%9Fik+Devletleri/@27.8113041,-81.43285,220109m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x88dcc3522419ec11:0xcc767fe580ddc0ec!8m2!3d27.4501733!4d-81.8224362

    20 bin nüfüslu bir yer. Bu voip zamanlarında bu bir şeyi ifade etmez, ancak sen kendini buraya konumlandırıp, size güzel bilişim işleri bulacağım dersen, bunun Türkiye'deki karşılığı, Tunceli, Çemişgezek kayıtlı bir şirketin, sizi Bilişim sektöründe işe sokacağız demesidir.

    Benim düşünceme göre böyle bir durum mümkün olamaz, dolayısı ile burada başka bir niyet vardır, buda dolandırıcılığa girer.




  • Birde güncelleme yapayım.

    Arkadaşları linkedin den sordurdum. Orada da newyork şirketi olarak geçiyor, dışarıya kapalılar. Bir HR şirketi LL de kendini niye kapatır ayrı konu, ama terane aynı, ne telefon ne bir bilgi.

    Tek bir çalşan görünüyor, oda Kanada'da ?

    Hadi diyelim, süper über adamlar, böyle çok acayip şirketler için kelle avcılığı yapıyorlar, hani özel kuvvetler hesabı biz gelir seni buluruz formatın'da.

    E ozaman donanım haber ne ayak ?

    Forumun yarısı ödevini yaptırmak istiyor kalanıda ne biliyor ne bilmiyor belli değil ve sen deli gibi cv toplamak için tam doksana çalkıyorsun, çok güzel paralara iş vericez hemen cv gönder...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delifisek.Tux -- 24 Haziran 2020; 8:42:19 >
  • ikinciadam İ kullanıcısına yanıt
    Fadıl iyidir, her işe eli yatkın. Onu kaçırmayın. Tam sizin aradığınız kişidir kendisi.
  • konu günceldir. ilgilenen arkadaşlar başvuru yapabilirler.
  • Delifisek Tux.'a katılıyorum.

    Bence scam. İş ilanı veren birine neden burayı tercih etsin ki aahahah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codforc

    Delifisek Tux.'a katılıyorum.

    Bence scam. İş ilanı veren birine neden burayı tercih etsin ki aahahah
    OK.


    konu günceldir, başvuru yapacak olanlar ilgili linkten veya dm yolu ile iletişime geçebilirler.
  • ikinciadam İ kullanıcısına yanıt
    Delifisek Tux.'a katılıyorum.

    Bence scam. İş ilanı veren birine neden burayı tercih etsin ki aahahah
  • siz neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz, bir insanı yaftalamak sizin için bu kadar kolay mı, insanlar belki ekmek yicekler bu işten neye mani olmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim...

    tekraren söylüyorum; KİMSEDEN ÖZEL BİR BİLGİ VEYA BELGE İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!! kendi kendinize senaryolar üretip boş google aramalarıyla güya kendinizi destekleyerek haklı bir şeyler savunduğunuzu sanıyor olabilirsiniz. Sorularınızın hepsine cevabım var. Fakat o kadarrr boş & yanlış bilgi ve iftiralarla saldırıyorsunuz ki cevap vermemek en iyisi.

    istemeyen başvurmaz. çiftlik bank tosuncuğu ifşa etmeye çalışıyor gibisiniz??

    iş ihtiyacı olan arkadaşlar (özellikle C#) DM den veya buradan yazabilirler, verdiğim linkteki formu doldurabilirler. skype adresim: "ikinciadam" buradan ulaşabilirler. cep numaramı vermicem, zira google araması yapıp kayıtlı olduğum ili bulabilir ve burada kaç kişinin yaşadığı bilgisine ulaşabilirsiniz. bu da benim foyamı ortaya çıkarır...

    *** dolandırıcı / scam vs gibi düşüncelere sahip olan arkadaşlar, lütfen konunun devamına sadece scam yazsınlar, 10 adet scam cevabı gelirse, sizi üzmemek ve daha fazla zamanınızı almamak için konunun silinmesi için talepte bulunacağım. Ve mesaj içlerini boşaltıp ilk mesajımın içeriğine "Konuya cevap verenlerin ortak kanaati bu mesajın SCAM olduğu yönünde olduğu için içi boşaltılmıştır" yazacağım. Umarım bu sizi hayatınızda daha güzel yerlere taşır.
    İyi günler.




  • Ahada inanacam şimdi...

    Arkadaşım, profesyonel IT elemanı arama prosedürü belli. Senin bu sitelere verecek paran yoksa, (ki sizin oralar US dollares üzerinden çalışıyor bizim sitelerin masrafları size çerez parası bile gelmez) işe aldığınız adamların maaşını nasıl ödeyeceksiniz.

    Acındırma, gocundurma yapma. Çalıştığın yerle ilgili tatminkar adam gibi bilgi ver. Kime, niye, ne sıfatla, çalışılacak belli değil.

    Önce karşındaki insanları adam yerine koy ki saygı göresin.

    Verdiğin hiç bir adres buradaki adamların başına bir şey gelmesi durumunda ulaşılabilir, veya mahkemelerin kayda olabileceği kıymette değil. Şirketin nedir nereye kayıtlıdır, sen kimsi, bu şirketi kimler işletiyor belli değil. Yarın bir durum olsa kilimcinin kör kızı...

    Ki ben hatalıyım, sen çok iyi bir iş verensin, senin işine yarayacak adamın burada ne işi var ? Gerçekten işine yarar adam arıyor olsan burada değil başka mecralarda arardın.

    Amarigada patron varmışta, bir Türke ada kıyak yapacakmışda, vay başımıza devlet kuşu kondu, ondan sonra biz çiftlik bankmıyız ? Kesin oraya yakın bir yer çıkar.




  • ikinciadam İ kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi şirketlerle calisiyorsunuz? Hangi alanda isler var? Yeslestirebileceginiz islerin, tecrübe ve Maas skalalarini paylaşabilir misiniz?

    Şimdiye kadar 1 kere headhunter şirketiyle calistim, onlar da çok profesyoneldi. Linkedin'den beni bulup mesaj attılar. Mesajda, hangi şirketlerle calistiklari, benim tecrübemde birine bulabilecekleri islerin Maas skalası, ne tur isler buldukları vs gibi bilgi vermişler. Telefonda 10 dakika konuştuktan sonra da, bana mülakat ayarladılar benim onay verdigim 2 büyük şirketten. Mülakat saati, onsite mülakat icin olan uçak biletlerini almak dahil, butun herseyi onlar halletti.

    Siz, kendiniz gidip aday bulmak yerine, adayların sizi bulmasını istiyorsunuz. Bunun nedeni nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

    Ahada inanacam şimdi...

    Arkadaşım, profesyonel IT elemanı arama prosedürü belli. Senin bu sitelere verecek paran yoksa, (ki sizin oralar US dollares üzerinden çalışıyor bizim sitelerin masrafları size çerez parası bile gelmez) işe aldığınız adamların maaşını nasıl ödeyeceksiniz.

    Acındırma, gocundurma yapma. Çalıştığın yerle ilgili tatminkar adam gibi bilgi ver. Kime, niye, ne sıfatla, çalışılacak belli değil.

    Önce karşındaki insanları adam yerine koy ki saygı göresin.

    Verdiğin hiç bir adres buradaki adamların başına bir şey gelmesi durumunda ulaşılabilir, veya mahkemelerin kayda olabileceği kıymette değil. Şirketin nedir nereye kayıtlıdır, sen kimsi, bu şirketi kimler işletiyor belli değil. Yarın bir durum olsa kilimcinin kör kızı...

    Ki ben hatalıyım, sen çok iyi bir iş verensin, senin işine yarayacak adamın burada ne işi var ? Gerçekten işine yarar adam arıyor olsan burada değil başka mecralarda arardın.

    Amarigada patron varmışta, bir Türke ada kıyak yapacakmışda, vay başımıza devlet kuşu kondu, ondan sonra biz çiftlik bankmıyız ? Kesin oraya yakın bir yer çıkar.
    yine yanlışsın, yine paranoya yapıyorsun. Nasıl bir dimağın var anlamış değilim.
    öncelikle ben samsun da ikamet ediyorum, özelden telefon numaramı atabilirim. yine ağır abilik olarak anlamayacaksan! ilk mesajını şikayet ettim sildiler. çünkü anlamadan sormadan direk dolandırıcı dedin.
    - IT elemanı değil o developer. Daha ne arandığını tam anlamamışsın.
    - Benim bu sitelere verecek param var veya yok, o senin problemin değil. ben burada yayınlamayı uygun gördüm. kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz. acındırma yapmıyorum, neden burada yayınladığını soran arkadaşa cevap verdim. kimseye de muhasebemin hesabını verecek değilim. Kendini çok yanlış yerlerde konumlandırıyorsun.
    - kim nerde çalışcak vs; burada toplu iş sözleşmesi yapmıyoruz, ben işkur değilim. Senin bu noktalarda belliki hiçbir tecrüben yok.
    - ben firma sahibi değil çalışanım.
    - adamlar microsoft değil sıradan şirket. hatta şirket de değil. adamlar 3 kardeş, firmalara eleman buluyorlar deniz aşırı ülkelerden. yani öyle yurtdışı deyince gözünde ne canlanıyor bilmiyorum ama o değil emin ol.
    - karşındakini adam yerine koy diyorsun, kime ne terbiyesizlik yaptık? senin gibi kafadan millete dolandırıcı demek olsa gerek milleti adam yerine koymamak.
    - buradaki insanların başına ne geliyor hayırdır? ne yaşıyorsun? vallaha çok merak ediyorum.
    ---bak bu işin normal süreci şu idi: ben işle alakalı basit bir ilan paylaşacaktım, burda görüp ilgilenenler yazıp detay soracaktı, ben detay atacaktım, adamlar ilgilenirse heriflerle skype üzerinden bir görüşme ayarlayacaktım, adamlarla buradaki arkadaşlar karşılıklı konuşup, şartları konuşacaktı ve iki tarafın da işine geliyorsa işe başlanacaktı. Burada şahıs kendisini nasıl güvene alacak? Alamayacak, sürekli risk içinde çalışacak, ve alacağı tek risk şu: ödeme peryotlarından birinde ödemesini alamaz, işi bırakır ve o çalıştığı hafta boşa gider... yani toplamda 5 günlük çalışması emeği heba olur... Tüm risk bu..
    -şirket kimmiş de nereye kayıtlıymış da bilmem ne de bilmem ne. yahu bunları konuşacak zaman var. sen kimsin de ben sana bu adamların geçmişini kimlerin çalıştığını, nerde çalıştıklarını vs vs vs gibi bilgileri vereyim? oldu olacak tüm şecereyi dökeyim.. O zaman sende bana yazmadan önce sen kimsin, yaşın kaç, nerde yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun, evli misin, askerliğini yaptın mı vs vs gibi bilgileri ver sonra soru sor... Ne kadar saçma bir talep değil mi? tıpkı seninki gibi... olması gereken şu: benim paylaştığım ilana bakarsın, dersinki beni ilgilendirebilir. Ben de derimki tamam, firmayı tanımak, maaşını konuşmak, ne iş yapacağını ne zamanlar çalışcağını konuşmak için bi görüşme yapalım... onun için de bir iletişim platformuna ihtiyacımız var. o da skype, bu yüzden de skype adresi talebim var. buraya kadar sorun var mı? normalde yok. ama senin izlediğin dizi/filmler ve yaşadıklarından ötürü ne yazık ki sorun var.
    -Benim işime yarayacak adamın burda ne işi var.... Valla senin bu yazdıklarını gördükten sonra buna inancım tam. Sana bu noktada gönülden katılıyorum.
    -amarigada patron satırın... Hö? bak gene bilmeden etmeden yaftalıyorsun. Şuraya adam gibi şunu yazsan: "Arkadaşlar bu vaatlerle insanları dolandırıp CV/özel bilgi topluyırlar. dikkatli olun bunları isterlerse sakın vermeyin" o zaman adamlık yapmış olurdun.
    Ama sen savcı hakim karışımı über süper insan üstü bir şeysin. dolayısıyla benim içimi görüp, google da arayıp, linkedin e sordurup hemen mevzuyu çözdün, benim de foyam meydana çıktı. çok kırdın beni çok...

    neyse.. yukarı da yazdım tekrarlıyorum, zira sen bir kerede ne yazık ki sonuca varamıyorsun! lütfen; post up olsun, yukarda kalsın niyetiyle yazıyorsan bile yazma. Derdini kendi çapında ifade ettin. daha neyi zorluyorsun? beni dolandırıcı olduğuma mı inandıracaksın? burada eleman mı aranırmış. sanane? nerde ararım ararım. Forum kuralları mı engelliyor bunu? o zaman konuş... Ya bak ben 35 yaşındayım. senin yaşın ne bilmiyorum ama son bir kaç gündür kafamda gereksiz yer tutuyorsun. Daha girip eski mesajlarına falan da bakmadım. Allah bilir neler çıkar bi araştırsam. ama inan yeterli sana ayırdığım vakit. lütfen git! lütfen...

    git derken yanlış anlama, buradan kovmuyorum seni, yaz gene tabi ama beni hedef alma! git ortaya yaz.. milleti ayıktır, akıl ver, yol göster... insanlara iyilik yap, paranoya yapıp garip komik durumların içine girme. he yine de gireceksin. eh ne diyim. buyur...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mghfreud

    Hocam hangi şirketlerle calisiyorsunuz? Hangi alanda isler var? Yeslestirebileceginiz islerin, tecrübe ve Maas skalalarini paylaşabilir misiniz?

    Şimdiye kadar 1 kere headhunter şirketiyle calistim, onlar da çok profesyoneldi. Linkedin'den beni bulup mesaj attılar. Mesajda, hangi şirketlerle calistiklari, benim tecrübemde birine bulabilecekleri islerin Maas skalası, ne tur isler buldukları vs gibi bilgi vermişler. Telefonda 10 dakika konuştuktan sonra da, bana mülakat ayarladılar benim onay verdigim 2 büyük şirketten. Mülakat saati, onsite mülakat icin olan uçak biletlerini almak dahil, butun herseyi onlar halletti.

    Siz, kendiniz gidip aday bulmak yerine, adayların sizi bulmasını istiyorsunuz. Bunun nedeni nedir?
    hocam merhaba,
    tabiki bu bilgileri paylaşalım sizinle, fakat öncelikle; bunları konuşmamızı gerektirecek bir durum var mı onu anlayalım, 2 sorum var;

    1- ingilizceniz karşılıklı konuşup anlaşılabilecek bir seviyede mi?
    2- İyi derecede bildiğiniz bir yazılım dili var mı? (Özellikle C#)..

    bu ikisine yanıtınız evet ise, size özelden iletişim bilgilerimi ileteceğim, sonrasında istediğinizi sorabilirsiniz...

    Teşekkürler.




  • ikinciadam İ kullanıcısına yanıt
    Hocam,
    Yaklaşık olarak tecrübem söyle:
    1. Ingilizceyi yeteri kadar iyi yaziyorum/okuyorum/konuşuyorum. (10+ sene ana dili Ingilizce olan bir ülkede calistim/yasadim).
    2. C++ ve python u iyi derecede biliyorum. (10+ sene tecrübem var, son 5 yılda C++ ve python kullandım, distributed systems calisiyorum).

    Bu özelliklerde bir suru adam var (C++ ve pythonu iyi sekilde bilen, ingilizcesi iyi olan çok mühendis var.). Onlar da merak ediyordur, bu yüzden benim sorularımın cevabıni buraya herkese açık sekilde yazarsanız sevinirim.
    Sorularim:
    1. Hangi şirketlerle calisiyorsunuz? Uzaktan calisan eleman mi arıyorlar, yoksa on-site mi istiyorlar?
    2. Maas araligi ne?
    3. Neden diger headhunter şirketlerinin yaptigi gibi gidip adayları kendiniz bulmak yerine, adayların sizi bulmasını istiyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mghfreud

    Hocam,
    Yaklaşık olarak tecrübem söyle:
    1. Ingilizceyi yeteri kadar iyi yaziyorum/okuyorum/konuşuyorum. (10+ sene ana dili Ingilizce olan bir ülkede calistim/yasadim).
    2. C++ ve python u iyi derecede biliyorum. (10+ sene tecrübem var, son 5 yılda C++ ve python kullandım, distributed systems calisiyorum).

    Bu özelliklerde bir suru adam var (C++ ve pythonu iyi sekilde bilen, ingilizcesi iyi olan çok mühendis var.). Onlar da merak ediyordur, bu yüzden benim sorularımın cevabıni buraya herkese açık sekilde yazarsanız sevinirim.
    Sorularim:
    1. Hangi şirketlerle calisiyorsunuz? Uzaktan calisan eleman mi arıyorlar, yoksa on-site mi istiyorlar?
    2. Maas araligi ne?
    3. Neden diger headhunter şirketlerinin yaptigi gibi gidip adayları kendiniz bulmak yerine, adayların sizi bulmasını istiyorsunuz?
    teşekkürler mantıklı yaklaşımınız için;

    1- ben dediğim gibi çalışanım. Benim çalıştığım tek firma şu linkini attığım sitedeki, Florida da ki kişiler. Home office çalışan arıyorlar.
    2- maaş aralığını sormadım sorup mesajı güncelleyeceğim.
    3- hocam ufak bir firma. sebebinin bu olduğuna inanıyorum ama önemli bir kıstas ise sorup net cevabı yazarım.

    umarım açıklayıcı olmuştur. şahısların skype adresini atıyorum özelden size, kendileri ile direk yazışabilir/ arayabilir sorabilirsiniz detay...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mghfreud

    Hocam,
    Yaklaşık olarak tecrübem söyle:
    1. Ingilizceyi yeteri kadar iyi yaziyorum/okuyorum/konuşuyorum. (10+ sene ana dili Ingilizce olan bir ülkede calistim/yasadim).
    2. C++ ve python u iyi derecede biliyorum. (10+ sene tecrübem var, son 5 yılda C++ ve python kullandım, distributed systems calisiyorum).

    Bu özelliklerde bir suru adam var (C++ ve pythonu iyi sekilde bilen, ingilizcesi iyi olan çok mühendis var.). Onlar da merak ediyordur, bu yüzden benim sorularımın cevabıni buraya herkese açık sekilde yazarsanız sevinirim.
    Sorularim:
    1. Hangi şirketlerle calisiyorsunuz? Uzaktan calisan eleman mi arıyorlar, yoksa on-site mi istiyorlar?
    2. Maas araligi ne?
    3. Neden diger headhunter şirketlerinin yaptigi gibi gidip adayları kendiniz bulmak yerine, adayların sizi bulmasını istiyorsunuz?
    Hocam aldığım cevaplar:

    1. Which companies do you work with? Are they looking for staff working remotely or do they want on-site?

    We are looking for staff to work remotely.
    The work is for US or Canadian based companies

    2. What is the salary range?
    35-96 TRY per hour
    5 Paid vacation days per year +1 extra per year on the job
    5% guaranteed pay raise per yer with the same client - No cutoff
    Bonuses for great performance

    3. Why do you want candidates to find you, instead of going and finding candidates yourself, as other headhunter companies do?
    We do both, one method does not negate the other.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.