Şimdi Ara

Yazılıma başlangıç yapmak istiyorum ama nasıl...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lise son öğrencisi olarak benden tecrübeli olan kişilerden yazılım için bir kaç başlangıç önerileri istiyorum programlar olur diller olur ya da başka tarzda olur bundan bir kaç gün önce olsa kitapda isterdim ama çoğu kişi kitabı önermediği için değinmesinizde olur ya da neden kitap etkili değil onun hakkında da bilgililendirebilirseniz sevinirim iyi günler...




  • okul olarak bu alanda bir şey okuyacaksan python gibi yüksek seviyeli dillerle başlama derim ben. çünkü kolaya alıştırıyor okulda zorluk çekiliyor. ben java ile başlamıştım kendim öğrenmeye, çok kaynak var java üzerine internette. okullar genelde c# java bazen c/c++ gider. bana kalırsa okula başladığında zorlanmamak istiyorsan c veya java ile algoritma anlatılan video serilerini izleyerek başla derim.

  • Selamlar



    Edit: İLK ÖNCELİĞİNİZ KESİNLİKLE İNGİLİZCE OLSUN. EN AZINDAN İYİ SEVİYEDE İNGİLİZCE BİLİN.

    Öncelikle yazılımın gerçekten de uzun, meşakkatli, sürekli gelişen ve bu yüzden sizin de kendinizi sürekli geliştirmenizin gerekli olduğu bir sektör olduğunu hatırlatmalıyım. Burada temel soru ne geliştirmek istediğinizdir. Yani önceliğiniz kendinizi tanımanız olmalıdır. Mesela yapay zeka geliştirmek istiyorsunuz, web geliştiricisi olmak istiyorsunuz, oyun geliştirmek istiyorsunuz gibi gibi.. Bunları da şöyle keşfedersiniz, mesela yapay zeka için kullanılan dillere bakın yada basit bir internet sitesi kurmayı deneyin. Bu sayede neye ilginiz olduğunu keşfedecek ve o konuyla ilgili topluluklara katılabilecek ve ne yapacağınızı bileceğiniz bir konuma geleceksiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.